Handgranat exploderade i Malmö

INVANDRARVÅLD. En man har förts till sjukhus med lättare splitterskador i ett ben efter att en handgranat detonerade på en villatomt i Malmö vid 21-tiden. Polisen vet i nuläget inte om mannen bor i bostaden eller bara råkade passera platsen.

Ärendet rubriceras som mordförsök och nationella bombskyddet ska säkra platsen innan polisen kan undersöka den.

Polisen

13 thoughts on “Handgranat exploderade i Malmö

  1. Malmö, en stad förstörd av Socialdemokraternas skadliga politik.

    Snart är hela Sverige förstört om vi inte får bort sossarna.

  2. Har noterat nytt ord: dråpförsök. En person som hittades knivhuggen har tydligen blivit utsatt för ett överlagt dråp! I rimlighetens namn borde det fortfarande heta mordförsök men det sverigefientliga rättssystemet vill med alla medel tona ner alla brott.

    Handgranater är vardag i Nya Sverige. Tack, landsförrädare Reinfeldt, DÖ, MP som lät sig infiltreras av MB, M, L, C, V, Sossarna som behövde valboskap och naiva 87an som gjort det möjligt. Ni är i min bok inget annat än kriminella avgrundsandar och ni har gett bort vårt land!

  3. I alla andra länder så skulle det betecknas som en terroristattack, men här är heter det ”mordförsök”. I kosekvensens namn så borde det heta mord och mordförsök även i Paris, Nice, Bryssel och alla andra ställen.

    Händer det i Syrien kallar vi det däremot för inbördeskrig, vilket är nog den mest korrekta beteckningen av sakernas tillstånd. För tro inte att det är strider över hela Syrien, utan precis som här så sker striderna lokalt, just nu koncentrerat till mellan 50 och 150 platser runt om i landet, men de betecknas son ”no go zoner”, vilket väl alla krigszoner är!

    • Terroristattacker heter mordförsök och mordförsök heter numera dråpförsök. I det ockuperade Sverige.

    • Ja tydligen lever han, enligt hans videouppdateringar så hade han lämna Malmö innan och är nu i Stockholm, men det var ju lägligt att han kunde lämna innan handgranaten smällde och innan han tog sig in i dom riktiga No-Go zonerna.
      Summa summarum Tim Pool är en falsk och köpt vänsterjournalist, det råder det nu inget tvivel om.

      • Tydligen så hade jag fel om Tim vilket jag erkänner, han fick poliseskort ut ur Rinkeby idag den 1 mars då han förföljdes av dessa mördare som började maskera sig och som säkerligen planerade att slakta han och hans följe, polisen ansåg att det var för farligt för han att vara kvar.

        https://twitter.com/Timcast/with_replies

Kommentera