Tio ”ungdomar” kastade sten på polisen

BROTTSLIGHET. En polispatrull larmades om ett relationsbrott i Skärholmen i södra Stockholm på fredagskvällen. Men på plats blev de attackerade. – Tio maskerade ungdomar har kastat sten mot en polispatrull. Ingen polis är skadad, men en polisbil har fått skador, säger Catharina Nordin, stationsbefäl i Västberga, till TT.

– Det blir en anmälan om försök till våld mot tjänsteman, initialt i alla fall. Det kan bli något annat när patrullen kommer in och sätter sig och skriver. Vid 22.30-tiden hade polispatrullen lämnat platsen. Ingen person har gripits för stenkastningen.

11 thoughts on “Tio ”ungdomar” kastade sten på polisen

  1. Polismaktens flathet tycks i det närmaste vara total! Hur många liknande incidenter har vi inte läst om. Och medias rapporter avslutas alltid på samma sätt:”Ingen gripen”.
    Se till att ge polisen rätt att skydda sig vid angrepp som stenkastning etc. Ge dem möjlighet att använda gummikulor. Slöddret provar hela tiden hur långt de kan gå, innan polisen ingriper. Inga imgrepp betyder att man nästa gång uppträder ännu mera aggressivt.
    Dra in halalkorvarna och kaffe med dopp.
    Sluta dalta!

  2. Använd tjänstevapen , det är polisen tränade för, sluta att dalta med stödjer. Mvh adolf

  3. I Sverige kastar vi endast sten på detta sätt och inget annat.

    Genom flata stenar som kallas för varpor.

    Varpor kan vara gjorda av sten eller av aluminium.

    Banan markeras med en pinne (sticka) i var ända. Sporten går ut på att få sin varpa att stanna så nära pinnen som möjligt. I sten varpa får man även poäng om man slår ikull pinnen.

    Kan ni alla moderna ”svenskar”, förstå det nu?

    http://2.bp.blogspot.com/-6ogTwedE1G8/VZ5E7gLMA0I/AAAAAAAADtA/uev35lvNZCc/s1600/Varpa.jpg

  4. Parodin fortsätter!!!! Detta borde klassas som försök till mord på tjänsteman !!!! eftersom stenarna ofta har en sådan storlek att de skulle kunna otsaka dödsfall !!!!
    Sjut mera !!!! Är den omedelbara lösningen !!!!
    Stäng gränsen !!!! Den långsiktiga !!!!

    • Ber om överseende för fel bokstäver eller extra eller saknade. Tangenterna tar inte och är små !!!!! i relation till fingertopparna !!!!

      • Min bäste medkommentator!
        Fortsätt bara att knacka ned Dina utomordentliga synpunkter. Några obetydliga och i hastigheten begångna misstag har vi så gärna överseende med, i synnerhet då de uppkommit genom en sådan populär samhällsdebattör.
        Andreas 🙂

      • pettersonaxeagentlemansgentleman

        Tack, det ser bara f.. dj…..t ut ibland, när man läser i efterhand !!!!
        Detsamma till dig !!!!

    • Skärp straffskalan! Stenkastning på Ambulans, Brandkår och polis: Skjut dem i benen. Kastar de brännflaskor(molotov cocktails) eller skjuter så skall de avrättas på plats! Inga domstolar eller advokater behövs.

Kommentera