Hund Bet Mordlysten Muhammedansk Terrorist

En muhammedansk terrorist som smugit sig in på en gård nära Hebron regionen, upptäcktes av en man som bodde där.  Shabtai Kushelevski såg terrorist utanför sitt hem, och sprang in för att få tag på sin pistol. Terroristen sprang efter in i huset, där hustrun i huset just höll på med ”omvårdnad” av deras yngsta barn i ett sidorum.

När den muhammedanske terroristen Sayad Machmud Ali Kaysiya försökte sticka Shabtai i ryggen blev han attackerad av Sofie, familjens hund, så Shabtai fick tid att ta sin pistol och skjuta terroristen till döds. Två knivar återfanns på terroristen.

Yekutiel Ben Yakov, chef för Israel hundenhet (IDU), en ideell organisation som hjälper folk med skyddshundar i hela Judéen och Samarien sade, ”Vi fortsätter att uppmana judar att skaffa sig hundar, som har visat sig vara det mest effektiva biologiskt vapnet . Korrekt användning av hundar kan rädda många judiska liv. ”

LÄNK

9 thoughts on “Hund Bet Mordlysten Muhammedansk Terrorist

  1. Då återstår bara att gå till jobbet idag och betala min skatt, så att Sverige kan ösa presenter och pensionspengar över terroristens anhöriga!

    Tack alla ni som tvingar mig att leva i en mardröm!

  2. En muselman dödad med en hund inblandad, blir noll oanvända i efterlivet?

    I Israel har hederligt folk rätt att beväpna sig som skydd. I Sverige blundar tull och polis mot det ohämmade inflödet av illegala vapen och politikerna gör allt för att inte ett endaste vapen ska få ägas av anständigt folk. Man har gått så långt att man till och med vapenklassat pepparsprej som kvinnor använder som försvar i större delen av världen.

  3. Hundar är bra väktare, men hade det inte varit bättre att
    även ha en Gris som avskräckande vapen mot dom mordlystna
    Mohammedanerna!

    • Muselmanerna avskyr hundar nästan lika mycket som svin. Man kan fundera varför då de verkar göra allt för att efterlikna deras värsta beteenden?

    • Hunden avväpnar kräket sen får vi räkna ut själva vad grisarna kan göra efteråt.

Kommentera