Vanlig skoldag i Finland och Japan kallas ”militär diciplin” i Sverige

SKOLAN. Disciplin höjde elevernas betyg skrev vi om häromdagen. Självklart i många framgångsrika länder världen över men inte i vänsterextremisternas Sverige. – Pettersson vill helst kalla ordning och reda skapar, det skapar trygghet och arbetsro. Sådant är inte självklart i flathetens land, där förstör vi hellre barnen…

https://twitter.com/isakskogstad/status/836987183428943872

7 thoughts on “Vanlig skoldag i Finland och Japan kallas ”militär diciplin” i Sverige

  1. Och vad är felet med det? Det skulle behövas i Sverige 100 gånger om för att få ordning på framtida Svensk samhälle

  2. ”Slapp-skolan” började på 70-talet vi var den generationen de experimenterade mest på. Vi fick inte ens lära oss skrivstil, utan någon slags hybrid, många i den ”vågen” tycker det är något de saknar, en vacker handstil.

  3. Vi hade en sådan skola innan 60-talet. Då kunde man om man hade så kallat läshuvud efter 6 år i folkskola gå i realskola 3 år sedan vidare till studenten allt under sträng disciplin. Den som var praktiskt lagd eller inte hade betyg för det kunde efter sju år efter praktik söka till yrkesskola som fanns för många yrkesinriktningar, praktiska verkstads såväl som kontorsutbildningar med mera efter eget intresse.

    • Ja, och eftersom föräldrarna fick betala, många gånger med hjälp av äldre syskon som hade börjat jobba, var det inte att rekommendera att komma hem utan betyg!

    • Det ha vi I Tyskland fortfarande därför ha Tyskland den lägsta andelen av ungdoms arbetslöshet inom EU

  4. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Lugn och ro är väl det minst man kan begära i skolan! Stör du så ska du få varningar och sedan utvisas. Upprepade förseelser ska leda till relegering. AVSKAFFA skolplikten och INFÖR läroplikt! Om du är ett rötägg som elev skall fan inte resten av skolans elever lida. Anmälan till socialen och relegering. Ansvaret för inlärningen återgår till föräldrarna och socialen får utreda om ett omhändertagande är aktuellt för att uppfölja LÄROPLIKTEN. Men ligisterna SKALL inte få förstöra andras läroplikt.

    • Det bästa hade varit utvisning ur landet för hela klanen om du stör lektionerna, lägerskola är sedan nästa alternativ!

Kommentera