Föd fem barn

Recep Tayyip Erdoğan hotar inte bara med att släppa in 15 000 flyktingar i Europa varje månad. Han uppmanar också turkar som bor i Europa att föda fem barn per familj.

Tidigare har Erdoğan uppmanat sina egna medborgare att föda tre barn per familj och under ett tal i veckan uppmuntrade han turkar som bor i Europa att föda fem barn per familj. Turkar ska ta större plats i Europa, för turkar är Europas framtid, är budskapet.

SvD

Ni som sett den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” har också sett högt uppsatta individer säga att islam ska ta över väst och att det redan sker genom infiltration av myndigheter och hög nativitet. Det känns som att de inte ljuger…

7 thoughts on “Föd fem barn

  1. Fem barn per familj är ju precis vad vi skulle behöva ha i Sverige.
    Använd enkel matematik och sätt preventivmedelsförespråkare och abortörer i arbetsläger typ Gulag och vi svenskar blir fler och lyckligare.
    Vi behöver Inga turkar, negrer eller judar för att befolka vårt eget land.

  2. Kadaffi sa att det är inte vapen som skall erövra Europa utan det är den muslimska kvinnans livmoder som skall fixa detta.

  3. OJ! Första åsynen av rubriken förde min tanke till det svenska folkets tynande tillvaro….

    men det var alltså muslimer som skulle mångfaldigas i andras länder på andras bekostnad……….

  4. Algeriets dåvarande president överste Houari Boumédiènne formulerade det ”Vi kommer inte att invadera Europa med stridsvagnar utan med barnvagnar”. Och vi försörjer dessa femtekolonnare beredvilligt. Är vi dumma eller är vi dumma?

Kommentera