Fem syrier häktade misstänkta för grov våldtäkt på kvinna

INVANDRARVÅLD. Fem syrier har häktats som misstänkta för att ha våldtagit en ung kvinna på en ort utanför Borås. Männen häktades av tingsrätten i en vecka som skäligen misstänkta, vilket är den lägre graden av misstanke.

Kvinnan hittades i en trappuppgång i torsdags kväll. Polisen befarade att hon blivit våldtagen, och hämtade de fem männen till förhör från en lägenhet i samma hus. Alla fem anhölls senare.

Våldtäkten misstänks ha skett i lägenheten. Kvinnan fördes till sjukhus, men har inga allvarliga fysiska skador, skriver Borås Tidning.

-Pettersson säger att om ni vill läsa i Borås Tidning eller i någon annan blaska får ni leta upp det själva, för ingen av hatmedierna skriver att herrarna hör hemma betydligt längre bortifrån än Sjuhäradsbygden…

De misstänkta känner varandra men de har ingen koppling till offret.

  • Ahmad K, född 1993, medborgare i Syrien med tolkbehov på arabiska
  • Amad K, född 1995, medborgare i Syrien med tolkbehov på arabiska
  • Sohell M, född 1980, medborgre i Syrien med tolkbehov på arabiska
  • Salah A, född 1987, medborgre i Syrien med tolkbehov på arabiska
  • Ahmed M, född 1995, medborgare i Syrien med tolkbehov på arabiska

10 thoughts on “Fem syrier häktade misstänkta för grov våldtäkt på kvinna

  1. Tystnaden från vår ”regeringen” när det gäller alla dessa gruppvåldtäkter är häpnadsväckande. Likaså den totala tystnaden och bristen på agerande från den handlingsförlamade oppositionen.
    Gud bevara Sverige och de riktiga svenskarna, våra politiker har svikit oss

  2. Regeringen är bara en del i kedjan av dålig styrning, outbildade politiker som pågår sedan 1995. Onormal verklighetsuppfattning där de som bör tänka missade faktum att dessa människor är här att stanna. De är inte på semester,

    Nästan alla svenska fabrikerna är i Rumänien, Bulgarien, Pakistan, Bangladesh, Polen och så vidare. I grund och botten, det behövs flytta detta folk efter jobb i andra länder. Jobb finns ej i Sverige.

  3. Både Hildebrand och Ranstorp har fått nog av regeringens amatörmässiga agerande enligt de texter de förmedlat senaste dygnet. Vem har inte fått nog?

  4. När Trump tillsammans med Saudikungen fixar fram säkra zoner kan de skickas tillbaka dit från hela världen? Det borde en tillräckligt begåvad majoritet i riksdagen kunna se stora fördelar med. Vet inte upplägget men kanske de ordnar med könsuppdelade zoner.

    Inte fan är dom friska?

    Glädjen och lättnaden att få gå in i en affär utan att någon sitter utanför och skakar kopp. Hur stor glädje ska det inte vara att få slippa alla dessa sinnes människor som går lösa?

    Eller bara att få resa härifrån och komma tillbaka när allt är ordnat.

  5. Svetsmuppen och hans papegojor lovordade lögnaktigt alla Syrier som välutbildade mm det visade sig som väntat vara lögn och de har nog samma andel med kriminell läggning som muslimer från andra håll. Livstids utvisning/deportation UTAN PARDON !!!!!!

  6. Till det troligtvis livslånga lidandet för den drabbabde kvinnan, tillkommer nu till att börja med rättegångs- och advokatkostnader och fängelsekostnader a 1-2 miljoner per år per fånga.
    Den utrbredda och ökande kriminaliteten, det utbredda stigande bidragsberoendet och det samhällsomdande allt starkare brödraskapet kommer att knäcka Sverige mer eller mindre helt inom ett par år nu.

  7. De kan inte utvisas eftersom de har PUT. I enlighet med svensk praxis utvisas väl kvinnan, speciellt om hon är svenska.

Kommentera