Sveriges förenade muslimer – 12-åriga flickor kan komma till helvetet om de inte täcker sig

ISLAM. Organisationen Sveriges förenade muslimer, SFM, har kritiserats för att ha koppling till extremistiska rörelser, framför allt genom att bjuda in omstridda föreläsare. I år får föreningen en halv miljon kronor i statligt stöd.

En föreläsare är Muadh Zamzam som i en föreläsning från 2014 säger att flickor så unga som 12 år hamnar i helvetet om de inte täcker sig. Aftonbladet har sökt organisationen för att fråga om kritiken, och varför Muadh Zamzam använts som föreläsare. Föreläsaren själv säger att man måste titta på hela föreläsningen, inte bara plocka ut delar av den.

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, som är de som beviljar stödet, säger nu till Aftonbladet att man inleder en ny granskning av organisationen. I går begärde man svar på flera frågor, bland annat vilka rutiner som används inför bokning av föreläsare. Om SFM inte svarar riskerar man att bidraget krävs tillbaka.

-Pettersson undrar varför Aftonbladet tar upp detta nu? Hattidningen har ju kallat oss som i åratal har kritiserat de statliga bidragen till muslimerna för rasister, fascister och islamofober…

22 thoughts on “Sveriges förenade muslimer – 12-åriga flickor kan komma till helvetet om de inte täcker sig

  1. ja gå gärna in och kolla vilka sköna juveler som dränerar
    Allmänna Arvsfonden på Pengar, pengar som folk
    utan anhöriga i god tro skänkt dit i sin tro att det används
    till nyttiga ändamål. Om vederbörande hade visst vad
    staten gör med deras medel hade dom vänt sig i graven!

  2. 12-åriga flickor hamna i helvetet om de inte täcker sina kroppar.
    Hur kan någon vuxen människa tänka sådana tankar, det är för mig helt obegripligt. Hur kan människor tro på en sådan religion?
    Ingen enda människa vet vad som sker efter döden.
    Många tror på gröna ängder, andra på helvete.
    Vad är då helvete? Döms man dit? Är det för ”ont leverne på jorden”?
    Hamnar de i helvetet som orsakat kemgasattack i Syrien där 100 personer dödats? Hamnar de som mördar, våldtar, rånar mm i helvetet?
    Men.. en 12-årig flicka som inte täcker sin kropp.
    Nu går vi mot sommar och sol.
    Citerar Astrid Lindgren –
    ”Och jag gör så roliga ställen,
    där barnen kan springa omkring,
    då blir barna fulla med sommar
    och bena blir fulla med spring.”
    jag hoppas att alla flickor ska få gå med bara ben som de har spring i.
    Hur kan en vuxen människa få till det så att en 12-årig flicka hamnar i helvetet om hon inte täcker sin kropp?
    Det är illa, riktigt illa.

  3. Vi gillar olika! Alltså olika pedofiler och kvinnohuggare och mordbrännare!

  4. Inte bara islam utan även väckelsekristna 2017 tror på ett evigt outhärdligt helvete för dem som inte delar deras tro. Gå in på hemsidan APG 29 och TIDENS TECKEN som skrämmer läsarna som besöker deras hemsidor med detta. Det finns en uppsjö andra väckelsekristna hemsidor på nätet. Men skillnaden är att dessa kristna betraktas som ett marginaliserat och förlöjligande fenomen medan radikal islam har fått ett brett och legitimt svängrum av PK- etablissemanget i Sverige.

