Tre invandrare åtalas för våldtäkten som sändes live på Facebook

INVANDRARVÅLD. Två män i 20-årsåldern åtalas för den misstänka våldtäkten i Uppsala som ska ha livesänts på Facebook, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Två män åtalas misstänkta för våldtäkt, den tredje personen åtalas misstänkt för medhjälp till våldtäkt alternativt underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Tillsammans misstänks de ha våldtagit och filmat när de våldtog en kvinna i 30-årsåldern i Uppsala i januari. Den misstänka våldtäkten kom till polisens kännedom när vittne som sett övergreppet live på Facebook slog larm. Polisen kunde då ta sig till platsen och avbryta.

De tre männen har suttit häktade sedan den 25 januari och polisen har under utredningsarbetet sedan dess stärkt bevisningen mot de åtalade. De två våldtäktsmisstänkta afghanska männen har enligt åtalet i tur och ordning “genomfört samlag med målsäganden genom att otillbörligt utnyttja att målsäganden på grund av trötthet och påverkan av alkohol och narkotika befann sig i en särskilt utsatt situation“.

Den medhjälps- och förtalsmisstänkte mannen med iranskt ursprung har enligt åtalet “medverkat till gärningarna genom att att han i båda fallen befunnit sig i samma rum eller lägenhet där våldtäkterna begicks, skrattat samt på nära håll filmat händelserna med sin mobiltelefon och sänt detta live på Facebook, underlåtit att ringa 112 trots att han av flera personer blev direkt uppmanad att agera mot våldtäkterna och i stället för att försöka avstyra eller ingripa mot gärningarna uppmuntrat gärningsmännen genom att uttala ord med innebörd att målsägaren var en hora och att hon skulle knullas“.

Åtalet omfattar inte vapenbrott, trots att en av männen ska ha viftat med en pistol i samband med våldtäkten. Det finns heller inget yrkande om utvisning i åtalet, trots att två av de åtalade är utländska medborgare.

Uppdaterat: Åklagaren meddelar att det yrkas på utvisning av de två afghanerna.

Samtliga tre åtalade förnekar brott.

De tre åtalade är:

Maysam Afshar, född 1998-05-22, medborgare i Afghanistan, misstänkt för våldtäkt
Reza Mohammed Ahmadi, född 1996-02-23, medborgare i Afghanistan, misstänkt för våldtäkt och narkotikabrott
Emil Khodagholi, född 1992-12-19, misstänkt för medhjälp till våldtäkt och grovt förtal

Uppsala tingsrätt, B 386-17.

-Pettersson är inte förvånad, men trots debatten om invandrare och brottslighet som pågår så nämner inte de svenskfientliga medierna med ett ord att de misstänkta och åtalade är invandrare.

TIDIGARE 2017-02-09. Tre babbar omhäktade för våldtäkten på Facebook

INVANDRARVÅLD. På onsdagen omhäktades den man som tidigare suttit häktad för att han inte stoppat en våldtäkt som vittnen säger sändes live på Facebook. Efter att ett nytt videoklipp kommit fram är han nu misstänkt även för medhjälp till våldtäkt. De andra två männen omhäktades utan häktesförhandling, misstänkta för våldtäkt.

Två ensamkommande “flyktingbarn” från Afghanistan som uppger sig vara 17 och 20 år är misstänkta för själva våldtäkten mot kvinnan. Den tredje mannen, en 24-åring vars föräldrar kommer från Iran, är nu misstänkt medhjälp till våldtäkt. Det är han som syns i klipp som spridits från händelsen där han “svär på sin mamma” att han ska “göra kaos” och “bråka” strax innan polisen kommer till lägenheten.

Bevisen mot de tre har stärkts.

TIDIGARE 2017-01-25. Tre babbar häktade för våldtäkten på Facebook

De män som misstänks för att ha våldtagit en kvinna och sänt övergreppen på Facebook häktades på onsdagen. Två misstänks för våldtäkt och den tredje för underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Alla tre häktades på sannolika skäl, vilket är den högre misstankegraden. De två afghanerna som är så kallade “ensamkommande flyktingbarn” är misstänkta för våldtäkten och den tredje som är svensk medborgare med iransk bakgrund är misstänkt för underlåtenhet att avslöja våldtäkt. 

Eftersom hatmedia som just nu driver en förtroendekampanj och gör allt för att dölja de misstänktas bakgrund så går vi ut med namn och bakgrund så inga oskyldiga upplänningar blir misstänkta.

De häktade är:

Maysam Afshar, född 1998-05-22. Medborgare i Afghanistan. Misstänkt för våldtäkt.
Reza Mohammed Ahmadi, född 1996-02-23, Medborgare i Afghanistan. Misstänkt för våldtäkt.
Emil Khodagholi, född 1992-12-19. Svensk medborgare. Misstänkt för underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Uppsala tingsrätt, B 386-17

-Pettersson menar att  eftersom Sverige inte är vad det varit och inte vad det borde kanske det är lika bra att byta namn på det gamla landet till Babbelonien.

Jag tycker också vi ska införa jourdomstolar. Där de inom 48 timmar befinns oskyldiga eller om de är skyldiga sitter på ett plan hem med en lapp om halsen där det står hur långt fängelsestraff de ska avtjäna på hemmaplan. Givetvis av humanitära skäl…

TIDIGARE 2017-01-22. Tre babbar gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Uppsala som de livesände på Facebook

Tre män har gripits misstänkta för grov våldtäkt i Uppsala under söndagsmorgonen. Enligt uppgifter ska åtminstone delar av övergreppet ha filmats och sänts ut live i en sluten grupp på Facebook.

