Ikea-mördaren misshandlad av vänsterextremist

BROTTSLIGHET. Vänsterextremisten Joel Bjurströmer Almgren, 38, misstänks för att ha misshandlat Ikeamördaren Abraham Ukbagabir, på högsäkerhetsfängelset Tidaholm.

Vänsterns hjälte är dömd att ha knivhuggit en demonstrant under Kärrtorpsupploppet i december 2013, har även arbetsvägrat och förolämpat kriminalvårdare under sin tid i fängelse.

13 thoughts on “Ikea-mördaren misshandlad av vänsterextremist

  1. Svenskar som tvingas sitta med kvinnohuggarna riskerar hälsan, men svenskars hälsa är oviktigt i folkutbytet, det stora socialistiska experimentet, röstfisket i Adenviken, där Sverige Head Huntar pirater och kvinnohuggare.

  2. A la bonne heure! Låt det kriminella drägget förinta varandra, då vi inte förmår upprätthålla rättsstaten annat än som en teoretisk utsmyckning utan praktisk betydelse. Värdegrundsdiktatet nämner ingenting om den exklusiva rättstillämpning som inkluderar samtliga av tredje världens hitresta illgärningsmän, och garanterar dessa största möjliga komfort på statens och brottsoffrens bekostnad.
    Återinför lagens strängaste vedergällning – dödsstraffet!
    Andreas.

  3. Sverige ska behålla Stefan Löven bästa vän, Eritreanen och IKEA mördare, han fick livstid och det är bra om det verkligen blir livstid! Eritreanen slaktade Carola Herlin och Emil Herlin på IKEA i Västerås samma dag Stefan Löven var i staden och STEFAN SA INTE ETT ORD OM HÄNDELSEN!
    R.I.P. Carola Herlin och Emil Herlin!!
    Detta är bara en av många våldsverkare som Sverige tagit emot eftersom ”alla är lika värda” och ”vi ska stå upp för asylrätten” som denna idiot Stefan Löven tycker och SOCIALDEMOKRATERNA! Den ansvarslösa massinvandringen har skadat Sverige och Sveriges befolkning svårt!
    Joel Bjurströmer Almgren är en bastard, det ser man på fotot att det är någon form av misslyckad invasiv rasblandning! Här gjorde dock dåren litet nytta!
    Jag tycker Eritreanen ska sitta av sitt livstidsstraff i Sverige och att vi välkomnar honom ut den dag myndigheterna släpper honom….

  4. Har antirasisten blivit rasist. Han kanske inte har kommit i närkontakt med negrer förut.

  5. Förklaringen är enkel,. Den röde djävulen gillar inte svarta! Rasism är djupt rotad i kommunismen som utrotat alla oliktänkande.

  6. De verkar ha gemensamma ”intressen”. Måhända är fängelset ”för litet för dem båda” !!??

    😐

  7. Om onyttiga idioter tar livet ur varandra gör dom bara
    samhället en tjänst, sen förstår jag inte varför Ikea mördaren
    ska befinna sig här på hotell Hilton, ut med fanskapet till
    sitt forna hemland,.
    Men låter man dörren stå helt öppet så kommer ohyran
    in tyvärr, det gäller både bland människor och Möss!

Kommentera