    • Min eloge till Din kommentar!
      Själv har jag som övertygad kristen icke ett uns till övers för den väckelsekristna och ritualistiskt rabiata retoriken och dramaturgin, som onekligen vädrar morgonluft i dessa den stora förvirringens tidevarv. I kampen mot värdegrundsevangeliet – den nya statsreligionen jämte islamismen – krävs betydligt seriösare ansatser för att vinna den svenska folksjälen och samla de vilsegångna fåren under en helig allmännelig och sund kyrkas frälsningsbanér. För en sådan gigantisk kampanj krävs hederlighet, ledarbegåvning och kristen övertygelse som emanerar ur något annat än en förnumstig gudsnådelighet där de yttre formerna har en central roll. Att nuvarande klerikala katastrof, marxistjuckare och globalistryttare till ärkebiskop icke har dessa erforderliga kvalifikationer, torde stå fullkomligt uppenbart för var normalbegåvad medborgare.
      Andreas 🙂

      • Men du måste hålla med om,att det är mer tjosan hos Maranata än hos Jäckelen (eller vad muslimska ärkebiskopan heter).Gamle Målle Lindberg is still going ännu och snart 90.Att sedan musikerna spelar en låt,och Målle sjunger en helt annan,har med hans dåliga hörsel att göra:

      • Förruttnelse hasta, o älskade brud! Haha! Grefven skall ha tack för sin skälmaktiga biljett. Lika illa som det är ställt med rikets förvaltning i övrigt, är det ställt inom den ecklesiastiska sfären, och vår fordom så stolta nation har nesligen degraderats och utgör nu avskräckande exempel i alla möjliga sammanhang. En Sverige- och kristendomsfientlig agitation som strider mot allt förnuftigt tänkande, tycks vara högsta mode inom det boreala kalifat där de koraninspirerade konspiratörerna intrigerar. I sanning ett skändligt aktstycke i vår svenska historia! Osedlighetens och fördärvets väktare kommer emellertid att störtas från den herre-på-täppan-position de under de senaste decennierna med fula finter och kulturfascistiska knep tillskansat sig.
        Ministären symboliserar endast ett satans farnöte av ränksmidare! Fan tag dem och fan tag ärkebiskopen!
        Med artiga hälsningar från Er förbindlige,
        Andreas 🙂

  5. En sådan förening ska inte ha bidrag!!!
    Överhuvudtaget bör bidrag för föreningar och samfund utredas!

      • Från GP.
        ”Nu måste det bli stopp på det statliga stödet till organisationer som uppenbart arbetar mot demokrati, mänskliga rättigheter och ett sammanhållet Sverige. MUCF ligger i dag under utbildningsdepartementet med Anna Ekström (S) som ansvarig minister. Men flera av verksamhetsområdena faller under Alice Bah Kuhnke (MP) som också var myndighetens generaldirektör innan hon lyftes in i den rödgröna regeringen.

        Den politiska oppositionen bör sätta press på regeringen att lägga ned myndigheten, eller göra en ordentlig genomlysning av vad som har gått fel och hur det kunde ske. Sammanhållningen i samhället hotas när skattepengar används till att stötta extremister.”

  6. Förbjud farliga och totalitära ideologier; islam, zionism, kommunism, nazism och fascism.

  7. En sådan föreläsare kan de inte få anlita om de vill behålla sitt bidrag.
    Bra att Aftonbladet granskar dem.

  8. Kanske för att de måste ”hänga med”. När det handlar om barn, 12-åriga flickor som matas med hot. Vad skall flickorna tro?? De skall vara barn i några år till och inte förberedas för giftermål med äldre gubbe. De skall vara barn. Kanske detta fick AB att tänka lite? Vem vet? Fruktansvärt är det och detta skall integreras i vårt samhälle. Vänta och se om inget drastiskt händer snart………

  9. Men fy fan !!!
    Kasta då ut fanskapet omedelbart.
    Men då sättet väl mp stopp, för det är väl sånt här dom
    Försvarar.
    Kan det finnas en frisk människa som tycker sånt här är ok.
    Och stadsbidrag för sånt här är ju ett stort jävla skämt !!!!
    Nu för det väl ändå vara nog.
    Alla som tycker det här är ok, kan åka med den här tokskallen
    Hem till hans hemland. Adjöss med er !!!!!

  10. Detta finns säkert högt upp på FI´s agenda, inkluderar säkert även könsstympning för att inte FI skall kränka sina muslimska bröder. Dementera gärna

Kommentera