Socialdemokrat: ”SD får medhåll och sympati endast av de som har bruna rötter och vill ha bruna handslag”

HATMEDIA. Som vi vet har den Eskilstunastyrda lokaltidningen i Nyköping väldigt svårt att publicera insändare som är kritisk mot invandring, men rena lögner och påhopp funkar bra.

Idag publicerar lokaltidningen en insändare som kan kallas både lögnaktig, kränkande och okunnig. Vore i.o.f.s. intressant att höra chefredaktörens motivering till att en sådan insändare tas in men jag har skrivit tillräckligt med insändare och bemötanden så jag vet vad meningslöst arbete innebär. 

Det är till och med så illa så en journalist, kanske den enda riktiga journalisten på Södermanlands Nyheter bad om ursäkt på journalistikens vägnar.

Så ett svar på insändaren som ni kan läsa en skärmdump av nedan kommer här i stället.

Den här meningen i insändaren ”SD får medhåll och sympati endast av de som har bruna rötter och vill ha bruna handslag”. Det är kränkande och är en direkt lögn. Att insändarskribentens parti går hand i hand med kommunisterna verkar han inte förstå, inte verkar han ha en aning om socialdemokraternas nazistiska och rasistiska rötter heller. Läs gärna om Ra(S)ister & Nazi(S)ter eller varför inte om Gammelfascisterna (S) och Judepassen, kanske det finns tid att ögna igenom att åtta socialdemokratiska regeringar godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet, räcker inte det finns det mycket mer.

Salah Aljamal har för övrigt medverkat på bloggen tidigare, läs gärna HÄR. Nåväl, Salah har inte många rätt när han påstått att invandringen inte orsakat några problem, vi har facit. 

Salah som sitter i Nyköpings kommunfullmäktige för socialdemokraterna verkar föredra den samhällsordning som råder i den islamska världen framför demokrati och yttrandefrihet, och jämfört med dödskulten islam är till och med socialdemokrater amatörer…

30 thoughts on “Socialdemokrat: ”SD får medhåll och sympati endast av de som har bruna rötter och vill ha bruna handslag”

 1. SD:are är djurvänner av alla sorter och arter, därmed inte
  sagt att vi för den skull hatar t.ex Katter…det är Djurplågeri
  att fösa ihop tusentals hankatter i ett å samma utrymme…de
  säger sig själv att det skulle vara förkastligt för stackarna
  allrahelst då om dessa kissar tidigare aldrig fått lära sig att
  veta hut…då klart bättre förpassa stackarna dit där de hör
  hemma, där slipper de frysa om rumpan…transporter en
  gång i veckan med strömming skulle vi SD:are ensamma
  kunna kosta på de små liven, utan att gnälla ty vi är Djur-
  vänner å absolut inga nassar…förövrigt vill jag minnas då
  jag täker efter att även nassarna va djupa Djurvänner
  Kanske det nga SD:are här isf har tatt efter, inget fel i det

 2. USA förbjuder datorer på flyg från muslimska länder:
  Såg att Sverige var med på listan ,Man borde upplysa USA om att Svenska Kvinnliga fd politiker som Mona/Rainfeldt och Veronika Palm mm,mm inte är muslimer på riktigt utan dom har låssas konverterat för att jävlas med de riktiga Svenskarna och det är lätt att kolla upp ,,ber dom 5 grr om dan?läser dom koranen ?bär dom burka ?har dom tillstånd av sina män att tala ?går don till moskén ?Jag tror att dessa personer är hatade av riktiga troende muslimer för att dom endast utnyttjar Mohammed för sina egna mörka syften utan att ge ett ruttet lingon för/till religionen och när stunden är inne så blir dom dekapiterade som hädare

 3. En muslim som verkar mäktigt frustrerad för att vi tar kvinnor i hand som jämlikar i västvärlden. Dessutom att visa sån upprördhet, är väl klockren hets mot folkgrupp eller hur skall vi ha det i Sverige? Är det inte dags för den typen av fåntrattar att avgå från sina förtroendeuppdrag och lämna plats för seriösa krafter, så Sverige kan börja laga sitt söndertrasade samhälle!

