Internationellt efterlyst terrorist gripen i Sverige med svenskt personnummer

ISLAM. En internationellt efterlyst man i 50-årsåldern greps på lördagseftermiddagen i en poliskontroll på E18 utanför Uppsala.

– Det handlar om terror. Ärendet är av sådan art att vi inte vill gå ut med ytterligare upplysningar, säger Andrew Tomkinson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala.

Tomkinson vill inte avslöja vilket land som efterlyst mannen.

– Jag vet det men det kommer vi inte att gå ut med beroende på brottets art eftersom det handlar om terror.

Mannen har enligt polisen svenskt personnummer, det är ännu oklart om han även är medborgare i något annat land, uppger tidningen. Mannen förhörs under lördagskvällen i polishuset i Uppsala.

UPPDATERAT: Den internationellt efterlyste mannen som är svensk medborgare släpptes efter beslut av åklagare!

UNT.se

25 thoughts on “Internationellt efterlyst terrorist gripen i Sverige med svenskt personnummer

  1. Hur blir det då, när Sverige vill ha någon brottsling utlämnad hit.
    Han släpps förmodligen också fri.

  2. Ett gott exempel på att Polisen ändå fungerar, men den möda de lägger ner slängs bort av en åklagare.
    Det måste vara där felet ligger, i de flesta fall, och då tappar naturligtvis Polisen mycket av sin arbetslust.

  3. Hur hade Sverige reagerat om utländsk makt släppt en efterlyst svensk med terrorkopplingar? Helt otroligt.

  4. (NY PAVAROTTI?)

    Talang 2017: Ibrahim Nasrulleyev sjunger Stad i ljus – får juryn att gråta

    Hans framträdande, röst och ovissa framtid i Sverige gör starkt intryck på jurymedlemmarna, programledarna och publiken.

    – Det är inte du som ska be om att få stanna i Sverige, det är vi som ska be om att få behålla dig, utbrister en rörd Alexander Bard.

    MINNS NI DEN LILLE CHILENARE ?

    CITAT:

    Tito Beltran:
    Våldtäktsanklagelserna gjorde honom så upprörd han innan rättegången uttryckte en skam över sitt svenska pass för flera chilenska medier.

    – Jag var skitförbannad, jag kände att Sverige kränkte mina mänskliga rättigheter, säger han.

    Tingsrätten beslutade att Beltran skulle sättas i häkte så att han inte skulle fly Sverige innan rättegången var genomförd.

    En viktig tumregel när det gäller bl¤ttar är att man skall ha så lite som möjligt med dem att göra.
    Något som unga vita kvinnor borde ha i åtanke.

    https://www.youtube.com/watch?v=4p1awiIwxrg

    -Att han har mage att bete sig så här?
    Bra han har förbrukad sin rätt att vistas i Sverige.

  5. Ja, var skall den islamistiska sleven vara om inte i den svenska terrorgrytan?!
    Andreas 👎

  6. Seriöst ! Är någon förvånad ??? Kan garantera att det vimlar av personer som har väldigt meriterande cv i detta land som kvitterar ut bidrag och planerar för nästa terror handling , istället för att skaka galler resten av deras liv !

  7. Internationellt efterlyst, svenskt personnummer, frihetsberövad och därefter släppt!

    Det här säger väl allt om svensk ordningsmakt, rättsväsende, åklagarväsendet, justitiedepartement och justitieminister! Fullständigt inkompetenta, allt som vi normala svenskar ägnar oss åt är starkt reglerat i lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter, allt medan det som de invällande horderna av asylturistparasiter ägnar sig åt, är fullständigt oreglerat och skulle det mot förmodan vara någon av de invällande asylturistparasiternas aktiviteter som t.ex. våldtäkter, stenkastning och annan kriminell verksamhet som egentligen är reglerad ja, då gäller inga regleringar överhuvudtaget! Det blir straffrihet och ytterligare eftergifter till det invällande horderna av asylturistparasiter!

    Tydligen förstår inte stora delar av Sveriges befolkning hur illa ställt det är!!!!!

    Tänka sig straffrabatt för asylturistparasiterna för parasitens deltagande med liv och lust i gruppvåldtäkter, mord och övriga kriminella handlingar!

    Tänk att det gått så djävla långt att svenska kvinnor struntar i att anmäla våldtäkter, de vet ju att gärningsmännen ändå går fria! Det börjar ta mig fan likna Saudi Arabien, där våldtagna kvinnor straffas istället för gärningsmännen! Steget till att kvinnorna straffas för att våldtagits är tydligen inte långt borta, här i Sverige heller! Stefan Löfven har ju starka band till regeringarna i Mellanöstern! Blir nog en rejäl eftergift till Islamisterna så småningom, där det blir de våldtagna kvinnorna som straffas istället för illgärningsmännen! Fy fan för ryggradslösa individer utan den minsta självbevarelsedrift!

    Vilket djävla skämt!!!! Parasiterar delinkventen på det svenska hårt arbetande skattekollektivets inbetalda skatter månne? Inte alls förvånande i så fall!

    Hur många identiteter har månne delinkventen i sin besittning? Ja, självklart undrar man ju!!!!

    Stefan Löfven respektera den svenska folkviljan avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    • Landet som efterlyser mannen kommer väl att begära honom utlämnad för begångna brott. MEN om de tänker straffa honom så blir det väl nobben härifrån?

    • Ordningsmakten kan du ta bort från din lista, för dom har ju uppenbarligen gjort sitt jobb som vanligt! Att han släpps är inte deras fel!

      • För övrigt får ni gärna förklara för mig hur det kan vara emot folkviljan att Löven sitter kvar när han fick 87% av rösterna 2014 och 75-80% tycker att han har gjort ett så bra jobb som statsminister att dom skall rösta på honom 2018!

  8. Men nu blev det väl ändå för mycket verklighet för deras Vänsterpopulistiskt och Vänsterextremt politiskt tillsatta polischefer .

  9. Han är ju släppt! Om han är efterlyst av interpol så är det väl bara att lämna ut honom. Nedra dalt!

  10. Någonting för skavlan att ta upp, han gillar att ha terrorister i sitt program i alla fall före detta terrorister, en viss anna från halmstad.
    Hon födde terroristens barn i Sverige och fick utbildning sedermera jobb i Sverige………….kan knappast bli mer motbjudande !

    • Den typen släpptes fri ikväll läste jag.Han hade bl.a svenskt medborgarskap så åklagaren sa att dom lämnar inte ut svenska medborgare.Detta är Sverige i ett nötskal. Igår släppte man ut en misstänkt mördare ur häktet i Malmö av misstag sa man.Vad ska man tro i övriga världen om detta pajasland. Igår var det terrorbrott i Paris och vi låter dom vara ute fritt. Man håller på att rämna av ilska.
      Jag skäms så förbannat av att vara svensk.

      • Du är icke ensam om den känslan av att vara svensk.
        Frågar någon mig så säger jag att jag kommer från Finland.
        Inte en hel lögn men en halv.

Kommentera