Neger med 9 identiteter

Under 13 månader lyckades  ”flykting ” Amir M. med hjälp av nio olika identiteter lura till sig 40.264 Euro i bidrag från Tyska skattebetalare. Totalt har han hittills kostat de Tyska skattebetalarna  92 895 euro!

Sudanesen erkände bedrägeriet. Pengarna säger han sig ha spenderat på ”

Amir M. (namn och ålder osäkert) kommer från Sudan över Libyen till Italien. Efter ett besök i Paris, ansökte han om asyl i Frankfur.  Efter en tid sökte han asyl: Braunschweig, under ett nytt namn. Sedan samma sak i:  Nienburg, Hildesheim, Stade, Wolfenbüttel och Hannover.

”Varför stannade du inte i Frankrike?”, frågade domaren Guido Janke. Amir M. svarar via tolk: ”Jag älskar Bayern München.”  Två år och åtta månader fängelse, svarade domaren: ”Systematisk bedrägeri och missbruk av rätten till asyl.”

LÄNK

 

23 thoughts on “Neger med 9 identiteter

  1. Är någon förvånad?
    I Södertälje hade vi för en tid sedan, en av Sveriges största polisutredningar.
    Utredningen gällde många miljoner i uttagna socialförmåner av Södertäljes invällarkollektiv..
    Detta är bara det som har blivit avslöjat. Missbruket/stölderna från Sveriges socialsystem pågår hela tiden.

    Dags att vi får provision på angiveri.
    Angiveri är redan etablerat i kommunerna. Det finns ett särskilt telefonnummer man kan ringa för att ange grannens svartbygge.

    Dock finns inget särskilt nummer för att ange bluffande invällare!

    Muslims uppgift från koranen är att utnyttja ”otrogen”.
    Alla muslimer är muslimer!

  2. Han verkar inte ha fått utvisning !!! Nästa gång när han är ute dyker han kanske upp i Absurdistan som ensamkommande ”barn ” !!!!

  3. Regeringen tror att de kan tvinga folk att betala för deras oerhörda budgetunderskott. Nordea funderar på att flytta.

    De utan pengar invandrar. De med pengar utvandrar. Det blir mer minus än plus. Logiken är enkel och lättbegriplig.

    Om banker flyttar utomlands varför skulle andra penningstarka stanna och betala för asylindustrin?

  4. Trump vill minska bistånd till andra länder.

    Det betyder att Löfven kommer att kompensera för det i Sveriges nästa budget? Den humanitära stormakten?

  5. Lyssnade på ett sommarprogram minns om det förra eller förföra sommaren, Jonas G ”han som tar mark” talade många gånger om en ”liten lort”, den här kallar jag för inte bara en liten bara lort, utan en genomvidrig stinkande skitstövel .

  6. Nåt år på lyxhotell och sen asyl eftersom det inte går att utvisa honom och pengarna får han behålla! Konstigt att det ser ut som det gör!

    Nä, in med negern i ett arbetsläger där han får jobba av varenda krona han har kostat, inklusive asyl och rättegångskostnader, inget jobb, ingen mat, skicka sen tillbaka honom medveten om att visar du dig här igen, slår vi ihjäl dig!

  7. Lägg på en nolla på straffet… alltså 20 år och åtta månader, sen är det straffarbete för rövaren tills han betalt 92 895 euro… gärna på vatten och bröd.

  8. Här i Sverige finns nog inget som heter ”missbruk av asylrätten”, här snarare uppmuntras sådant av myndigheter och andra.

  9. Hur många sådana berikade har vi i Sverige? Eller inom EU?
    Jag gissar att kontrollerna av fiffel likt detta är av samma klass som Migrationsverkets åldersbedömningar.

  10. Detta borde vara det första att ta fatt i för Sverige och EU. Alla så kallade flyktingar och alla andra som lever på bidrag, måste registrera sig igen personligen, lämna fingeravtryck och dna, som sen samkörs med brotts och bidragsregister! Alla avlidna, alla som har flyttat tillbaka till landet dom har flytt ifrån med svenska bidrag och alla med flera identiteter måste sorteras ut!

    Detta måste sedan vara obligatoriskt minst en gång i halvåret! Tänk vad många avlidna runt om i världen där dom anhöriga lever gott på bidrag från Sverige!

  11. I Sverige hade han hamnat i Agenda och fått böla ut och ”berätta om sin fasansfulla flykt”, sedan hade han synts i morgonsofforna och i Så Ska Det Gråtas.

Kommentera