Vi kan inte acceptera att Helsingborg blir en stad som styrs av rädsla

INSÄNDARE. Malmö 7-3-2017

Till centerpartisterna Jonny Cato Hansson och Lars Hansson i Helsingborg

Då var det alltså dags igen för två nya hycklare att beklaga sig över vad dom själva har ställt till med när deras stad Helsingborg har förvandlats till ett mångkulturellt träsk där våldet tar över mer och mer.

Ni och ert parti med er partiordförande Annie Lööf har ju förespråkat en i princip okontrollerad invandring, och gör det fortfarande, av individer komna från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningar som finns på vår planet där man löser konflikter och problem med våld i olika former.

Dessa individer som i huvudsak kommer från MENA- områden och  som också i många fall är analfabeter och saknar i princip allt vad skolgång och utbildning har tack vare bl a er  fått sprida sig i vårt land och naturligtvis så har er egen stad fått sin beskärda del av dessa.

Ni skriver i ert inlägg att en del av brottsligheten och otryggheten hänger förmodligen ihop med at polisen i Skåne har fullt upp med gränskontrollerna. Detta är bara en del av sanningen.

Det ni naturligtvis precis som alla andra hycklare som har mage att uttala sig i ämnet noggrant undviker att nämna är att så gott som all grov kriminalitet utövas av s k ”nysvenskar” eller ”svenskar med annan bakgrund”.I alla skjutningar i Malmö där jag bor har  både offer och gärningsmän haft utländsk bakgrund och  förhållandet är med all sannolikhet densamma i Helsingborg.

Mord, våldtäkter, rån, anlagda bränder, misshandel, skjutningar, sprängningar, bidragsbedrägerier, stenkastning, upplopp mm har ökat lavinartat tack vare den invandringspolitik som ni och ert parti har fört.

Och det är tack vare det som er stad och dom snart allra flesta städer i vårt land befinner sig i en ohållbar situation vad det gäller grov kriminalitet utförda av importerat slödder.

Dom s k No go – zonerna där blåljuspersonal knappt vågar sig in i blir fler och fler och det är bara en tidsfråga innan hela landet kan klassa som ett sådant område.

Det hade varit klädsamt om ni med några ord kunde nämna den verkliga orsaken till ert beklagande och även framförde en ursäkt till t ex dom kvinnor som blivit utsatta för en våldtäkt där gärningsmännen har kunnat ta sig in i landet tack vare er.

Att komma med lösningar som bättre belysning och flexibla nattbusstopp som lösningar på problemet är enbart skrattretande. Det som behövs är ett totalt stopp för vidare import av mångkulturella vildar som i princip är kapabla att utföra vilka våldsdåd som helst. Eller hur många svenskar till skall bli utsatta för olika våldsdåd och grova kriminella handlingar innan ni vågar erkänna er skuld till detta och sätta stopp för den fortsatta förstörelsen av landet?

Om jag vore en av er så skulle jag mycket noga akta mig för att skriva som ni har gjort. I mina ögon och säkerligen många andras så är ni inte värda något annat än förakt eftersom ni beklagar er över något som ni själva är skuld till. Falska hycklare är vad ni är och det ni har gjort mot ert eget folk är oförlåtligt.

Ni är indirekt med er invandringspolitik t om skyldiga till att ett antal av era landsmän har fått plikta med sitt liv. Och att då skriva ett sådant här inlägg kan bara sammanfattas med ett ord : ÄCKLIGT!!!

Och naturligtvis så ställer sydsvenskan upp med utrymme för er att sprida ert genomfalska inlägg. Lika säkert gör man detta som man förvägrar utrymme för ett eventuellt bemötande av någon som har en åsikt som inte sammanfaller med tidningens.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i den en gång svenska staden Malmö

Centerpartiets partiledare Annie Lööf förespråkar 40 miljoner invånare i Sverige. Det skulle innebära ytterligare 3o miljoner invandrare.

