Inte rasist men idiot klagar över att han har blivit mordhotat

HOT. Först, låt oss göra klart att hot inte är acceptabelt, men att människor blir förbannade på ”Inte rasist men idiot” som drivs av Henrik Johansson är inte så konstigt, men det är igen anledning att hota någon eller dennes anhöriga. 

Henrik och hans kumpaner driver en blogg ”Inte rasist men idiot” som de påstår är partipolitiskt obunden, men de ägnar sig enbart att förfölja och hata Sverigedemokrater och de är sponsrade av flera LO-fack.

Henrik, har bland annat jagat Pettersson, han har skickat kriminella personer hem till vår skribent Eva-Marie som trampat omkring i hennes trädgård. Det kan du lyssna på HÄR. 

Nåväl, nu görHenrik, som gjort karriär på att hänga ut, håna och hetsa människor för sina åsikters skull en stor sak över att han blivit mordhotat. Det blir Pettersson då och då också, men jag har annat att göra en att besvära polisen.

Här är Henriks Twitter om ni vill läsa skiten…

Henrik talar om högerextrema hot, och nämner aldrig någonsin att näthat inte är något från höger. Vi har åtskilliga exempel på bloggen, bland annat en av de värsta som skulle steka Blondinbellas bröst i smör, han var socialdemokrat som Henrik, men har fått vara anonym på den så kallade ”Goda sidan”. Sedan har vi vänsterpartisten som önskade död och sjukdom över alla ”människofientliga svin” som han kallar politiska motståndare, och räcker inte det ville han avrätta dem och ge dem bly.

Vi har sett mängder av attacker mot folks hem som möjliggjorts tack vare Henrik och hans kumpaners uthängningar av folk med åsikter som han inte gillar.

Nu gråter Henrik Johansson ”Inte rasist men idiot” ut om de “högerextrema hoten” och får naturligtvis uppbackning av hatmedia. Vill ni läsa hela artikeln får ni leta upp den och betala. Jag ger er bara rubriken.

Så till sist, herr Johansson och hans familj ska inte behöva stå ut med mordhot, men han borde tänka på vilka privilegier han har som är på den ”goda och rätta sidan…”

En av Inte rasist men idiot:s skribent, Oscar Schau , gör Hitlerhäsning. När den ”goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – när Sverigedemokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå…Oscar arbetar också för Expo då och då, samt regelbundet på Sydsvenskan…
Här grips Oscar efter att ha våldgästat och hotat Eva-Marie men det blev givetvis inget straff…

23 thoughts on “Inte rasist men idiot klagar över att han har blivit mordhotat

  1. Den här killen har så rätt ! Trump måste gå ut och säga många fler sanningar om Sverige och den Svenska regeringen måste sluta ljuga om Sverige. Sverige har sedan 1969 i allt snabbare takt förvandlats till ett råtthål och regering efter regering har bara skakat på huvudet och begriper inte någonting. ” hur kan detta komma sig, vi som är så humana och tar emot mängder av s.k. flyktingar som vi inte kan erbjuda varken jobb eller bostad”. Ungefär så går tongångarna bland 87-klubbens medlemmar. Om sanningen skall fram så er nog Sverige ett av de minst humanitära länderna i världen. Se på dom som kommer hit! det enda som har blivit bättre här än vad dom hade det där är att här har dom mer pengar och att dom slipper bombplan över huvudet, allt annat är sig precis likt. Ingen bostad, mördare stryker omkring. ingen som helst kärlek och omtanke, rädslan att gå ut och så alla dessa sjukdomar som dom tagit med sig hit.

  2. Inte en enda från 87-klubben har rätt att klaga på någonting eftersom det är deras fel att dom t.ex. blir utsatta för våldtäkt eller att deras bil brunnit eller att dom blir misshandlade. Dom får skylla sig själva. Annat är det med oss SVENSKAR som gillar Sverige som det en gång varit och som röstat på SD, vi har all rätt att klaga på allt som händer i VÅRAT land.

  3. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Inte rätt med hot. Jag tror att Henrik har hittat en nisch som gör att han inte behöver arbeta med något ärligt. En typisk sosse. Han kör insamlingar på nätet till olika ändamål och lite dåligt med redovisning.

  4. När argumenten tar slut så hugger man till med nazister och fascister. Det gäller Löfven och tydligen också Erdogan.

  5. ”Arg blatte” lägger ut texten för Henrik Johansson.

    Lyssna noga nu Henrik.

