Anställd misstänks ha gjort Hitlerhälsning – utreds

HATBROTT. En anställd vid Migrationsverket i Växjö gjorde en Hitlerhälsning och skrek rasistiska slagord – på sin arbetsplats, rapporterar SVT. Händelsen utreds nu av myndighetens tillsynsenhet.
– Vi på Migrationsverket ser mycket allvarligt på denna typ av påståenden, vilket gör att vi också har agerat väldigt kraftfullt, säger enhetschefen Jan Ekdahl till tidningen. Flera kollegor ska ha bevittnat händelsen.

-Pettersson minns herrn nedan som heter Oscar Shau och bland annat skriver för Sydsvenskan, Expo och Inte rasist men idiot.

Oscar Schau hyllar vänsterextrema folkpartiste Hitler…själv säger Oscar att det var ett skämt så nu vet ni vad om gäller om någon inte tycker om när ni säger neger…

Vänsterextremister och olika muslimska organisationer verkar gilla Hitler och nazismen…

 

27 thoughts on “Anställd misstänks ha gjort Hitlerhälsning – utreds

  1. Endast proislamistiska och antisemitiska, samt svenskfientliga yttringar har det fascistiska etablissemangets tysta medgivande. Den reverserade rasismen vi etniska svenskar, och då i synnerhet den oppositionella delen, trakteras med, existerar ju inte enligt den kulturrelativistiska diktaturen. Den böjelse för nationalsocialismen som vänstermaffian falskeligen beskyller antiglobalisterna för, har de uppenbarligen själva i smyg anammat.
    Andreas.

  2. Och vad är problemet, var och en måste väl få hälsa som man vill, är en hälsning något att vara rädd för? Myndigheter och institutioner är uppenbarligen rädda för spöken?
    Det är ju löjligt!

    JR

  3. Om man dagarna i ända får sitta och lyssna på ljugande muslimska kravmaskiner är det lätta att drabbas av psykbryt.

  4. Vad det gäller Oscar Schau så kanske det också skulle tilläggas att han var 17 år när han stod där på balkongen och gjorde Hitlerhälsning och på den tiden var med i SDU.

    • Var han ensamkommande ”flyktingbarn” eftersom han ser så gammal ut på bilden? Vakna upp mia.

    • Märkligt man skäller många SD are för Nazister trots
      att dom inte ens var födda när det begav sig,
      Men Oscar Schau går att ursäkta, för han är Sosse?Hm

  5. Sådana här sjuka tokerier måste bort ur ett demokratiskt samhälle !!!! Alla symboler, gester mm mm ska tillåtas !!!! En annan rättighet ska vara att kunna ifrågasätta ALLT, uppfylls inte detta så är det ingen riktig demokrati med yttrandefrihet !!!!!! Då är det en sorts diktokrati eller demokratur !!!!

    • Du kan inte mena allvar? att peka fuck you och kränka någon är alltså OK enligt dig? Mobbing är också bra?
      Om du någonsin ska kunna gilla dig själv så måste du vara snäll för att kunna gilla dig själv. Att vara elak är bara att lura sig själv en liten stund, att tro att man är bättre än någon annan. Sedan sjunker människan längre ner i den negativa spiralen och sprider mer hat ända till de lyckas bryta cirkeln.
      Var snäll och gilla dina handlingar och tankar. Lev livet!

      • He, jag menade politiska gester och symboler i första hand. Sedan tycker jag inte att en enstaka ”fuck you” ska vara straffbart som enskild händelse men ska anses som en provokation och kan då räknas som en förmildrande omständighet för den utsatte, om han gör något! Jag gör nästan aldrig ”fuck you” åt någon och har bekämpat mobbing i över 45 år, det har kostat mycket, men det är det värt!!! Antar att du gör detsamma!!?? Du är nog en sådan som aldrig kan bli arg !?

      • Jag vet bara att godhet ger mig kraft att vara lycklig. När jag möter folk som säger hej så blir jag glad, och allt mer folk som känner mig gör det allt oftare.
        Att vända någon som aldrig säger hej är att lyfta den till att våga och få nya vänner, genom att den beter sig bra och blir omtyckt därefter.
        Arg är ju bara jobbigt att vara. De som ger mig ett finger brukar jag ge en slängpuss. Det borde ju väcka frågan om hur de själva beter sig, hoppas jag. Visst gör jag fel och kan rent av förtjäna ett finger ibland, men att ge finger är som att kasta sten i ett glashus.

      • Resultatet av din godhet och din glädje ger mig och många andra mardrömmar. Jag och många andra sörjer djupt vårt fd trygga land där ursprungsbefolkningen inom inte alltför avlägsen framtid kommer vara i minoritet. Att ”vara glad” när vårt land som odlats av våra förfäder i tusen år skänks bort och vår kultur rämnar synes vara väl mycket begärt och fruktansvärt ytligt. Din ”godhet” och ”glädje” är med andra ord sant egoistisk. Dumglädje och landsförräderi i en och samma gränslösa naiva skepnad.
        Ni som är genomgoda och intoleranta vad gäller vissa gester, hur kommer det sig att ni applåderar de grå vargarnas och IS tecken? Minns en bild av MP med ett finger i luften och deras M Kaplan och turkiska valdelegationen som är på besök i Sverige och som gör ”tummen mitt i handen”. Ni silar mygg och sväljer glatt kameler. Ynkedom!

  6. Löjligt.
    Anledningen till att de gör en stor sak av troligen larv, är att de vill vårda uppfattningen att världen hotas av nazister, dvs oss.

  7. Visst gillar Muslimer och kommunister Hitler, han var
    ju deras föregångare när det gällde att ta livet ur folk
    det som både <Muslimer och kommunister blivit
    ännu bättre på än sin idol?

Kommentera