Utrikesminister Wallström har rätt – folket valde bort populismen

UTRIKES. Utrikesminister Margot Wallström (S) och flera andra europeiska ledare gratulerar VVD och den nederländske premiärministern Mark Rutte till att ha blivit största parti i parlamentsvalet.

”Valresultatet visar att det nederländska folket har valt bort populismen och i stället röstat för ett inkluderande och öppet samhälle”, säger Wallström i en skriftlig kommentar till TT.

-Pettersson kan inte annat än hålla med utrikesministern, damen är helt klart smart. Titta på siffrorna nedan. Labor Party är de nederländska socialdemokraterna. De gjorde ett fantastiskt val och gick från 38 platser i parlamentet till 9. Minus 29 för S i Nederländerna!

 

20 thoughts on “Utrikesminister Wallström har rätt – folket valde bort populismen

  1. I valet 2014 valde 69 procent av svenslkarna bort Wallströms parti socialdemokraterna men det har kanske Margot förträngt. Gissningsvis kommer ändå fler att välja bort S vid nästa val..

    • I valet 2014 röstade 87% på S, eftersom alliansen hade lovat att lägga sig vid en valförlust!

  2. Socialislamisterna, ty några demokrater kan vi sannerligen inte kalla dessa fascistoida och kulturrelativistiska socialakrobater, missar icke ett tillfälle att diskreditera den verkliga demokratins tillskyndare.
    Med tanke på vederbörande globalistmarionetts begångna fadäser och digra syndaregister, kommer vi alla att dra en lättnadens suck den välsignade dag hon väljer att retirera från den offentliga scen hon aldrig någonsin borde intagit. Den enda effekt hon åsamkar med sina offentliga uttalanden är ett ökat löje och förakt.
    För utrikesblondinens falska folklighet och fabuleringskonst, bevare oss Herre Gud!
    Andreas.

  3. Verkar som om det holländska sosseriet fick en rejäl bakläxa, men det märkte hon väl inte.

  4. Hon kunde ju lagt till att de också valde bort Labor Party, vilka tappade 29 mandat.
    Men det hela är en uppvisning av sossarnas falskhet och ständiga manipulation av fakta. Fake News again?

  5. Tips till svetsaren; I Holland finns 148 riksdagsledarmöter och i sverige har vi 201 fler (349 totalt).

    Det blir lätt en halv miljard att spara om året.

    I holland bor 20 milj människor o här har vi 10. Så egentligen skulle vi klara oss med 74.

    • Att vi ska minska antal ledamöter i riksdagen har jag tyckt länge och vi ligger skyhögt över per capita de flesta länder i Europa. Tänk sen att varje ledamot ska ha support från en stab och tillgång till experter samt lokaler och fria resor bland annat, det blir stora kostnader per år.

      • och dessutom är dom flesta helt onödiga, eftersom alla i ett parti alltid, om ingen trycker fel, röstar som partiledningen bestämt!

  6. Jag bryr mig inte. Det bara påskyndar avvecklingen. Men det förvånar mig att de statsbärande partierna inklusive V inte skäms över de flesta av sina ministrar. Kan ni inte bättre?

  7. Det är frapperande hur man kan vränga till allting !!!! Margot är tydligen duktig på att skapa propaganda !!!! När hennes partis motsvarighet i Holland sjunkit med mer än 76 % !!!!!! Säger hon att ”populisterna” stoppats trots att de ökat med drygt 33% !!!!!! Ett mycket besynnerligt konstaterande !!!!!!

  8. Glöm inte att dumma höns får aldrig räknas bort oavsett stället de kackar på. Våran Lia Olguta Vasilescu fick en andra chans att orda om kvinnors arbete – också på FN. Den här gången torterade hon Voltaires språk som Andreea Bercleanu kommenterar på Antena1:s nyhetsprogram igår.
    Bara att hon uttalade franska ordet ’travaille’ som rumänska ’tramvai* (= spårvagn) !!!
    Ni får göra som den store Leoncavallo lärde oss, världens operafreaks: Ridi, pagliaccio !

    https://youtu.be/7J5s9Z4V5z0

  9. Märkligt, samma Mark Rutte sa förra veckan, då turkarna levde jävulen, någonting i stil med…”den utlänningen som inte kan sköta sig skall resa härifrån ”. Jag antar Margott är lika upplyst som en två meters grusväg på den skånska slätten.

  10. Jag tror och har hört att hennes utseende är så kokat att svenskar känner sig sig bekväma och därför får hon fortsätta……hur känner sig muslimer i hennes i hennes sällskap….de kan ju INTE känna igen sig på hennes utseende !
    De känner igen sig sig på att hon bidrar till att SVENSKARNA betalar ännu mer skatt !

  11. FAKE NEWS att inte utrikesblondinen har vett att skämmas,dags att tipsa Trump?

  12. Ja, detta fruntimmer är en sann representant för Sverige som styrs 7-klövern, det vill säga totalt urblåst.
    Att finns gränser för intelligens men aldrig för dumheten bekräftas varje dag numera. T o m en Schweizerost skulle göra sig bättre i regeringen.

Kommentera