    • ” schaussen” vet jag har sina bopålar i Rikets tredje stad, men knappast Flanen som inlägget handlar om eller…. ,-)

      • Mycket möjligt att det är som du skriver, har svårt att skilja en troende kommunist från en annan i deras sekt !

  6. Bor Henrik hemma hos mamma i Mellanöstern?
    Har hans flickvän slöja/hijab?
    Henrik måste skapa kaos för att själv må bra.

  7. Vi hade på 70-talet sovjeter som besökare hos oss i Sverige. Deras tacktal till oss innan de skulle åka hem var ”nu har vi besökt och sett det enda land där kommunismen fungerar”.

  8. Såg idag en repris på hur en riktig jävla skitstövel
    fungerar, det var en repris av programmet Skavlan
    när Jimmie Åkesson var inbjuden.
    Har sett denne Norske skitstövel i många program,
    men inte i något annat program har han betett sig så
    jävla dumt som han gjorde mot Jimmie, man tycker att
    ifall han bjuder in en gäst så bör det finnas ett visst
    mått av hyfs vilket drummlen inte visade här, tvärtom.
    alla andra gäster har han tagit i hand, men inte här,
    han trodde väl att han skulle hösta in en massa
    PK poäng här, men det blev nog tvärtom, även
    Norrmännen blev störtförbannade på hans ohyfsade
    beteende. Tur dock att Jimmie Åkesson behöll sitt
    lugn, själv hade jag lämnat studion och bett honom
    fara åt Helvete. En mer ohyfsad figur är svår att finna.
    Jag har sen denna intervju inte sett ett enda av hans
    program, och jag vet att många andra gjort samma sak.,
    Men han blev väl uppskattad av kommunist slynorna
    på SVT

  9. Han blev uppringd av P4 Dalarna igår. Som spelar i samma division.
    Ett evinnerligt tjat i 10 min, tycka synd om sej självgrejen,
    Men dom flesta fattar att arga katter får rivet skinn.
    Han satt och gnällde på Dalapolisen oavkortat i 10 minuter.
    Inte har väl dom tid med såna där pellejönsar heller.
    Som jag förstår har dom fullt upp med invandreriet i Borlänge.
    Det som han och P4 Dalarna Martin försvarar på heltid
    Oavsett vad dom gör.

  10. Förr i tiden, när sinnessjukhusen ännu fanns i vårt land, kunde idioter som Johansson därstädes finna en skyddad plats. Nu går de liksom Johansson lösa på stan.
    Kanske är det bara i Johanssons fantasi som hoten finns? Det gäller jul att skapa uppmärksamhet

  11. Henrik Johansson ligger ungefär på samma ”ego nivå”, som Erdogan

    Maktgalna Erdogan om Nederländerna: ”Fascister” .

    Nederländerna kommer inte ge tillstånd till Turkiets utrikesminister Mevlüt Çavusoglus flyg att landa i landet, där han planerat att valkampanja.

    Çavusoglu har hotat med hårda sanktioner om han inte får som han vill.

    ”– Ni kan stoppa vår utrikesminister från att flyga bäst ni vill, men från och med nu får vi se om era flyg kommer att landa i Turkiet”, sa president Erdogan på ett möte i Istanbul, enligt BBC.

    Vidare beskrev han landet som ”nazisters och fascisters kvarlevor”.

    Flera europeiska städer har – med hänvisning till bland annat säkerhetsskäl – redan satt stopp för det styrande turkiska partiet AKP:s valaktiviteter bland exilturkar, som hålls inför en folkomröstning i april om att kraftigt utöka presidentens makt och befogenheter.

    Kritiker menar att den föreslagna konstitutionen i praktiken skulle göra Turkiets president enväldig.

    ”– Det raderar ut konstitutionens oföränderliga principer som sekulär, demokratisk republik och rättsstat. Det här paketet formar en regim enligt en persons nyck. Det här kallas för diktatur”, sa Ali Seker, motståndarsidans lagstiftare till New York Times. 

    http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/nederl%C3%A4nderna-stoppar-turkisk-utrikesminister-1.4192026

  12. Ja kommunistdräggen vill väl leva upp till att
    att dom värsta mördarpacket i historien är kommunister.

  13. Tack Pettersson för att du klart och tydligt belyser det ”goda hatet”.
    Samhället blir allt mer polariserat där etablissemanget tillåts att hata och gör allt för att statuera exempel för att tysta folket.

    Nu går det ju lite si och så med det, att tysta hela folket hela tiden är en övermaga uppgift, vi är många som lägger oss i för Sveriges skull.

  14. Han har sig själv att skylla. Så som man behandlar andra blir man själv behandlad. Klaga inte din idiot.

Kommentera