Regeringen är så enfaldig att den inte begriper att det finns många Sverigebilder

YTTRANDEFRIHET. USA:s president Donald Trump drog på sig den svenska vänsterns vrede när han påstod att Sverige var ett våldsamt samhälle efter att ha sett ett TV-program på  Fox News.  

Sverigedemokraterna Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson skrev i ansedda Wall Street Journal, där de bekräftade den bild som utländska medier förmedlat om oroligheter och otrygghet i Sverige efter omfattande asylinvandring.

Som om det inte räckte så bekräftades bilden med upplopp, plundring och misshandel i Rinkeby i måndags, samt bilbränder, rån och mord på flera platser i landet.

Detta har fått Sveriges utrikesminister Margot Wallström att ordna ett telefonmöte med USA:s utrikesminister Rex Tillerson, för att ge en motbild mot den bild av Sverige som sprids i amerikanska medier och av Donald Trump.

-Nu till det intressanta. Sveriges regering och utrikesminister ska alltså förmedla den sanna och rätta bilden av Sverige till USA:s utrikesminister och underförstått klaga på vad medierna i USA rapporterar om Sverige. 

Det låter inte som en bra idé. Speciellt i ett land som påstår att de är för mångfald, men när det gäller åsikter ska tydligen den socialdemokratiska världsbilden gälla.

-Pettersson menar att bara tanken på att Margot, Stefan och Morgan ska stå för den sanna Sverigebilden är motbjudande. Naturligtvis har babbarna i Rosengård och Rinkeby en bild av Sverige, Åkesson en annan och Pettersson en tredje.

Margot Wallströms försök att justera Sverigebilden åt USA:s regering är dömd att misslyckas och visar vilken dålig diplomat hon är. Anledningen är att det finns många Sverigebilder varav Donald Trumps och Fox News har en, eller kanske flera.

Det finns många bilder av Sverige, men Margot Wallström och regeringen ser bara sin egen…

22 thoughts on “Regeringen är så enfaldig att den inte begriper att det finns många Sverigebilder

 1. Denna fenenistiska ”känning”regering förnekar sig aldrig ! Man tror sig vara hela världens samvete ,när man istället gör sig till åtlöje över världen !!VARFÖR vill dom oss svenskar så illa ?Med god hjälp av SVT , SR , PRESSEN (Anders Lindberg ) så driver dom ner oss ”rätttrogna” mot kalifatet ! Hur kan man blunda och förneka det som händer i sverige idag ??? SD-18 (längtar )

 2. Tänker så här,….. detta blir ett ypperligt tillfälle för USAs nyvalda ledare att fråga varför Sveriges regering och media driver en fientlig agenda mot den av folket valda i demokratiska val, USAs federala regering. Skulle vart härligt om Margot fick sig en rejäl utskällning av DT.

 3. Det som är speciellt med ”sverige” är ju sättet på våldsanvändningen och undfallenheten från polis och rättsväsende. Sedan får de mörka lägre eller inga straff i motsats till vita infödda. Zigenare får åka omkring i bilar med körförbud mm mm. Utlänningarna är ofta kriminella eller kriminellt lagda redan då de kommer hit !!!! USA har högre brottsstatistik, men finns det områden dit inte ambulans, polis och brandkår inte kan åka utan att utsättas för stenkastning och andra angrepp ????

 4. Regeringens medlemmar saknar kognitiv förmåga. De har märkligt nog ännu inte klarat av, att förstå sambandet mellan den skenande kriminaliteten och invandringen. Därför får vi be Gud, Putin eller Trump latt beskydda Sverige och svenskarna, vår regering har ju övergivit oss

 5. ”Alltså, nu får den här cirkusen ta och lugna ner sig lite.

  Jag läser att Margot Wallström ska ha telefonmöte med USA:s utrikesminister Rex Tillerson, för att ge en motbild mot den bild av Sverige som sprids i amerikanska medier och av Donald Trump. 

