Lärarinnan Ulrika från Malmö förföljd av politisk terrorgrupp

VÄNSTEREXTREMISM OCH HATMEDIA. Krossade fönster i lägenheten, sönderskurna däck på bilen och rökbomb inkastad i vardagsrummet. Lärarinnan Ulrika Hugoson har blivit måltavla för en politisk terrorgrupp som kallar sig ”Antifascistisk aktion” (AFA), gruppen som tar till våld mot alla som inte tycker som dem. Attackerna började efter att Ulrika bjudits in av några vänner till en läsecirkel som anordnats av Nordiska motståndsrörelsen, ett nationalsocialistiskt svenskt parti. Hon fick ordet ”nazist” sprejat på fasaden, trots att hon varken är eller vill bli medlem i partiet.

Läs hela artikeln på Nya Tider innan hattidningen Sydsvenskan publicerar sin vinklade dynga…

Ulrika Hugoson har mejlat Sydsvenskan och avböjt medverkan:

”Hej Marcus Svensson och Olle Lönnaeus!

Ni två och Sydsvenskan känns inte hederliga i hur ni beskriver liknande ämnen, så jag avböjer att medverka. Här är är ett totalt ovinklat reportage om de händelser som drabbat mig som Perra Winberg på Nya Tider skrivit. Det går bra att ta uttalanden från mig därifrån”

16 thoughts on “Lärarinnan Ulrika från Malmö förföljd av politisk terrorgrupp

  1. Aerosvensken Reinfelt känner för dem som hotar, eldar och kastar sten, när syftet är att straffknulla RASISTER som en jägarutbildad stridshingst, liksom Jacki Arklöv.

  2. Jag gillar särskilt hur hon avfärdar Sydsvenskans s.k. journalister!

    Bra där, Ulrika!

  3. Vilken stark kvinna! All heder till henne!

    Men dessa AFA…borde de inte rökbomba de imaner som dömer ut homosexuella, som tar avstånd från svensk lag och uppmanar muslimer att det är bara sharialagarna som gäller?

  4. Såvitt jag vet är det SÄPOS uppgift att ta itu med den våldsbejakande tokvänsterextremismen !!!! men tvärtom finns det signaler om att de istället ger dem ett passivt stöd !!!! dessutom misstanke om läckor av uppgifter direkt till AFA m fl.

  5. Lärare oj hon har det inte lätt, de flesta är de värsta mobbare riktigt otäckt, så har det varit sedan 70-talet ! ( inte konstigt att mobbade elever blir flyttade till andra skolor medan mobbarna får stanna kvar )
    Byt skola eller ännu hellre byt land, de kommer att knäcka dig annars !

  6. Ulrika Hugoson har skött det här exemplariskt. Hon har gått ut i vänligt sinnade medier och gett sin version. Och låter sedan bli att låta sig utnyttjas av gammelmedia.

  7. Kan inte låta bli att undra vad som hänt om hon verkligen varit medlem i Motståndsrörelsen. Hade hon fått behålla sitt arbete då? Hade hon blivit vräkt från sin bostad? Vem definierar Värdegrunden? Finns åsiksfrihet med i Värdegrunden..?

  8. Även om hon skulle varit medlem av Nordiska M. så ska hon inte beläggas med skuld.

    Ingen som är medlem i någon förening men inte bryter någon svensk lag ska bestraffas. Om så sker är vi ingen fri demokratisk stat utan liknar det muslimska Turkland.
    Varför exploderar inte PK-lägret när sånt här inträffar? Svaret är, de är hypokriter!

Kommentera