Med dold kamera i en koranskola

ISLAM. Muslimsk lärarinna undervisar elever i Storbritannien att hata icke-muslimer, döda dem som lämnar islam, döda dem som begår äktenskapsbrott, döda homosexuella. Att kristna är vidriga och att det är ett falskt påhitt att muslimer och kristna kan leva sida vid sida för mänskligheten.

Dessutom berättar hon speciellt för en elev att det inte är tillåtet att bli vän med icke-muslimer eller att avslöja deras hemligheter…

-Pettersson har noterat att PK i Sverige säger att islam inte hat något med islam att göra, det finns muslimska skolor i Sverige också, finansierade med pengar från Saudiarabien men de lär säkert ut demokrati och jämlikhet, eller vad tror ni?

13 thoughts on “Med dold kamera i en koranskola

  1. Att vänstern inkluderar islam när det gäller vad vänstern står för och räknar som ”förenligt med sin värdegrund” visste jag, men efter att ha sett denna videon blir jag ännu mer övertygad om att vänstern inte vill oss väl.

  2. Den demokratifientliga våldsideologin Islam måste förbjudas i Europa.

    Vi måste börja med att få bort Muslimpartiet Socialdemokraterna..

  3. Jag känner att det ska finnas lösningar på detta problem utan att inskränka yttrande- och Religionsfriheten. Den enklaste konkreta åtgärden för sverige blir att stoppa migrationen helt !!!! särskilt från MENA -länderna. Sedan ska ALLA kriminella utlänningar utvisas/deporteras/repartrieras på livstid !!!! Hets mot andra,religionsutövare (som kristna straffas med livstids utvisning utan pardon). Om lagen om HMF ska finnas ska den gälla ALLA, i annat fall INGEN !!!! Att säga att alla kristna ska dödas kan väl ses som stämpling till mord och ska alltid ge livstids utvisning, UTAN PARDON. Eftersom halallslaktning är förbjudet i Sverige bör inte heller sådant kött få införas och säljas i Sverige!!!!!! De som vill ha sådant kött får flytta hem !!!!!! Förr hände det ofta att djur slaktades på detta sätt även i Sverige, men det är förbjudet sedan länge och ska inte återinföras bara för denna groteska religions skull !!!!
    Alla som inte har giltiga id-handlingar ska utvisas eller arresteras och häktas tills utvisning kan ske !!!!
    De som kommit hit ska hjälpas tillbaka till sina anhöriga istället för tvärtom !!!! 18 års skötsamt medborgarskap ska krävas för att erhålla rösträtt !!!!!!! Omskärelser av både pojkar och flickor ska förbjudas annat än av medicinska skäl !!!! Maskering (inkl heltäckande burka) ska som regel vara förbjudet av säkerhetsskäl !!!! Kriminella utlänningar ska förlora uppehållstillstånd/medborgarskap och utvisas på livstid, utan pardon !!!!
    Det räcker med ohörsamhet mot ordningsmakt och förolämpning mot orndningsmakt ska räcka för att förlora medborgarskap/uppehållstillstånd och få lämna landet på livstid !!!!
    Info om detta delas ut åt alla i hemländerna på lämpliga språk samt alla boende i Sverige!!!! Dessutom upplysning om att Sveriges gräns är STÄNGD på riktigt !!!!
    Då kommer det att bli ordning !!! Lita på det !!!!

    • Jo visst det finns lösningar, om man vill, problemet är att de som bestämmer inte vill. Hade viljan funnits hos de som bestämmer hade de gjort något åt saken.
      Det enda svenska myndigheter gör är att ”släcka bränder” (nästan bokstavligt talat med tanke på bilbränderna), mer än så vill man helst inte göra. I vart fall vad vi sett.

  4. Då finns det bara en anledning till varför de är här i Europa: köra över oss. Integration -jo tjenare

  5. Tror ni verkligen det är något annorlunda i moskéerna i Sverige? Om ni tror det, tror ni förmodligen också på en Gud!

  6. Det pågår mycket säkert exakt samma budskap i alla andra länders muslimskolor. Varför skulle det vara skillnader? Man predikar förstås Koranens uppmaningar. Stäng dessa skolor förbjud dödskulten Islam och utvisa alla lärare och deras familjer på livstid fort som fan.

  7. Dra in alla bidrag, vill dom inte finna sig i att arbeta för
    födan släng ut dem, stäng dessutom alla koranskolor.

  8. Svenska värderingar innebär att du lyfter homosex/adoptioner till skyarna och står för ”allas lika värde” vilket i princip innebär att du inte har rätten till ditt eget land, och att alla rasfrämlingar är välkomna att leva på din bekostnad oavsett i alla lägen.

  9. Alla västerländska ledare och övriga PK-arslen som inte inser faran med islam, utgör lika stor fara för oss som mördarideologin…

  10. Om 20 år kommer sverige att ha ett enormt problem med ynglingar i 15-20 årsåldern. De gangstergäng vi har idag är mestadels födda i landet av invandrare från menaländer. Det kommer att bli mycket värre om 20 år då vi har 10ggr fler nu. Känns mycket jobbigt att veta.

Kommentera