  • Människan vet ju inte ett skit…. skratt 😂😂😂 skäms kudden är inte långt borta skratt….

 4. Vi som har läst många av inläggen i ”lokaltidningen”, från den svamlande sossen Salah Aljamal .

  Vet hur mycket felaktigheter det hoppar ut ur den människans tankar och uttryck. Det är det bedrövliga.

  Det glada är att ”lokaltidningen”, som då begränsar sina kommentars sidor till vissa, tappar betalande prenumeranter i snabb takt.

  Vilket gör att färre och färre behöver läsa det Salah Aljamal skriver.

  Som då direkt, är en seger för mångfalden inom demokratin och yttrandefriheten.

  ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

 5. Det är väl blattarna som har bruna händer,dom torkar ju sig i arslet med tummen.

 6. Jag gick via C till KFML(r) till APK, vidare till M och sedan SD. Så jag vill inte påstå att mina politiska rötter finns i det som S gärna kallar brunt. Jo för sjutton, jag jobbade för NyD ett tag också, kanske är dom som S menar vara bruna. Det är ett jäkla tramsande om politiska partiers rötter (framför allt SDs). De flesta partier har flera lik i garderoben. Så städa ur er egen garderob innan ni städar andras

 7. Sedan 1990 har Sverige beviljat uppehållstillstånd till 2 158 831 personer!
  Då är det väl inte konstigt att vi stackars satar som ska betala reagerar.
  Vi behöver ingen mer religion och inga Ahmed, Salah m.fl. och framförallt inga fler som inte kan kontrollera sina stenkastande avkommor.
  Vi vill inte ha kvinnor som är rädda för att gå ut, eller bli bortgifta mot sin vilja.
  Ska någon komma och söka asyl ska de också rätta sig efter våra lagar och sätt att leva.
  Jag önskar ett religionsfritt samhälle eftersom olika religioner bara splittrar och framförallt ingen fredens religion som beskattar andra religioner och vilka brölar ut sina böner.
  Den har inte hyfs nog att låta kvinnor vistas bland män. Väx upp!

  • rättelse det ska stå sedan 1980. Observera det kan vara flera för MV’s statistik ger jag inte mycket för.

  • Då är det dessa som skall filtreras och de som inte uppfyller kraven ska skickas ut från Europa.

  • En gång i tiden så tillbad Svenskarna flera gudar, såsom Oden, Tor och Freja m.fl.
   Sedan kom kristendomen och påstod att det bara fanns EN gud.
   Nu är vi där igen då vi har mängder med gudar. Det är tur att man håller sig till en, nämligen Pippi Långstrump och hennes far NEGERHÖVDINGEN.

 8. Mäster Palm, Hjalmar Branting, Per Albin Hansson och Tage Erlander roterar i sina gravar och undrar vart Sveriges socialdemokratiska arbetarparti tagit vägen. Det är varken svenskt, demokratiskt eller arbetarparti längre. Som alla statsbärande partier så har det infesterats av strebrar och lycksökare, de senaste med anor i Långtbortistan och grumlig agenda.

  Vi upplever nu en brytningstid mellan nationalism och globalism. De senare anklagar de förra att vilja erövra världen men det är den numera mycket illa beryktade imperialismen som vansinnigt nog tagits över av de så kallade anti-imperialisterna, a.k.a. kommunisterna, som går i globalisternas ledband. Större mental härdsmälta får man leta efter. Nu har den i vår tid största vulgärkapitalisten och ”filantropen” David Rockefeller gått ur tiden. Om det mot all förmodan finns himmel och helvete kommer han att få skyffla kol i evighet. Det märkliga med honom är att han, sprungen ur en hjärtlös dynasti, genomgick sju (7) hjärttransplantationer, den senaste förra hösten. One down, many more to go.

