Centern är det nya Miljöpartiet

Alice Teodorescu på GP förklarar varför Annie Lööfs parti kan gå samma öde till mötes 2018 som Miljöpartiet gjorde 2014.

”Centerns andra problem handlar om att man, precis som MP, låtsas som att det inte existerar en motsättning mellan stor migration och generös välfärd”. Det är klarspråk från Teodorescu och vi hoppas att baksmällan sitter i långt efter nästa val.

GP

Bra skrivet Alice, men du var två dagar efter Petterssons med denna analys.

12 thoughts on “Centern är det nya Miljöpartiet

  1. Flugskitarna har störst betydelse här i Palmesocialistiska dårhuset. I USA kan man bara välja två större partier som båda har halva skattetrycket än Sverige. I självplågeri Sverige ska de små galningarna alltid få störst plats (t.ex. Mehmet Kaplan) jfr SVT visar bara Palestina, och Afrika, fast de utgör 1 % av jordens BNP.
    Intelligenta och rika i Asien och Amerika visas aldrig på SVT, eftersom sossesvenne känner sig alltid lite bättre när han är personlig assistent till jordens äckligaste folkmördare och gruppvåldtäktshen med låg IQ.

  2. Tjejerna med stort A, som skriver i GP. Är alltid värda att läsa.

    Alice Teodorescu och Aleksandra Boscanin heter de. Mycket förnuftigt och bra klarspråk, kommer från deras tyckande och tänkande.

    Sedan finns det ju en Peter, som skrev en mycket bra krönika i GP nyligen.

    ”Allt kan inte vara Paolo Robertos fel!”

    Skriver Peter Hjörne i en krönika i GP. Mycket läsvärd.

    http://www.gp.se/ledare/allt-kan-inte-vara-paolo-robertos-fel-1.4201692

  3. Centerns framgång visar att, svenskingarna är dummare än vad man i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig. Det är inte utan att, det lockar till skratt i all sin tragikomik.

  4. Avradikalisering
    är media- och maktetablissemangets senaste påhitt för att slå blå dunster i ögonen på folket och vagga in dem i en falsk trygghet.
    Igår var det en tant med rött färgat hår (Anna Carlstedt, regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlins efterträdare) i SVTs Agenda som påstod sig veta hur man kunde avradikalisera muslimska terrorister bara hon fick lov att göra det, minsann!
    Hon förklarade dock inte hur och SVT-tanten Anna Hedenmo som intervjuade henne frågade inte heller.

Kommentera