Titta noga – känner du igen honom?

AFTONBLADET   visar en mycket blurrig bild av en misstänkt ”tafsare”på en buss. Polisen vill gärna ha hjälp med att identifiera vederbörande. Titta riktigt noga så kanske du kan hjälpa till??!!  Mannen misstänkt ha tafsat på en stort antal unga kvinnor och  flickor på bussarna i södra Stockholm. Polisen varnar nu allmänheten och ber om hjälp. Om det är hjälp de vill ha så är Aftonbladet fel forum. Hjälp oss att hitta vem som skrev artikeln i AB?????!!!!  

 

10 thoughts on “Titta noga – känner du igen honom?

  1. Vad märkligt. Ibland ser jag en kille ute på stan. Alla andra kan jag se hur tydligt som helst men just han råkar ha ett suddigt ansikte. Begriper inte vad det beror på. Vid enstaka tillfällen har jag även sett män med pixlar istället för ansikten. Lider dom av nån ovanlig sjukdom?

  2. Herre min Jesus .. kan folk inte fatta hur dumma i huvet dem verkligen är?! Vad ska man med den tidningen till?
    Du kan inte änns få ta del av en hel historia ifrån dem! Dessutom kan man ju inte vara till någon hjälp iheller när dem ber om det. Helt jävla värdelösa.😳

  3. Skulle jag bo i Sverige så skulle jag ringa in första mörka man man så till polisen!
    Det här är ju sjukt ju att dom pixlar efterlysta gärningsmän ju… Polisen skulle säkert bli hysteriska om dom fick ett par tusen samtal med aftonbladets beskrivning!

    • Vilken bra idé!!! posta den på FB gruppen ”Stå upp för Peter Springare” där finns nog en del Stockholmare som åker kommunalt & kan ”bistå” polisen & Aftonslasken i sitt ”sökande” ☺ OBS: ej ironi!

  4. Här ser man tydligt hur viktigt det är att få medicineringen rätt och kanske också vikten av födelsekontroll.
    Istället för att bjuda in migranter och flyktingar till Sverige för väldigt stora kostnader – både i pengar och också i mänskligt lidande – så bör vi använda pengarna till preventivmedel i tredje världen och psykofarmaka till de som jobbar på Aftonbladet …

      • Ja, men att inte polisen protesterar är ju också för jävla ynkligt.
        Så här har Aftonbladet gjort under många år.Polisen får skylla sig själv.Dom ska inte gå ut med att dom vill ha signalement och får detta och sen hålla käften.Det är dom(med hjälp av regeringen) som har fört in kod 291 för att skydda invandrarna. Eftersom dom inte klagar på detta så verkar dom vara nöjda med resultatet.Det här behöver vi inte lösa.
        När dom godtar sådana här saker kan jag inte vara på polisens sida. Peter Springare kan inte ensam arbeta i motvind hela tiden. Men dom andra är för fega för att öppna käften. Vill hellre sitta kvar i sina bilar istället för att få glåpord av en massa idioter.1000 amerikanska poliser hade löst Sveriges problem med ungdomsgängen på en månad om dom hade fått jobbat som dom gör hemma.Jag börjar mer och mer se att polisen själv är ett problem som måste lösas.
        Och den polis som var med på ” Smartare än en femteklassare” sist gav inte polisen det bästa ryktet.Han visste inte hur gammal man måste vara för att bära cykelhjälm.Där fick en 12-årig tjej hjälpa han.Så när jag tittar tillbaka så förstår jag att bara 14 % av alla brott blir lösta.

Kommentera