Jihadister lever på stödbetalningar från det Europa de lovat att förstöra

av Giulio Meotti  •  14 mars, 2017

 • Al Hariths berättelse avslöjar djupet i en av Europas största skandaler: jihadisternas användande av europeiska vagga-till-graven-rättigheter för att finansiera sitt ”heliga krig”.

 • Europa gav dem allt: jobb, hem, offentligt stöd, A-kassa, avlastningsbetalningar, barnbidrag, handikappbidrag, kontantstöd. Dessa muslimska extremister ser dock inte detta ”Dependistan”, som Mark Steyn kallade välfärdsstaten, som ett tecken på generositet, utan på svaghet. De förstår att Europa är redo att förgöras.
 • Många europeiska muslimer, fyllda av religiös övertygelse och ett ideologiskt hat mot väst och utan krav på att assimileras till Europas värderingar och normer, verkar känna sig som om de är förutbestämda att sluka en utmattad civilisation.
 • De offentliga policymålen måste istället vara att få folk att sluta gå på socialbidrag – något som i princip visat sig ha en hämmande effekt på att söka jobb – och mot personligt ansvar. Det måste finnas juridiska gränser för de möjliga användningsområdena för bidragsmedel – till exempel bör socialbidrag inte användas för att köpa illegala droger, för att finansiera spelande om pengar, terrorism, eller, eftersom uttrycksfriheten ändå inte existerar i Europa, för att föra kampanjer för terrorism. Man skulle kunna skapa och finjustera en sådan lista. Att bortse från dessa begränsningar skulle kunna resultera i att man förlorar bidragshjälpen. Detta skulle hjälpa för att bekämpa bildandet av ghetton och islamiseringen av Europas muslimer. Cykeln med bidrag och jihad måste stoppas.

För fyra år sedan publicerade den brittiska liberala tidningen The Guardian en berättelse om ”överlevarna från Guantanamo”, ”offren för Amerikas ’laglöshetsikon'”, ”Storbritanniens överlevare från fånglägret som har kallats för ’vår tids Gulag'”. I artikeln publicerades ett fotografi av Jamal al Harith.

Al Harith, född Ronald Fiddler, en kristen som konverterat till Islam, återvände till Manchester från häktet i Guantanamo Bay tack vare David Blunkett, inrikesminister till den dåvarande premiärministern Tony Blair. Al Harith välkomnades omedelbart i England som en hjälte; det oskyldiga offret för det orättvisa ”kriget mot terrorn” efter den 11e september. The Mirror och ITV gav honom £60,000 (ca 660 000 kronor) för en exklusiv intervju om hans erfarenheter på Guantanamo. Al Harith kompenserades också med en miljon pund av de brittiska myndigheterna. Offret för ”vår tids Gulag” köpte ett mycket fint hus för skattebetalarnas pengar.

Läs vidare

16 thoughts on “Jihadister lever på stödbetalningar från det Europa de lovat att förstöra

 1. När sen Europeer är utrotade och det inte finns någras
  några hjärnor som tänker och inga händer som jobbar
  vem ska då förse dessa efterblivna religiösa dårar med
  mat kläder och all slags förnödenheter dom gärna
  använder sig av men hatar dessa tänkande varelser
  som tar fram dem.?

 2. Inskränktheten hos Svenska Makthavare är otrolig, man
  tror att något jolmigt prat från någon Psykolog ska
  kunna omvända Religiösa dårar? Figurer sen dom var
  små har matats med medeltidens inskränkta budskap
  att alla som inte blir Muslimer ska avrättas, dessa
  figurer har just varit nere och skurit halsen av personer
  som inte gått i deras ledband?

  Och dessa tror Naiva Svenska politiker att det går att omvända
  till sunda medborgare???

  Mycket tyder på att dessa politiker borde tas omhand och
  förpassas ur landet tillsammans med dessa dårar!