21 thoughts on “Vi kan inte acceptera att Helsingborg blir en stad som styrs av rädsla

  1. Ja Sandor har helt rätt i allt han skriver.
    Kanske är språket lite för Rakt för att dessa ansvariga politiker skulle bemöda sig att svara.
    Det som händer i snart sagt varje lilla som stora stad i Sverige är ju bara början av det som komma skall.
    Tyvärr har jag inget hopp kvar.

  2. Jag tror att det ända sättet att komma till rätta med allt ihop är en revolution, och för att just ska behövas är att alla makthavare i Sverige måste bort, och den som påstår att dom inte visste vad dom gjorde, är inget annat än en stor lögnare, för dom var och är mycket medvetna om allt ihop, och jag är säker på att meningen var att det var långt ifrån slut utan dom hade nog inte räknat med att folket skulle komma till klarhet så snabbt och att motståndet växter så fort. För deras plan var att fortsätta hålla alla gränser öppna och bara låta det strömmar in alla slags människor i Sverige utan någon som helst kontroll. Jag minns hösten 2015 och det kan jag intyga att det var inte regeringen som tog insiativ att stänga gränsen utan det var att det blev så stora påtryckningar från medborgare att dom tillslut var tvungen. Och som alla såg när presskonferens hölls så var det med gråten i halsen som dom meddelande att dom kommer att tillfälligt införa gränskontrollerna igen. Men att så snart som möjligt öppna dom för alla som vill in i Sverige. Så som jag skrev tidigare att hela makteliten måste bort för att det ska finnas förutsättningar att få ordning i Sverige. Och om någon av dom som orsakade allt detta får sitta kvar så kommer dom bara att motarbeta precis allt och då kommer det att ta väldigt onödigt lång tid än vad det igentligentligen skulle behöva ta.
    ”VIVA LA REVOLUTION”

  3. Nu börjar det ,och det kommer att bli mycket värre även om gränsen stängs idag tillochmed skittablån AB dristar sig till att skriva om det

    Tiotusentals människor som fått avslag på sin asylansökan väntas försvinna de närmaste åren.
    Polisen och Migrationsverket talar nu om ett växande skuggsamhälle där gömda försörjer sig på brott, jobbar svart och utnyttjas av andra kriminella.
    – Det finns exempel på lägenheter med 40, 50 personer. Där man lagt ut madrasser på balkongen så att människor ska kunna sova, säger gränspolischef Patrik Engström.

    och bara dagens händelser typ dubbelmord knivskärningar våldtäkt och bedrägeri som skittablån skriver om är alla direkt kopplade till invandrare

    man hoppas att det allmänna medvetandet snart når en kritisk massa och exploderar i ansiktet på politikerna med högljudda massprotester och demonstrationer

  4. Inte förrän det är försent, fattar de svenska politikerna, vad deras egna beslut innebär. Landet Sverige måste väl kraschlanda i alla avseenden innan de inser vad de åstadkommit. Nämligen raserandet av våra tidigare generationers slit och släp.
    Landsförrädare är vad de är.

  5. Tittade lite på SVT:s nyheter efter allt våld som har varit idag. Dom toppade med följande rubriker:

    Utrikes
    Stor terrorrättegång mot högerextremister

    Film
    Uma Thurman i Sverige – spelar i von Triers nya film

    Utrikes
    Svenska Malin: Jag såg en person bli uppgrävd

    Utrikes
    Stor terrorrättegång mot högerextremister

    Medier
    Filmen om Macchiarini-skandalen nominerad till Guldspaden
    ”Vad händer!!!”, undrade tittarna.

    Inrikes
    Dokumentären som lurade tv-tittarna

    Ingenting om vad som händer i Sverige, men rättegång mot högerextremister i utlandet var tydligen så viktig att den var tvungen att vara med två gånger!

    • De vill hålla oss sysselsatta med matlagningsprogram, arga Snickaren och bonde söker fru så att vi inte börjar ställa frågor och bråka medan befolkningsutbytet pågår.

    • Fattar du varför man inte nämner vad som händer här hemma?
      Klart,det förstör bilden av Sörgården , som dessa värdelösa politiker med sin pk press vill förmedla.
      De vet att ännu finns många som är så indoktrinerade att de inte kan se och höra vad som försiggår i landet.
      Kan vi vänta till nästa val?

