Indien skiter i Palestina

Indiens premiärminister Narendra Modi kommer inte att besöka den palestinska myndigheten under sitt historiska besök i Israel, det första någonsin av en sittande Indisk premiärminister i Israel.

”Tvärtemot förväntningarna att Modi skulle inkludera Palestina i sin resplan som många ministrar gjorde i det förflutna, kommer han att resa endast till Israel”.

Statsminister Modi väntas besöka Israel i juli för att markera 25-årsdagen av inrättandet av formella diplomatiska förbindelser mellan de två länderna.

Enligt Times of India är den palestinska myndighetens (PA) sändebud till Indien ”chockade” över Modi regeringens beslut att hoppa över sedvanliga besök till de palestinska områdena.

”Herr. Modi inte besöka Palestina vid detta tillfälle. Inshallah [Vid Allah vilja], vår president [Mahmoud Abbas] kommer att vara här i år, ”PA-sändebud Adnan Abu Alhaija berättade den indiska tidningen.

PM Narendra Modi kommande besök i Israel i juli, den första av en indisk premiärminister, inte kommer att se honom resa till Palestina, ett beslut som understryker ”förändring” av Indiens förbindelser med de två västasiatiska staterna.

Times Of India

FjärranÖsternRedaktören noterer: Att Svea rikes urtikesblondin och stassiministern Löfven positionera sig hel fel i denna fråga.  Israel vägrade att träffa utrikesblondinen när hon var på besök hos de muhammedanska våldsverkarna.

Stenkastning, tunnel grävning, indoktrinering av barn, självmordsattentat mm är inte vägen framåt

8 thoughts on “Indien skiter i Palestina

  1. Synd att vi bor under detta skitans vänsteräckelstyre. Världen håller nu på att omformera sig i två poler: Den islamvänliga och den människovänliga. Och ALDRIG mötas de två. Trump är ju som bekant också Israelvänlig, liksom Putin. Och nu indien. Världens största demokrati, som det sägs. Så vi får se vad det kan leda till för positivt. Nya samarbetslinjer i världen kanske. 🙂 INTRESSANT!!!

  2. Ett fiktivt folk, ”Palestinier”, i ett fiktivt land, ”Palestina”. Rent surrealistiskt.

  3. Sverige gör tvärtemot, man sänder sin fjäskande utrikesminister
    till Palestina, och kritiserar den enda demokratin i M.Ö
    det vill säga Israel.

  4. ”Stenkastning, tunnel grävning, indoktrinering av barn, självmordsattentat mm är inte vägen framåt”
    Indierna tycks förstå det.
    Men inte vi….

Kommentera