  En utrikesminister i en stat ska alltså kontakta utrikesministern i en annan stat och klaga på vad medierna där skriver? Det låter inte som en självklart bra idé.”

  Så klockrent och bra, börjar Sanna Rayman sitt inlägg, i debatbloggen på Dagens Samhälle.

  http://www.dagenssamhalle.se/blogg/2017/03/det-heter-inte-sverigebilden-det-heter-sverigebilder-31993

 6. Enfaldiga var rätta ordet!

  Eller på bonn-svenska: Korkade!

  Men det är klart har man en svetsarlärling som Statsminister och en utrikesminister som Göran Persson inte villa ha med i regeringen.

  Han ansåg henne för lat. Förövrigt har hon ingen högre utbildning heller.

 7. We live a good life here in Sweden,
  This happy, wonderful garden of Eden,
  Led by locusts, liars, junkies, drunks,
  Sadistic muslims, gypsies, skunks.
  Look at the shiny crown called Margot,
  Sour, evil, her brain – no heavy cargo.
  She has PLO and Hamas on payroll,
  Killing jews is her life’s final goal !

 8. Förmodligen kommer Margot också försöka övertyga att 9/11 aldrig inträffat.
  Det var något som alternativmedia hitta på för att skapa en falsk bild av verkligheten.

  Om hon inte ser vad som händer i Sverige idag, då kan hon likaväl gå linjen ut och börja ljuga om vad som händer i andra länder också.

  Det är pinsamt att vi har såna nollor i Sverige idag, men det var ju vad 87% av det svenska folket tydligen ville….

 9. Såg på ulsansblogg att tyska UD varnar för Sverige. Förhöjt terrorhot sen början av mars. Undvik folksamlingar och var extra försiktig när det är
  religiösa helgdagar, konserter och festivaler. Var försiktig i kollektivtrafiken.
  På rastplatserna innan Öresundsbron finns många som vill följa med till
  Sverige. Ta inte med några, du kan fällas för smuggling.

  Har vi läst om allt detta i tidningarna?

  http://www.auswaertiges-amt.de/SharedDocs/Newsletter/DE/wwwcmsreise-0-de_2017-03-01_16:17:28.html#top

  Här är nyheten med kommentarer för dig som kan tyska
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/auswaertiges-amt-veraendert-reisewarnung-fuer-schweden-erhoehte-terrorwarnstufe-galt-bereits-ab-maerz-2016-a2062247.html

  Och ja, i någon kommentar nämns vad Trump sa.

  Nu blir det bråda tider för statsminister och övriga politiker!

   • Vi är ju fler än en Lena också, kanske tanter också.
    Blir överraskad ibland och funderar över hur det står till med mitt minne…………har jag skrivit det för en timma sedan?

 10. Bara för att våra floskelsprutande oduglingar inte begriper att det är omöjligt att bortförklara verkligheten, så begriper garanterat omvärlden det…

  • Hela världen asgarvar åt den Svenska s.k. regeringen som är så dumma så dom inte begriper sitt eget bästa och avgår med det snaraste.

   • Ja våra grannländer har ju skrattat åt oss i många År
    så det är på tiden att även omvärlden får se hur
    det går när Fullblodsidioter styr.
    Men Svenska folket har ju själva valt dessa typer,
    det fanns många många varningstecken, men många
    röstar som far , farfar och gammelfarfar röstade utan
    att förstå att politiken inte är dem samma, det är
    bara namnet, som egentlige borde vara partiet
    EGENBERIKARNA.

 11. Margot skulle aldrig ha lämnat tjänsten som kassörska på konsum i Värmland. Har man dessutom krav på någon form av formell utbildning hos politiker så kanske landet sett annorlunda ut. Nu är det tyvärr förstört för all framtid.

  • Hon har även haft anställning som bankkamrer så varför skulle hon bli kvar på Konsum.

 12. – Margot, glöm inte att förklara för amerikanarna att alla muslimer egentligen är godhjärtade och vill ingen levande varelse något ont.

Kommentera