Knivdåd i Göteborg, igen!

21.19 igår måndag fick polisen larm om bråk på Kvilletorget, Hisingen. En man hittades knivskuren på marken och ett antal människor blev vittnen till händelsen.. Den knivskurne mannen  fördes till Sahlgrenska och var vid liv men hade flera skador enligt SVT. Polisen förhör vittnen och enligt dem var det 2-3 personer som sprang från platsen.  Ännu så länge är rubriceringen försök till dråp.

polis

5 thoughts on “Knivdåd i Göteborg, igen!

  1. Det är förbjudet att bära kniv i Sverige, hälsar Centerkorken, (visst ja det gäller BARA Svenskar), vi är ju inte rasister, förlåt

  2. Det var säkert nån svensk fiskare som av vana att sprätta upp fiskar fick för sig att missbruka sin kniv ………. Nu är det bara de utländska brottslingarna som springer omkring knivbeväpnade !!!!!! eller värre !!!!!!

  3. Tung statlig indoktrinering får kvinnor att döda sina egna barn i livmodern, import av frigående sexslavar från Tredje världen där t.o.m den fulaste feministh*ran med råttfärgat hår blir en statusblondin för babben att visa upp. Är det så jävla konstigt? Kvinnor är hjärntvättade, de flesta män med för den delen.

  4. Suck !! Sverige har aldrig varit säkrare enligt PK nissarna !!! Men 75% av sverabia vill ju ha det så här !!! Varför ???

    • Det uttjatade citatet gäller inte längre, det har de som en gång sade det försökt förklara men det tycks inte hjälpa.

Kommentera