”Det är väldigt mycket vita män här…” SVT från Vasaloppet

RASISM. Programledaren Brita Zackari ersatte Rickard Olsson som ”åkande reporter” i SVT:s sändningar från Vasaloppet idag. Det gick så där bland alla ”vita män”. Damen kansske hellre hade åkt bland somalier eller…

-Pettersson räknar med att rasist-SVT kommenterar nästa OS eller VM-final på 100 meter med ”mycket negrer på startlinjen…”

 

 

 

29 thoughts on “”Det är väldigt mycket vita män här…” SVT från Vasaloppet

  1. Tala om att såga av grenen man sitter på. Men ingen trend är trendig för evigt och kan svänga fort.

  2. Nått för Fredrik och Filip att ta tag i. Fixa några somalier från Borlänge och på bästa sändningstid lära dem att åka 9 mil på skidor. Borde bli tittar succé, som många andra av duons lite konstiga program

  3. Damen ifråga kan ju flytta till Afrika så att hon får sitt
    Lystmäte på Svarta män tillgodosett?
    För är hon så jävla korkat att hon inte begriper att
    Wasa loppet är ett Svenskt skidlopp, och att Svarta
    män i allmänhet inte kör skidor, och att man inte
    brukar att kvotera in folk i Wasa loppet, så kan hon ju
    även följa ett Maratonlopp där det brukar att vara
    väldigt Svart! För då är det väl okej?

    Där är många jävla idioter på SVT idag!

  4. Detta femenistdravel överallt ! Blir väl snart no go zoner för vita arga män !! Tur man fick uppleva 70-80 talet när man fick säga ”negerboll ” utan att bli kallad rasist !

    • Gör en statistik över vilka som drar in skatt i det här Feministlandet!
      Då skall ni se att den hatade gruppen står för 70%

  5. Typiskt många kvinnor, negrer och blattar att klaga! Vasaloppet är som allt annat uppfunnet av vita män, för vita män! Jag för min del tycker att vi är onödigt generösa med att dela med oss till otacksamma!

    Passar det inte så behöver ni inte vara med! Det är som att komma till Sverige, det är ingen som har bett er! Bättre att hon hade täljt skidor till sig och sina negerkompisar i skogen och haft ett eget lopp!

  6. Den sista idioten är inte född än! Jag vill höra ”det är väldigt mycket negrer här” Endast då är det rättvist!

  7. Dom är så hjärntvättade på hjärntvättningscentralen så
    flosklerna flyger ur mun automatiskt.

  8. Eller på nästa tv-sända MMA-gala eller hiphopkonsert -Oj, det är jättemånga babbar i publiken! Spoiler alert, många finns säkert på Lexbase oxå!

  9. No brain no pain. Det verkar som hon inte lever i vekligheten .Hon är ju vit själv. Om hon tycker att det är för många vita här ,stick till Afrika får du se om du gillar svarta män en mörk kväll i en mörk gränd.

    • Slösåg ett teve program om kidnappning, råoljeraffinerin i Nigeria och sjöpirater utanför Afrikas horn. Oljebolagen lämnar, miljöförstöring, marina fartyg måste försvarar sjöfarten. Från öst till väst, norr till söder är det nattsvart. Naturresurserna finns men inga ljusa möjligheter finns längre. Kolonalismen dog, De indiska tjänstemännen drog. Nationalismen kom och de vita tvingas gå. U-hjälp kom med vita pengar, @glömintepalme. Människor i nöd, barn dör. FN insatser mot terrorism och sväit är ett hån.

      Nu är tiden mogen för Sverige att satsa stort, satsa allt på att Sveriges miljöpartister och feminister åker till Afrika. Mupparna räddar Afrikas miljö och feministerna tar hand om männen kulor istället för att de ödsla krut på att skjuta ihjäl andra och varandra. När ni, mp+fi , gjort er plikt får ni rätt – Då har ni gjort skillnad!

  10. Nu var det vita män så det gick lugnt och städat till! Hur det hade sett ut om det hade varit tvärtom behöver man ju inte fundera över!

    Omgiven av tusentals män och hon blev inte ens tafsad på, än mindre våldtagen!

  11. …Och inte en bil brann och inga rapporterade våldtäkter heller under evenemanget. Endast en kulturmarxist och/eller en (((kriminalprofessor))) är fräck nog att låtsas att inte förstå varför.

    • Sluta nu med ((()))-nonsens, lämna sådana epitet till de som inte har riktiga argument att framföra.

      • (( -)) tanken var nog god. Nu är krim.professorn (om han är en riktig sån) bara en streck i marginalen. En springare ska rapportera allt som är sant. Det varken brann, mördades eller våldtogs. Kanske hjälper svenska blåbär?
        Själv gillar jag lingon då Wasan inte står på min bucket list

  12. Lilla gumman, du sitter inte i fikarummet bland kulturmarxister på SVT så du måste anpassa språkbruket.

    • Därför att trots att vi är runt tio procent av världsbefolkningen
      Så har vi byggt (tills nu) välfungerande samhällen
      Något som många andra aldrig lyckats med
      Därför måste vi tydligen känna ”white guilt” mm

Kommentera