Skarpladdad Kalasjnikov hittad vid bråk i Fittja

INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats till Fittja i Botkyrka efter ett larm om ett stort bråk, skriver flera medier. Enligt uppgifter har en skarpladdad Kalasjnikov hittats vid en gångbro i närheten av platsen. Polisen har stängt av tunnelbanestationen medan händelsen utreds.

Polisen

6 thoughts on “Skarpladdad Kalasjnikov hittad vid bråk i Fittja

  1. Det är tur att bokstaven j finns, om inte hade även denna rubrik blivit en världsnyhet.

  2. Varför startar det så mycket upplopp nu? Känns som det är samordnat. I kväll stökade maskerade ”ensamkommande barn” i villaområdet som ligger i samma kvarter som deras asylboende i Sandviken:
    http://www.arbetarbladet.se/gavleborg/sandviken/skadegorelse-i-barrsatra-under-mandagskvallen-ungdomsgang-ska-ha-levt-rovare
    Vill dom provocera, testa gränserna hur vidrigt dom kan bete sig, få någon stackars äldre vän av ordning att ingripa så att de kan sparka ihjäl honom eller är det bara deras behov av kaos som behöver tillfredsställas?

  3. Kan tänka mig att Kling och Klang gått runt och knackat dörr för att kolla vem som tappat bort vapnet och kvittera det tillbaks.

  4. Skrev för några veckor sedan om att snart kommer de insmugglade militära automatvapnen fram och till användning. Troligen är detta bara början !!!!!! Omedelbara åtgärder krävs med lokala undantagstillstånd, stängd gräns och lokala utegångsförbud.

  5. Dessa hemska svenskar, såhär har de alltid hållit på, upplopp, vapen, gruppvåldtäkter.

    Vilken tur att Sverige berikas med fridfulla pensionsräddare, så vi kan få lugn och trygghet.

    Allt enligt PK.-maffian.

    Vi andra har en annan bild av verkligheten…

Kommentera