Testas för att avgöra hur länge hon varit sexuellt aktiv

ETT PAR har gripits för att de haft sex före äktenskapet efter att polisen fick reda på att kvinnan var gravid. De sitter nu anhållna sedan en månad!

Iryna Nohai, från Ukraina  var på semester i Abu Dhabi med sin partner Emlyn Culverwell, som är Sydafrikan,  när hon började lida av magsmärtor, den 27-åriga kvinnan fördes snabbt till sjukhus.

Men när den lokala läkare insåg att hon var gravid, och inte var gift med sin 29-åriga partner, rapporterade han paret till polisen.

Den sydafrikanska mannen och hans ukrainska fästmö har nu hållits av polisen sedan den 29 januari. Sex före äktenskapet är ett brott i Förenade Arabemiraten. Paret som ännu inte har åtalats. har varit tillsammans i 3 år.  Enligt uppgift har Iryna utsatts för tester som skall visa hur länge hon hade varit sexuellt aktiv.

Den ukrainska ambassaden försöker söka tillstånd för paret att gifta sig eller bli utvisad i stället för att stanna i Dubai. Sydafrika utrikesdepartementet har enligt uppgift sagt att det inte kan hjälpa paret när de står inför inhemska UAE lag.

TheSun

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Är dom kloka så är det måttligt!

12 thoughts on “Testas för att avgöra hur länge hon varit sexuellt aktiv

  1. Om man är klok och förnuftig, så sätter man inte sin fot i ett arabland.

  2. Det är väl ungefär som om vi skulle fängsla de som kommer hit och har flera fruar eller de som ingår i barnäktenskap.

    Och en del av de rika arabländerna marknadsför sig som paradiset på jorden och marknadsföringen lyckas så bra att turisterna inte tänker på vad det är för diktaturstater.

  3. Till skillnad från det rasistiska Sverige ses det tydligen inte med blida ögon hos dom ”goda” kamelfösarna med rasblandning!

  4. Har Iryna Nohai konverterat till islam?
    Iryana borde avrättas för att ens tänka på svart balle.

    Hur kan man Åka till gravt muslimska/kvinnofientliga länder?

Kommentera