Röda den jäveln

BROTTSLIGHET. En man ofredade två kvinnor vid Resecentrum i Uppsala  under natten mot onsdagen. Kvinnorna svarade med att spreja röd självförsvarsfärg på mannen. Det var vid 00.30-tiden natten mot onsdagen som polisen fick larm om att ett ofredande ägt rum vid Resecentrum i Uppsala. En man hade antastat och ofredat två kvinnor.

I samband med ofredandet sprejade kvinnorna mannen med en röd självförsvarsfärg vilket gjorde att polisen snabbt kunde identifiera mannen som var täckt med röd färg.

– Men målsägande (Kvinnorna) var inte kvar på platsen när vi anlände och vi vet inte vem det är. Därför har vi inte heller kunnat upprätta någon anmälan, säger Lisa Sannervik, presstalesperson vid Uppsalapolisen.

Mannen var berusad och fick följa med till polishuset för tillnyktring men släpptes under onsdagsmorgonen. Polisen upmanar nu kvinnorna som ringde att höra av sig och anmäla händelsen. – Vi vet vem mannen är och han är fortsatt misstänkt, Säger Lisa Sannervik.

-Pettersson säger att det är rätta tag – röda den jäveln…

UNT.se

11 thoughts on “Röda den jäveln

  1. Just att det är röd färg har ju även effekten att de vidriga asen sprayas ner av socialdemokratins – den röda pestens ideologiska färg.

  2. Sprejen bör finnas kostnads fri hos polisen för Kvinnor/tjejer istället för ett Tafsa ej band.

    • Det skulle Knulla i Bangkok Dan aldrig tillåta för då skulle alla kunna se vem som är gärningsman alla skulle få SVART på vitt att alla gärningsmän är Neger/Babbar och då blir det svårt att mörka

  3. Kling och Klang överträffar sig själva, precis som vanligt!!!! Släpper ut förövar äcklet trots uppenbara indicier på vad hen gjort!

    Sveriges ordningsmakt och rättsväsende i ett nötskal!

    Vem inbillar sig att någon överhuvudtaget respekterar Kling och Klang, förundersökningsledare och åklagare alla kategorier! Skrattar nått så in i helvete så murbruket faller från husfasaden! Tror inte det är sant, kan ju hoppas att någon handlingskraftig får chansen att taitu med delinkventen innan delinkventens utresa ur landet, måste ju vara otroligt lätt att identifiera! Röd som en kommunist i hela fejan! Hoppas de eminenta handlingskraftiga damerna hann tömma två flaskor rakt över förövar äcklet!

    Ett litet råd i all välmening till de kvinnliga brottsoffren ange Er inte själva, det slutar med att Ni helt plötsligt befinner Er i situationen misstänkta gärningsmän! Och delinkventen går helt fri från brottsmisstanke på grund av ålder, ursprung och kulturskillnad!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

    • Det här kan man nog inte skylla vare sig polisen eller åklagarna för. Polisen kan ju omhänderta eller gripa en sådan person, men lagstiftningen vi har i Sverige gör att det inte finns rättsliga skäl att anhålla eller häkta någon för ett sådant brott. Misstanken kvarstår väl och personen blir väl troligen fälld så småningom. Ska man ”skylla” på någon så är det väl lagstiftaren, dvs Riksdagen.

    • Apropå gå ut ur EU, så borde EU uteslutit Sverige innan Brexit, innan ”nysvenskarna” bombade Bryssels tunnelbana, innan Taimour fick 900 000kr av CSN för att förbereda terror från Storbrittanien (CSN har fortsatt försörja alla IS-män med mångmiljonbelopp nu också, med klumpsummor för utlandsstudier) Vi förtjänar att uteslutas som sände helgalna pippilångstumpor till EU, våra utvalda var som från Säters psyksjukhus. Snart borde Donald Trump bomba IS nästet Sverige, påminner om Tora Bora Mountains, med Riazat, Shrekarabi, Awad Hersi, Ibrahim Baylan och Mehmet Kaplan vid rodret osv.

      • Fan tänkte inte på det, klockren iaktagelse!

        Perfekt att använda som argumentation lite, lite längre fram!

        Sverige har ju alltsedan mitten av sjuttiotalet fungerat som fristad för terrorister från världens alla hörn!

        USA hade en utrikesminister en gång i tiden som ansåg att Mellanöstern skulle bombas med vätebomber, sedan asfalteras och användas av all världens bilister som parkering! Skulle gjorts redan då!

        Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  4. Självklart vill Kling o Klang samt Feministregeringen o FI få tag i de rasistiska kvinnorna för att kunna häkta dom för hat/hets mot folkgrupp, rasister, SD medlemmar?
    Göm Er annars råkar Ni väldigt illa ut i det Islamistiska Sverige.

Kommentera