Danmarks integrationsminister firar skärpning av migrationspolitiken med tårta

INVANDRING. Danmarks integrationsministern Inger Støjberg firade skärpningen av migrationspolitiken med tårta. 

“I dag klubbades den 50:e skärpningen av migrationspolitiken igenom. Det måste firas”, skrev den danska integrationsministern Inger Støjberg från liberalkonservativa Venstre på sin Facebooksida i tisdags. I famnen höll hon en frukttårta dekorerad med danska flaggan och siffrorna 50. Hon länkade också till tidigare skärpningar hon fått igenom, som lagen om att flyktingar kan komma att få smycken och värdesaker konfiskerade som Folketinget röstade igenom om förra året och bestämmelsen att asylsökande kan komma att fängslas under tiden deras identitet utreds.

-Pettersson ser att skittidningen Aftonbladet ljuger om att ”flyktingar kan komma att få smycken och värdesaker konfiskerade”. Myndigheterna kan beslagta tillgångar som kontanter och smycken som inte har ett affektionsvärde. Det är precis vad som sker i Sverige, blir du beroende av bidrag eller hamnar på ålderdomshem får du betala om du har tillgångar. Det är inget konstigt med det.

Det konstiga är att inte Sverige gör samma sak som danskarna. Grattis till den 50:e skärpningen Inger och hoppas tårtan smakade gott.

20 thoughts on “Danmarks integrationsminister firar skärpning av migrationspolitiken med tårta

  1. Här firar man ju nästan alla MRSA-smittbärare, kriminella pack, bedragare och knarklangare som man lyckats släppa in på SVENSKARNAS bekostnad och alla brottsoffers lidande !!!!!!
    .
    Det bevisar ju bl a direktsändningen av den sk ”eldfesten” !!!!

  2. Kanske någon som har missat att Sverige framstår i debatt som ”the cuckoos nest”, vad vi får skämmas !

    • Jag skäms dock inte annat än FÖR de styrande, Propaganda- och Censurmassmedierna, bär mitt huvud högt, jag har alltid sagt att vi BARA ska ta emot ett rimligt antal RENA krigsflyktingar enl Genevekonventionerna och de allra flesta SKALL återvända när kriget är slut oavsett hur länge de varit här !!!! De som har ” flytt ” via andra länder är inga riktiga flyktingar och ska inte släppas in. Om de ändå kommit in ska de tillbaka till senaste landet före Sverige !!!!

  3. Danmarks politiker är inte som de svenska, rädda för vad media skriver när de ökar kraven på de duktiga invandrarna.

  4. De e ju fan att man måste åka över sundet för att hitta en vettig politiker. För i vårt moderland är de bara IDIOTER som sitter som politiker.

  5. Kan aldrig hända i Sverige med dessa tomtar i styrande ledning.

    Skulle detta ske mot alla odds, då skulle vi kunna ha denna dag som en ny nationaldag!

  6. Från@Pettersson; ”Folketinget röstade igenom om förra året och bestämmelsen att asylsökande kan komma att fängslas under tiden deras identitet utreds.” När människor saknar identitet (ålder och nationalitet) ska de åtminstone registreras med foto och fingeravtryck. Har detta gjorts av MIG-verket???

    Vissa kan behöva topsas. Vissa måste hållas i förvar som Danmark gör. Vad är det så märkligt med det? Andra ska utvisas, varför släppa dessa fria. När våren och sommaren väntar så är containers utmärkta både som bostäder och för hemtransport

    • På 50-årsbilden är både stolar och inredning enkel. Att fira med en kaffe, tårta eller en dansk öl är gott nog, när resultatet blir bättre och bättre. Danskarna behöver inga Tobleronè eller Tobechampagnè för att fira.

  7. Sossarna och aftonbladet är mera intresserade av att beslagta Svenskarnas egendom….

Kommentera