  6. I en tid när alla kan se att den stora Invandring Som Sverige
    har och har haft med bortåt 1 miljon, och inget fungerar, i
    samma veva så växer Centerpartiet, vars ledare påstår
    att Sverige kan härbärgera 30-40 miljoner nya invandrare??
    Man undrar ju ifall Folket här är riktigt kloka? Att sju klövern
    förmodligen är bortom all räddning kan man ana, för det
    är andra motiv som driver dessa. Men Folket är dom
    blinda eller rent av dumma i huvudet, eller vad är det som
    är felet med folk..När vi inte kan få ordning på den
    miljonen vi har här, hur fan ska det då bli om Centern
    får råda och 30-40. miljoner ska komma hit.
    Nu är det fanimej dags för alla flum arslen och vakna till
    liv och sluta att tro att bara för man byter ut en ledare med
    en som förordar samma slags vansinne så blir det inte bättre.

    I ett land där Media granskar makten hade en sådan virrpanna
    som Annie Lööf inte kommit undan besvärande frågor, men
    i detta landet där Media hjälper Makthavarna att
    förstöra landet gäller det för varje individ att vara
    vaken och att se till att dessa skadedjur elimineras!

    • En del av förklaringen är kanske att imamerna är missnöjda med S och MP och beordrat röstning på C!

  7. Regeringen är ockuperad!
    Regeringen står under styrning från islam!
    Regeringen styr inte Sverige i Sveriges intresse!
    Regeringen måste störtas medan Sverige fortfarande existerar!

    Sverigevänner, vi måste visa vår styrka!
    Sverigevänner, ”Grannsamverkan mot brott” kan vara vårt verktyg
    för revolution!
    Sverigevänner, vi måste agera NU!
    Polisen fungerar inte längre.
    Försvaret finns nästan inte mer.
    Hemvärnet finns väl inte längre.
    Kommunpolitikerna styr inte längre.
    SÄPO finns visst inte mer. ( skyddar inte Sverige i alla fall)
    Vi måste själva bygga ett försvar för vårt fosterland!

    Håll Sverige rent!
    Råttor förstör mer ju fler de blir!
    Råttor förökar sig exponentiellt!
    Många råttor ger många problem!

  8. Känner sådan avsky till alla oansvariga politiker som ställt till det här..

    Värst är sossarna, de förnekar det uppenbara ända tills det är för sent.

    Sverige blir sig aldrig likt, känner sådan sorg och saknad..

  9. Staden VAR en pärla! Har själv tillbringat 30 år av mitt yrkesverksamma liv där. Numera är den lika frånstötande som min barndomsstad Malmö är.

  10. Tiden fram till nästa val har aldrig känts så lång som denna gång, rösta rätt 2018.

  11. Uppvuxen i Hälsingborg, inget, absolut ingenting med mindre än att de senaste decenniernas ockupanter flyttar därifrån kan få mig att flytta tillbaka !
    Staden är en”smutsig pärla” en ickesvensk !

    • Så sant så sant! Bor i Helsingborg, i närheten av Gustav Adolfs torg. Där ligger en väldigt stor livsmedelsaffär som heter AlfoGross. Muslimer äger den och kundkretsen består nästan enbart av, just det, muslimer. Går jag över torget är arabiska det enda språk jag hör. Ska snart flytta härifrån, precis som de flesta av våra vänner har gjort. Vi känner inte längre när vi bor här i arabgettot att detta är Sverige. Det känns enbart märkligt.

  12. Tyvärr Sandor du talar nog för döva öron.
    Annie Lööf är ju nu mera mediernas gunstling och ifågasätts överhuvudtaget inte alls trots att hon på område efter område visar endast ignorans och djup kunskapsbrist.

    • En sak är i alla fall klar: en liten grupp högljudda översittare försöker köra över en majoritet som står för försörjningen. Det borde inte accepteras.

    • Att Annie Lööf är Mediagunstling nu är ett beställningsjobb av dessa som sätter agendan.
      Hon själv är den typen av brojlerpolitiker som går över lik, även över sina egna landsmäns.

Kommentera