7 thoughts on “Sweden – Dying to Be Multicultural

  1. Varför pratas det om multikultur, när det egentligen handlar om islamisering rep. vägen till monokultur (med islam är det slut på multi-kulti).

  2. Har delat denna film! Jag säger bara äääääntligen kan man se och få en SANN bakgrund till allt som HÄNDER i SVERIGE! Har efterlyst detta sedan lång tid tillbaka!

  3. Glöm inte att ge en gåva till de som kämpar för vår existens, det är enkelt och var och en ger det som den kan !

    • Att köpa böcker från de författare som arbetar för att väcka och upplysa är en god idé det också, jag köper och ger bort istället för blommor och annat vid bjudningar.
      När jag inte får någon mer inbjudan så hälsar jag så gott och lägger en ny bok i deras brevlåda !

      • Vad man kan göra – donera till: hjälporganisationer (t.ex. open doors), alternativ media (svensk och utländsk), till partier, till aktivister (t.ex. Anne Marie Waters); köpa böcker; jobba politiskt; debattera (med de som det finns hopp om att väcka, de förnuftiga) etc.

        Mahatma Gandhi:
        ”You must be the change you wish to see in the world”

  4. Vilken fantastisk film, tack till alla medverkande ni är sedan länge vakna och försöker på ett föredömligt sätt att väcka de svenskar som INTE vill vakna !
    En film som INGEN svensk får MISSA !
    (Som i sagan om Törnrosa skicka in prinsen på en vit springare om 100 år, tusan vad jag håller på att ge upp !)

  5. I guess the only subjects that you can study at Swedish universities without getting completely brainwashed are engineering subjects.
    No wonder engineering studies is the best door opener if you want to leave Sweden and I guess it is clear why.

Kommentera