  • Fantastiskt modig,tuff och rakryggad tjej,Magda Gad.Hon har tamejtusan mer civilkurage och ryggrad än hela Sveriges manliga befolkning tillsammans.Beundransvärt att den tjejen vågar vara där i Irak mitt i kriget mot de satans Is och rapportera om vad som händer där.Man blir tårögd över hennes medkänsla och oro för alla barnen som far så illa och lever så nära dödens alla fasor,inte ett ord har systemmedia visat av medlidande för dessa barn som lider så ,inte socialistjuntan heller,de visar bara intresse för att ge all inclusive tillvaro för Is krigarna i Sverige,en stor skam är det ,men man bör kanske inte förvånas att socialisterna/kommunisterna i sjukklövern sympatiserar med grova krigsförbrytare som gör så mycket hemska saker med de stackars människor de hatar och vill utplåna,de onda dras till samma sort.

 3. Missvisande propaganda ständigt i MSM –

  ISIS-krigare som vill till Sverige för att parasitera på skattebetalare samt planera nya illdåd –

  ska EJ KALLAS ISIS-AVHOPPARE!

  Det begreppet ska förbehållas personer som TVINGATS IN I NÅGOT DÅLIGT och sedan smitit därifrån. Äkta ånger över onda gärningar är sällsynt.

  • Hjärntvätt är, som regel, inte reversibel.

   All religion är i någon form hjärntvätt. D.v.s. att få hjärnan att tro på något som inte finns.
   Jag tror att vår hund har skapat världen.
   Jag har frågat henne men hon erkänner inte det.
   Men det finns inget som bevisar att hon inte har skapat världen.
   => Så fungerar religion!
   Tro är också en mycket stark identitet:
   Jag tror att jag är pilot; Vill du flyga med mig?

   Alltså religion och tro är ingenting!
   Tänk på det nästa gång du sitter i kyrkan.

 4. Priset på ”kalifens” huvud: 250 miljoner ,Kalifen Abu Bakr al-Baghdadi flyr för sitt liv.Den som röjer honom kan räkna hem en belöning på en kvarts miljard kronor.(IS mullan)Där kan man åter börda lite av alla skattepengar som gått till ”resenärerna”som bidrag m,m, Det braiga är att det står ingenting om kroppen dvs skallen får ju plats i en konsumkasse Ygeman är ju jakt intresserad ,varför inte ge honom ett riktigt uppdrag för en gång skull dvs skaffa tillbaks 250 miljoner av svenska folket pengar som man förskingrat

 5. Samhällsomstörtande verksamhet som upprätthålls av en medveten och strategisk misshushållning av våra finanser, kan inte definieras som någonting annat än medvetet landsförräderi, maskerat till värdegrundsindoktrinering i multikulturalismens tjänst. Sverige finansierar sin egen undergång till islamismens och globalismens fromma!
  Andreas 🙁

  • Jag tror faktiskt att det ligger något mer bakom än den svensk godheten att hjälpa alla med svenska folkets skattepengar. Jag har en stark känsla av att islamismen ligger bakom det mesta som händer i Sverige just nu. Tänk bara på alla dom som är beredda att gå hur långt som helst för att få tyst på dom som insett vad som är på väg att hända i Sverige. VAD är det som säger att just dom går islamismens ärende, för om man tänker efter så tillhör dom ju inte dom mest intelligenta i Sverige.Utan för en smart och manipulativ islamist kan nog påverka och intala dom att det är svenska som är det verkliga hotet inte islam. Och varför jag tror att dom går till väga på detta viset är enbart för att maskera sig själva, och få Svensson att tror att det bara är svenska som inte har något annat att göra. Jag tror att islamismen har en agenda att följa som är väldigt strikt och igenom tänkt, och om man under skatta dom så ligger man jävligt illa till. Som du vet så är det islamismen som har som uppgift att ta sig in i politiska partier för att på så sätt kunna vara med och påverka beslut som tas för att styra det mot islam och koranens lära. Allt annat är oviktigt för dom. Och ett exempel på när dom misslyckats och det kommit fram i ljuset är just när det gäller miljöpartiet. Och vad får man för känsla när partiledningen gör allt i sin makt för att få kaplan att sitta kvar i regeringen, och dom kommer med den ena efter den andra lögnen för att rentvå honom,
   Så kontentan av detta är att miljöpartiet måste bort från allt som har med politiken att göra.
   Men jag har en stark känsla av att det är inte slut med det utan jag tror att dom nästlat sig in i flera andra partier som vi inte har märkt än, utan dom är som en sovande cell som inte dra någon uppmärksamhet till sig, utan väntar på signalen som säger att det är dags att börja.
   Jag vet inte själv om det är på detta viset och att det bara är inbillning från mig. Men jag har läst på så mycket som jag kan om hur strukturen är uppbyggd inom islam, och det jag kommit fram till så är jag inte förvånad över nått som gäller islam.

