Arbetsmarknadsministerns alla faktafel om brotten

HATMEDIA. Katerina Janousch är samhällsdebattör, författare och journalist som i tjeckisk TV berättade sanningen om Sverige. Hela PK-eliten påstod att hon ljög och snackade skit utan att kunna peka på några felaktigher. Janousch fick löpa gatlopp i det drev som automatiskt drar igång när någon talar negativt om svensk migrationspolitik och baksidorna av denna.

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) har suttit och blåljugit om svensk brottslighet i brittiska BBC men verkar ha klarat sig undan det hatdrevet som Katerina råkade ut för.

Alltså, media släpper lögnaren, även om någon påtalat lögnerna med små bokstäver och straffar sanningssägaren. Detta samtidigt som de driver en kampanj om trovärdighet. 

Den socialdemokratiske ministern Ylva Johansson påstod kategoriskt att det saknas ett samband mellan migration och brottslighet i Sverige medan journalisten Katerina Janousch helt riktigt sade att det finns ett samband mellan invandringen och den ökande brottsligheten.

De så kallade journalisterna som jagade Janousch har inte förmått att peka ut och konfrontera Johansson med alla felaktigheter. Dessutom är själva nyhetsvärderingen anmärkningsvärd, givet den plats som frågor om fakta om Sverige haft i medierapporteringen de senaste veckorna. En minister som ljuger borde de större plats en än samhällsdebattör som talar sanning.

Av någon anledning tycks felaktiga påståenden framförda av en svensk minister om kvinnors utsatthet för våldtäkter inte ha samma dignitet som uttalanden om Sverige gjorda utomlands av en barnboksförfattare. 

-Pettersson misstänker att Ylva Johansson (S) undgår granskning för att hon ljuger om rätt saker, samma saker som många andra ljuger om…

Läs hela artikeln av Paulina Neuding på Realtid.se där Johanssons faktafel även redovisas…

Bilden från Politikfakta

18 thoughts on “Arbetsmarknadsministerns alla faktafel om brotten

  1. Ärlighet är väl inte Ylva Johanssons starkaste sida som arbetsmarknadsminister precis. Hon är väldigt bra på att snacka men sedan händer det inte särskilt mycket.
    Att hon är högst ansvarig för Sveriges mest hatade myndighet och dess chef inte fungerar verkar hon strunta i.

  2. Muslimpartiet Socialdemokraterna har sedan Palme kom till makten förstört Sverige.

    Sossarna och LO måste bort, det är pro nr 1………

  3. Ylva Johansson är en stark representant för DDR 2.0!

    Men så är hon fostrad i Kommunistisk Ungdom och f.d. riksdagsledamot för Vänster Partiet Kommunisterna också!

    Ingen dålig skola om man vill leda DDR 2.0!

  4. Sveriges s.k. regering liknar mer och mer Hitlers. Dom vill utplåna den egna befolkningen till förmån för analfabeter från Mena- länderna.

  5. Hyckleriet frodas både lokalt och på riksnivå.

    Bland de som säger sig vara de ”trovärdiga” sanningssägarna.

    Katerina Janouch har med många fler, fått känna på detta.

    Där även lögnaren Ylva Johanssons ”chef”, Stefan Löfven, hängde på och smutskastade Katerina Janouch.

    Det är hög tid att varsla nuvarande regering om uppsägning.

    • Vi kan inte säga upp något som inte existerar.
      Vi har ingen regering att säga upp. Vi har saknat regering i snart 50 år.

  6. Det märks att Socialdemokraterna tar efter sina bundsförvanter muslimerna. Hur då ? Jo, de ljuger i allt högre utsträckning.

  7. Det här är klassiskt:

    Vänsterfolket infiltrerar media, där de sedan, med Kapitalet bakom ryggen, sprider lögner om ärliga människors sanningar, alltmedan de tiger ihjäl sina likasinnades lögner. Drevet går mot Katerina Janousch, för att hon berättar sanningen om invandrarvåldet, och Ylva Johanssons lögner om invandrarvåldet förtigs.

    Gutenberg uppfann boktryckarkonsten på 1400-talet. Det gick bara tvåhundra år innan oligarkerna hade tagit total kontroll över det skrivna ordet och kunde använda detta, till att elda upp de okunniga massorna.

    Cromwell fick, i slutet på 1600-talet, hjälp av media för att sprida sin propaganda och småningom tog han makten, fick kungen avrättad och gav den engelska ekonomin till bankirerna, som de behållit sedan dess. I Frankrike, hundra år senare, skedde samma sak, när media spred lögner om det franska kungahuset och bankirerna skapade ekonomiskt kaos i landet, vilket ledde till att hungrande folkmassor eldades upp av media och flödande alkohol, varefter terrorregimen kunde avrätta hela den franska nobiliteten och införa kapitalets liberalism (=råkapitalismen). Detsamma skedde i Ryssland för hundra år sedan, exakt på samma sätt. Förutom att mörda tsaren, inklusive dennes fru och barn, så slaktades miljontals ryssar och ukrainare, i den värsta terrorregim världen dittills hade skådat.

    Genom historien bekräftas detta: Media är de besuttnas redskap att föra allmänheten bakom ljuset, så att de i lugn och ro kan skinna befolkningarna och stjäla deras land. Som Mark Twain sade: ”If you don’t read the newspaper you are uninformed, if you read the paper you are disinformed.”

    Spåren förskräcker. Oligarkerna har köpt upp varenda dagstidning i Sverige det senaste halvseklet och startat mängder av TV-bolag. Deras media har, de senaste decennierna, släppt alla hämningar och kastat sin förklädnad av hederlighet och objektivitet. Idag är alla dessa ’Corporate Media’ – inklusive Public Service – anarko-kommunistiska propaganda-organ.

    Det är därför uppenbart att det totala krossandet av Sverige står för dörren. Allt som krävs är en bank- och bolånekrasch, så har de skapat den ”revolutionära situation”, som oligarkerna eftersträvar. När svenskarnas skattepengar slutar flöda in i utanförskapsområdena – för att svenskarna inte längre har några pengar! – kommer gangsterligornas våld och terror ut därifrån och sedan är slakten igång.

    Då får satanisterna sitt efterlängtade blodbad och oligarkerna kan hånflina och gnugga sina händer.

    Redan för 40 år sedan kunde tecknen synas och de har blivit allt tydligare sedan dess. Nu är det ingen tvekan längre, om vad som är på gång.

  8. Att ingen har velat tafsa på Ylva och ännu mindre våldta henne bevisar ju liksom inte att sexualbrotten har gått ner!

  9. Ja, kan detta tolkas på mer än ett sätt?
    Jag tycker inte det.

    PK-maffian styr vad som anses lämpligt att veta och tycka.

    Det luktar Sovjet och Pravda (som förresten betyder sanning…)

  10. Hitlers propagandaminister Dr Goebbels: Om man upprepar en lögn tillräckligt ofta, blir den en sanning. Det är väl det Ylva gjort och nu tror den självutnämnda PK-eliten, att det Ylva säger är sant.
    Man kan lura alla människor inbland.
    Vissa människor kan man lura hela tiden.
    Men man kan inte lura alla hela tiden.

Kommentera