  • Man accepterar andra folks nationalism. Men inte vår. Det är något mycket mycket sjukt, med denna protektionistglobalism. Samtidigt som andra folkslag kan härja hejvilt i vårt land med sina nationalistiska nycker. Tänk bara på filmen: ”SAMEBLOD”. Hitler 2.0 va, eller hur? Helt sjukt, hur ideologiskt ALLT, precis ALLT i vårt land är nu, helt efter vänsterns diktatoriska subjektiva stalinagenda. Också försöker de framställa det som om det skulle vara objektivt och bara logiskt. MEN DET ÄR DET INTE ALLS!!! INTE PÅ LÅNGA VÄGAR!!!

 9. Jomen det är klart! När ”Röven” sitter på sitt utedass och filosoferar, och tittar på hur brunt allt rött blivit som han ätit, och händerna bruna när han försöker torka bort all brun skit, då tänker han: ”Man skulle ha varit Sverigedemokrat i alla fall, istället för den här rödbruna skiten jag har i min kropp, och inre idag, ja alla vi sossar och i vänstern”. För t o m hjärtat är brunt hos dem. Kanske för att det är vidöppet, så det ruttnar innifrån av all skit som väller in i dess riksdagskammare och svenska hemkammare. Så snart dör den Svenska ”Röven” på sitt dass av sitt eget fabricerade fördärv, som fräter sönder vårt land och folk, med sin sjuka bruna utländska nazistiska sås.

 10. Socialdemokraterna är Sveriges farligaste parti, LO är rena maffian.

  Sossarnas dagar är räknade, de kommer att göra liknande katastrofval 2018 som Socialdemokraterna i Holland gjorde nu.

 11. Det är väl sossarna själva som vill ha brunt – deras motto är att befolka Sverige med så många bruna människor som möjligt.

 12. Så araben tycker det bättre med svarta rötter och svarta handschar.

  Är inte längre förvånad över alla dumheter.
  Blir bara så trött på all IDIOTI!

  Kanske ska man läsa och lyssna på Tintinsamlingen.

 13. Vilket ju innebär att en sosse aldrig kan stödja sina egna förslag eller skaka hand med partikamrater. ”Kamrater…” precis som nazisterna tilltalade varandra. En slump?

  • Socialisterna har alltid tilltalat varandra med ”kamrater” så även i socialistiska Tyskland när NSDAP bildades. Gör så än idag.

 14. På dom där knäppskallarna biter varken fakta eller sanning, dom har levt i sin egen inskränkta värld så många år så dom har blivit totalt immuna mot allt sunt förnuft!
  Dom är bortom all räddning.
  JR

 15. Jaså Salah A. är den typen som generaliserar, jag vet en Sverigedemokrat som har gått en lång väg innan han hittade hem. Först Unga Örnar, sedan SSU men aldrig sosse. Han har röstat på KD stödröst, samt M som sedan släppte in förrädaren Reinfeldt vilken med hjälp av Alliansen inte införlivade vad de gått till val på. Nu är han SD’are från 2010 och tänker så förbli.
  Hur vet jag allt det här, jo för han är jag.
  Jag vet också vad för sorts person Salah A. är och beklagar verkligen sossarnas dåliga omdöme.

 16. Det sönderfallande sosseriet blir mer och mer desperata fast dom begriper inte att såna här alster är som att skjuta sig själva i foten.

  • Det var väl det Ingvar Karlsson gjorde direkt efter palme-mordet. FÖRLÅT, kunde inte låta bli. 🙂 Tänk till så fattar du. 🙂

   • Om inte sossarna passar sig så skulle det inte förvåna mig ett dugg om det blir så att om fel ( rätt) person kommer på den tanken så kommer samma sak att hända igen. Jag menar, hur gick det för Palme. Förlåt jag menade inget illa, men tänk ändå tanken.

Kommentera