Det är många vita män här

Brita Zackari är SVT:s nya åkande reporter och detta i jämställdhetens namn. Hon ersätter därmed den omåttligt populäre Rickard Olsson.

”Det är väldigt många vita män här. Det spoliar alla”. Så sade Zackari i intervjun innan start. Det tog fem sekunder innan första sms:et damp ned i mobilen.

Bra jobbat SVT. Allt ni gör görs till politik och jag misstänker att Zackari kommer få möta det ”näthat” ni ständigt refererar till.

Följ live-sändningen av Vasaloppet här. Det går att kommentera.

24 thoughts on “Det är många vita män här

  1. Vi bor i Sverige där de flesta men är vita. De gillar att åka skidor. Vad är problemet? Ska alla vita men sluta med det för att det ska bli rättvist? Skäms SVT!!

  2. Hennes sätt att kompensera för att 99,99% av alla gruppvåldtäkter begås av kaozbabbar och inte vita män kanske?

  3. Zackarias syntes inte mycket efter starten. Insåg SVT sitt misstag och plockade henne från spåret?

  4. Grattis SVT, sveriges feminister, tyckonomer och bögar! Er propaganda och indoktrinering av Sverigeistan har lyckats! Jag börjar mer och mer se fram emot Kalifatet! Ska bli skönt att slippa se eller höra mer av er!

  5. ”Näthat” är generellt sett inget annat än en reaktion på det kategoriska hat våra journalister och politiker sprider. Mobboffren gör desperata försök till motangrepp och utmålas då till mobbare.

  6. Hur kan Brita få ett uppdrag (eller flera) för den fri oberoende statliga nyhetsrapporteringskanaler. Hon är färgad då hon har en egen annan verksamhet. Se – http://brita.elle.se/
    Sen kan var och en bedöma om de gillar vad hon gör men det är upp till hennes följare. Hon ska ut ur skidspåret och kanalerna!

  7. Skandal! SVT skulle väl kunna leja in ett gäng skidskyttar (renrasiga HBTQ-negrer förstås) för att hålla nere antalet vita män där koncentrationerna blir alltför höga, (särskilt viktigt vid målgången då).
    Det mest ultimata vore väl ett inplantat med kameleontgener. Då kunde skidåkarna ändra hudfärg helt efter behov…
    Huvudämne i nästa ”Debatt” (svt) kan man förmoda? https://www.youtube.com/watch?v=4dVpmsfiopU

  8. Kontrar med väldigt väldigt väldigt mycket svarta män, kvinnor och barn i Malmö med omnejd, det är ju ändå det tidigare så vita, trygga, säkra, välmående Sverige som blivit väldigt väldigt väldigt svart, otryggt, miserabelt och väldigt väldigt väldigt osäkert!

    Var och varannan kommunpolitiker i speciellt Malmö verkar ha slagit ihop sina påsar med de väldigt väldigt väldigt svarta och de i flera nyanser av brunt colorerade människorna med islam som rättesnöre! Och allt det här väldigt väldigt väldigt svarta betalas av Sveriges skattekollektiv och det gäller inte bara Malmö utan också resten av landet Sveriges kommuner och Landsting!

    Finns bara två ord som gäller för att beskriva känslorna inför det otäcka som händer och sker i vårt fosterland Sverige sedan en tid tillbaka och just nu i skrivande stund fy fan, fy fan och fy fan!

    Nu blir det mönstring och för vissa utvalda blir det värnplikt, till vilken nytta? Nu när nationen ändå invaderats och ockuperats av svart, svart och flera nyanser av brunt med Islam som ideologi och huvudsyssla!

    När i helvete ska sådana som Stefan Löfven, Fridolin, Lövin och resten av pajas regeringen vakna och förstå allvaret i situationen????

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  9. Ja om loppet hade körts nere i Afrika så hade det drällt
    av bara svarta män, eller hur Brita Zakari?

    Måste man vara idiot för att få jobb på SVT eller
    vänstertönt, ja ja idiot eller vänstertönt är ju i och
    för sig samma sak.

      • I skrivande stund har tre trista åsikter. Är de färgblinda, så de bara ser rött? En färgblandning är inte det samma som en rasblanding. I så fall gäller att vita tankar är mera värda än svarta.Färgblandningen vittsvart ger grått som är hälften så trist som svart. För övrigt har jag svarta bekanta som är vita.
        .

  10. Undrar hur hon beskrivit omgivningen om hon gjort ett reportage från ett fängelse….

  11. En av Brita Zackaris första kommentarer efter starten var, ”Jädra va mycket folk det är! Herregud!”. Detta SMS-liknande språk fungerar möjligtvis bland fjortisbrudarna som tittar på Melodifestivalen men blir bara så fel i detta sammanhang.

    Jämför med Rickard Olsson intressanta kommentarer, för att inta tala om mästaren själv när det gäller målande beskrivningar, Sven Plex Petersson.

  12. IDIOTI! Liksom andra djur är vi präglade av platsen där vi funnits sedan urminnes tider, tom kroppen formas efter omgivningen, det bevisade Darwin exempelvis när det gäller sköldpaddor!
    Inte konstigt att inte Afrikaner är duktiga på skidor, det finns ingen snö där men de är bra på annat exempelvis löpning.

Kommentera