Uppgifterna har inte bekräftats av polisen. – Vi kommenterar ingenting i nuläget. En förundersökning har inletts och det råder full sekretess, säger Ivan Åslund, befäl på polisens ledningscentral.

En lägenhet där våldtäkten misstänks ha skett har spärrats av för teknisk undersökning.

– Pettersson har sett bilder på de misstänkta gärningsmännen och det ser mörkt ut som vanligt, fast inte kolmörkt så vi hamnar i något Mena-land.

En av de misstänkta babbarna, eller som Leif GW sade en gång i TV, det är så här de brukar se ut…”Rubriceringen är grov våldtäkt och männen som är anhållna är födda -92, -96 och -98″

Internationella medier tar upp den fina reklamen med gruppvåldtäkter och livesändning.

uppsala-babbe

uppsala2-460x817 uppsala3-460x717 uppsala1-460x817

20 thoughts on “Tre invandrare åtalas för våldtäkten som sändes live på Facebook

 1. Ett lämpligt straff i sådana här fall vore att de skyldiga skulle tilldömas att sköta om gris från kulting till en vuxen sugga. Myndigheterna skulle följa noga efter hur grisen mår, att den har fått nog med föda som är hälsosam och att den hålls ren och glad.
  Ifall grisen skulle må dåligt skulle “grisskötaren” också må dåligt t ex bli bestraffad med ett lämpligt antal piskrapp på en offentlig plats – typ torget på Rinkeby.
  Skulle grisen skötas om så dåligt att den råkade dö – så skulle givetvis “grisskötaren” begravas med sin älskade gris …

  Jag lovar att våldtäkterna skulle bli avsevärt färre inom en snar framtid.

 2. Stackars små barn som flyr från bomber och granater det är ju dessa små stackars stackars snyft snyft rara barnen som är offer i sammanhanget ,som blir tvungna av rasister nazister främlingsfientliga fascister att utföra hemska saker med en VIT RASISTISK flicka .Dessa som stackars små barnen borde få skyhöga skadestånd och rasisterna skall få fängelse och aldrig släppas ut speciellt VITA RASIST LUDRET

 3. Skicka hem alla som får 100 dagsböter eller mer. FN’s stadgar stöder det. Inget snack. Bara gör det. Men socialisterna vill väl ha dom här. Varför? Jo de får röster från dessa odjur. Jag flyttar utomlands nu. Det är jobbigt att se o höra på svensk TV o radio. Står inte ut med mjäket längre.

 4. Det är inte tillfyllest att enbart åtala dessa ansiktsbehårade och fånflinande kloakråttor. En patologisk kastration vore en helt proportionell påföljd som skulle genomföras innan deportationen. Komplett samhällsodugligt och allmänfarligt humanmaterial borde inte ges möjlighet att utöva reproduktion. Kronisk erektil dysfunktion torde eliminera risken för upprepade våldtäkter. Punkt slut.
  Andreas.

 5. Det händer en del revolutionerande i Nederländerna även om Rutte sitter kvar, vilket vi inte vet nu, det är ju mycket viktigt med en stark opposition.
  I Frankrike så är det val i april och maj, vi får se då “makaronen” ( rothild bankman) även han har smutsig byk, vilket har uppdagats nu.
  Det är turbulent i Europa, det är det enda vi vet nu !
  http://www.express.co.uk/news/world/769335/Marine-Le-Pen-Emmanuel-Macron-Front-National-En-Marche-French-Election?utm_source=traffic.outbrain&utm_medium=traffic.outbrain&utm_term=traffic.outbrain&utm_content=traffic.outbrain&utm_campaign=traffic.outbrain

 6. Svenska journalister och svenska politiker vilseleder gemensamt och i tyst samförstånd väljarna.

 7. Hade det varit svenskar som gjort det, så de väl istället blivit utvisade…
  Det skulle inte ha förvånat mig, så bakvänt som straffen delas ut idag.

  Om den våldtagna tjejen blir anmäld för uppmuntran till brott skulle inte heller förvåna mig…

  • Usch faaaan vad jag hatar denna varelse ,en riktig landsförädare
   låt oss stena den jäveln
   alla gruppvåldtäkter mord och rån är helt och hållet idiotens fel
   han MÅSTE dömmas

 8. Det här klippet som en bekant sände mig idag………….jag är mållös !
  Har normalt lågt blodtryck, nu känner jag att det har ökat, jag är fruktansvärt orolig för mina barnbarns framtid, de som fortfarande bor kvar i Sverge.
  https://www.youtube.com/watch?v=Z6yi6DTgMsk
  Tittar och följer inte svensk television så jag är helt “tagen på sängkanten”.

  • Det lilla som jag ser på svensk television är de få länkar som bekanta sänder mig, all annan information får jag från utländsk press, tv, radio och svenska bloggar, så har det varit för mig under 25 år.
   Vilken kuturkrock att se ovanstående.

  • Indoktrineringen börjar ge resultat. Hörde häromdagen på bilradion att barn- och ungdomskliniker har långa köer av barn som vill byta kön, det har visst ökat 100%.

   Är ni nöjda nu? Snart är det skottpengar på vita heterosexuella från tidig ålder.

   • Pica pica
    Så skrämmande, den svenska nationen kommer att gå under !
    Då är 87 % nöjda, Sverige blir den norra utposten av islam, stackars våra grannländer !

Kommentera