Israel vill stänga oljudet på natten

Ett lagförslag: att stänga ned böneutrop mm från ”religiösa lokaler”, mellan 23.00 till 07.00 möter förstås högljudda protester från de vanliga protestanterna.

Eder FjärranÖsternRedaktör som ca ett halvt år bott granne med en moske i Indonesien, som drog igång brölet så där 3,30 – 4.00 på morgonen har stor förståelse för lagförslaget.

4 thoughts on “Israel vill stänga oljudet på natten

  1. Jag har alltid trott att en härntvätt är irreversibel.
    Men om det är så viktigt att förnya hjärntvätten med jämna mellanrum hela dygnet så har jag kanske fel.

    Dock ger det ett litet hopp; Av alla råttor, hjärntvättade muslimer i vårt land så finns det kanske några som kan bli återställda till normala människor.
    Då finns också hopp om att dessa kan ingå i samhället på samhällets villkor, inte islams villkor. Då också göra nytta i samhället och t.o.m. bli riktiga medborgare och inte fiender till oss svenskar.

    Måtte jag alltså ha fel om hjärntvätt!
    Vi vill inte ha muslimer/fiender i vårt fosterland men vi vill ha lojala medborgare, som kan verka för samhället/landet, Sverige.

    Jaga bort råttorna men behåll katten!

  2. Arbetade en period i Mellanöstern. Bodde granne med moské, där böneutropen, som levererades från minaretens topp med bandspelare och spruckna högtalare kom både tidigt och tätt. Det hela en synnerligen stor sanitär olägenhet.

  3. Israelerna behöver sin nattsömn då de är ett hårt arbetande folk. Palestinierna får så stora pengar i stöd av världssamfundet (även Sverige) så de behöver inte anpassa sin sömn efter några arbetstider.

  4. Med ett sådant jävla vidrigt oljud när man försöker sova så är det väl inte så konstigt att folk blir självmordsbombare.

Kommentera