Mörkhyade rånade bingohall i Stockholm

2017-03-11 12:13, Rån väpnat, Stockholm
Önskehemsgatan, Högdalen. Två personer rånat bingohall.

Polis beordrades till platsen sedan överfallslarm utlösts.

Vid kontakt med företaget framkom att två omaskerade förövare, den ene beväpnad med ett pistolliknande föremål, tilltvingat sig kontanter varefter de lämnat lokalen. Ingen har skadats fysiskt av det inträffade.

Förundersökning avseende grovt rån inledd.

Har du information att lämna till Polisen så ring 11414

Signalement på de misstänkta:

1. Man ca 20-25 år, mörkhyad med skägg och iklädd svart/mörk jacka med pälskrage, grön luvtröja, grå byxor och gröna/grå skor.

2. Man ca 20-25 år, mörkhyad och iklädd svart/mörk dunjacka med vitt märke på höger ärm, blå jeans. På huvudet hade han en svart keps med större märke.

Polisen

8 thoughts on “Mörkhyade rånade bingohall i Stockholm

  1. Man med skägg? Men hur vet man, att det var en man? Damerna från långtbortistan har ju samma skäggväxt som männen därifrån.

  2. Vad är det för signalement? Mörkhyad, klart rasistiskt!
    Här får nog Rikspolisgrisen ta sina underhuggare i hampan!

    Inga signalement skall lämnas som inte pekar ut en vit gärningsman!
    Folk kan ju få för sig att vita inte står för all brottslighet i landet!

  3. Så går det i ett land där man mjäkar med de sämsta och bestraffar de bästa.

    De jobbar med skitsaker för att statsmakten, Löfven och Batra tillsammans utsett en ”stark man Dan Eliasson” som skiter i kritik och kan styra om resurser att tjäna regeringens syfte.
    Att utöka polisens personal utökar inte folkets skydd, det utökar Dan Eliassons möjligheter att rekrytera poliser som är lojala till honom+S+M.

    Hur många poliser arbetar med vettiga saker?

    Svenska poliser är mesar mot det kriminella avsk#mmet.
    Däremot är de allt annat än mesiga mot oskyldiga spatsörer, morgonpigga bilister och folk med blont hår och blå ögon.

    Är du lite för hårdhänt mot en icke-svensk kan du nog räkna med att mista jobbet ganska omgående..

  4. Vafför passar inga ljushyade på att råna sådana här lätta offer som funnits i över 50 år ???? Visst är det konstigt !!!! att de mörkhyade ”svenskarna” är så annorlunda !!!??? trots att vi enligt PK är så lika allihop !!!???

  5. För 30-40 år sedan hade det funnits en handfull som stämde in på signalementet och som var korkade nog att begå ett rån mot en bingohall mitt på dagen. Det hade vimlat av poliser kring brottsplatsen och alla hade haft lokal- och personkännedom nog för att kunna hämta in förövarna direkt. Nu har vi tiotusentals potentiella förövare att leta bland och en centraliserad polisorganisation som saknar förankring i närsamhället och saknar personkännedom. Det var fan bättre förr!

  6. Hoppsan! Det var mycket detaljer om signalementen på rånarna som nu plötsligt nämns men som tidigare varit mycket ovanliga att läsa för den breda allmänheten. Tidigare har det antagits vara en ovanligt stor koncentration av blinda och kanske t o m döva (såväl privatpersoner som poliser) som av rena tillfälligheter råkat befinna sig på brottsplatserna exakt vid tidpunkterna när de kriminella slog till … och därför inte haft något att berätta.

    Jag har en svag misstanke … även om den kan tyckas långsökt … nämligen att polisen tagit hjälp av dessa levande små varelser, vilka klarar det som helblinda, färgblinda och kanske t o m döva människor ofta går bet på.

    http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/grodor-ser-farg-i-morkret

    Vad tror ni själva?

Kommentera