Morgan Johansson, minst i klassen

GOTT OCH BLANDAT. Justitie-  och migrationsminister Morgan Johansson (S) är så kort så även om han står på en pall går frågorna över huvudet på honom…

21 thoughts on “Morgan Johansson, minst i klassen

  1. Liten på jorden men dum i orden.
    Liten på jorden men dum i huvudet.
    Äh en liten dum korkad lissmande fjant.

  2. Kära Morgan vi behöver få stopp på gäng dödandet som det har visat så räcker inte de insatser ni har gjort med pilisennoch lagstift det här spårat ur era händer och de har tagit över polisen klarar ej av detta och behöver hjälp från militären och ni kära Morgan tycker att det är inte nödvändigt när varge dag dör unga killar blir knivhuggen sjukten de har eskalerat alldeles att ni kan tyvär inte ha ordning och skydda vår samhälle och det är inte okej vittnar för hör av poliser läggs ut på Internet folk vågsr inte vittna vad är det som har hänt att ni tillsamans med vår kära statsminister kan ej få ordning i landet det är i eran händer ansvaret och vi är trötta och ledsna att se på så mycket onödigt dödande som ni hadde kunnat förhindra detta om ni tillsama med stadsminister sätta nävarna på bordet och få stopp på det och ändra lagstiftningar ni behöver sätta in militären förstår ni inte ni vad som händer här ute det är väldigt allvarligt vi har röstat på er och vi vill inte ha det så ni måste snälla lyckas och stoppa detta eskalerande våld och dödande med vänliga hälsningar lycka till håller tummarna på er och väntar att ni verkligen tar till detta på allvar

  3. Jasså du Morgan lille fick du lära dig något nytt? Jo någon större livserfarenhet verkar ju inte vara din livsbörda! Skyddad uppväxt, skyddad ungdom och skyddat vuxenliv? Inte fan lär man sig mycket av det! Nä ett liv fullt av äventyr där livets tattarskola gett alla typer av livserfarenheter! Det ger lärdom och kunskap för livet! Med umgänge med allt från Svenne banan, företagsledare, adel, präster och prelater, kåkfarare, ostraffade gangsters och asylturistparasiter utan några giltiga flyktingskäl har gett en livserfarenhet som gör allt som sker mycket, mycket transparent!

    Med så lite livserfarenhet och kunskap lille Morgan borde du kanske inte inneha ämbetet som justitieminister! Min klara uppfattning är att en justitieminister ska ha en verklighetsuppfattning som stämmer överens med det verkliga samhället! Min klara uppfattning är att en justitieminister ska förstå vilka hot och risker en ohejdad invällande hord av asylturistparasiter utgör för det svenska civilsamhället! Tydligen har du i din skyddade lilla värld aldrig fått lära dig att genomföra riskbedömningar, för hade du den minsta kunskap om hot och risker skulle du med ryggradsreflexerna agerat tvärtemot vad du gjort under din tid som justitieminister! Just precis beroende på att de svenska gränserna stått vidöppna mot hela omvärlden! Lille Morgan nu är det nog alldeles försent att göra något åt situationen! Morgan lille om du mot förmodan skulle försöka dig på att göra någon förändring som gör att islamisterna känner sig trängda, ja då du Morgan lille då har vi ett fullständigt totalt inbördeskrig! Och Morgan lille vi har inget svenskt försvar längre och du hemvärnet består till största delen av äldre gentlemän som är mer stela ibenen än i grenen!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröistning!

  4. Inte bara kortast på längden, även kort i tankebanorna.
    Ser man inte, och inte kan förstå vad som sker med Sverige…….ja, då måste man vara kort i huvudet.
    Sanningen är ledsam!

  5. Undrar vad han lärt sig? Det är ju en g4 upp ensamkommande? Det går ju rykten om vad de gör med varandra?

    • Vad kallas denna hatt? Dickheadbanger?
      Det kan ju vara en neutral huvudbonad att ha vid representation i länder där lagstiftningen föreskriver att man täcker det hår man har? Och musfällan för kvinnor?

    • @Rupert
      Den får du fan i mig fem gubbar för utav mig. 🙂 🙂 🙂 🙂 :-). Har inte garvat så mycket på länge.

  6. Snövit och sex dvärgarna. Den sjunde var inte där när bilden togs, var på ’dejt’ i skoltoaletten.

  7. Mycket lärorikt möte säger Morgan. Undrar just vilka nyttigheter han lärde sig av detta gäng.

  8. Morgan är minst. Ökar man först i längd under uppväxten och sedan börjar minska vid 20/21 sådär?
    Uppriktigt sagt, en riktigt skrattretande bild, där man åtminstone haft den goda smaken att kalla de som omger Morgon J. för ungdomar och inte barn.

Kommentera