   • Mycket fin redogörelse av det direkta hot vi står inför. Naturligtvis har avgrundsideologien islam en verklig agenda till vilken de koranförslavade muslimerna till punkt och pricka förhåller sig. Detta program redovisas i olika punkter och faser, där infiltreringen av det politiska systemet ingår som en av de mest essentiella. Globalismen nyttjar till fullo såväl islamisters som vänsterradikala anhängares benägna bistånd för att realisera New World Order-planen, där alla raser sammanblandats till ett enda gränslöst och manipulativt gytter av chipförsedda och strategiskt vaccinerade, lågintelligenta och lobotomerade dumdjävlar. Dessa i samtliga avseenden människofientliga planer kommer dock inte att lyckas och det är förmodligen endast det högteknologiska och digitala kommunikationssamhället vi har att tacka för att vi nu med kamp och möda lyckats avslöja och till slut bekämpa dessa ultimata finanshierarkers diaboliska konspiration mot mänskligheten. Jordens alarmerande överbefolkning kan aldrig hanteras och reduceras via globalisternas dårhusmässiga plan. I detta nu har den redan visat sig lika dysfunktionell som kontraproduktiv.
    Tack för Din svarsreplik 🙂
    Andreas.

 6. Väckelsekristna har jag inte mycket till övers för som har en tro på ett evigt helvete som väntar en otrogen efter han/hennes död likt muslimer. Men de har rätt i ett avseende. Islam och dess anhängare som har anlänt till västvärlden de senaste årtionde är antikrist. Det är som Europa luras att dia en orm vid dess barm.

 7. Jag har svårt tro regeringen är grundlurade, men vet inte förstås. De verkar ha en tjurskalle av psykopatiska mått, som indirekt dödar och slaktar på sikt. Bara de slipper erkänna att SD hade rätt från början, så får det gå åt h-vete. Värdegrunden är grund och rutten, för att den skapar lidande och död helt onödigt. Förbjud Islam i Sverige och Europa, så kan vi snart börja leva normalt.

  • Ruben, håller med dig att våra politiker inte är grundlurade!

   Problemet är att de är korkade! Se bara på Stefan Löfven, Anders Ygeman och Ylva Johansson.

   Tre medelmåttor och det sätter djupa spår i vad regeringen kan åstadkomma!

  • Ja jag tror också att det ligger mycket i vad ”ruben” säger. Man är beredd att offra landet bara för att inte erkänna att SD har rätt. Ett sjukt förhållningssätt men verkar troligt när man ser debattklimatet.
   Sen är det ju denna fruktansvärt dåliga kunskapen om islam. Dom ser nån muslim då och då och tror att så ser islam ut och det kan ju inte vara farligt. Dom har inte ens sett en muslim utan en syrier. En människa som kanske inte ägnar sig år islam. Men kan vara född muslim. Ungefär som när vi träffar svenska kompisar utomlands. Det första du tänker på är inte att du träffat en kristen utan du har träffat en svensk. Men om en politiker som träffar en trevlig syrier, ser han denne som muslim först och sen som syrier och då skapar han en bild av islam. Dessa människor bör bo i t.ex i Saudiarabien eller Pakistan i ett år för att få en bild av islam. Då ser dom att det går inte att förena islam med demokrati. Punkt slut.

 8. Tänk när det går upp för nomenklaturan i Sverige att de är grundlurade, då startar återigen flykten till det förlovade landet U.S.A

  • Ja,Vi har ju sett nu dom senaste dagarna hur dom svenska IS krigarna gör. Lever på socialbidrag där nere som släkten skickar ner och sen när dom kommer hem till Sverige ska dom tas om hand.Dom har kanske fått traumatiska besvär när dom skurit halsen av folk. Vi kan ju inte lämna våra medmänniskor som har såna fasliga upplevelser med sig. Vi har ju en värdegrund att hålla oss till.
   Hur har det gått för Örebroaren som var på Guantanamo? Han hämtades ju hem med regeringsplanet för att kunna jobba och göra rätt för sig. Har han jobbat nåt sen han kom hem?

Kommentera