Stäng

Ikea-mördaren vill avtjäna sitt livstidsstraff i Eritrea

INVANDRARVÅLD. Mannen som mördade två personer på Ikea i Västerås ska ha ansökt om att få avtjäna straffet i sitt hemland Eritrea. Abraham Ukbagabir, mördade en 55-årig kvinna och hennes 28-årige son på IKEA i Västerås sommaren 2015. Han nekade till mord och påstod att han inte hade för avsikt att döda. Hovrätten dömde honom till livstids fängelse och utvisning.

Anledningen till morden verkar vara att han nekats uppehållstillstånd i Sverige eftersom han hade det i Italien och han har sagt att han valde ut sina offer för att de såg svenska ut. Ukbagabir, 37, har flera gånger misshandlats i fängelset.

-Pettersson tycker att vi ska skicka iväg honom bums, innan han ångrar sig och gärna betala en liten slant för att bli av med rasisten. Vi kanske kan skicka i väg fler eritreaner samtidigt, vi har gott om dem, och det borde vara enkelt att fylla några Hercules plan, givetvis av humanitära skäl…

Om Ukbagabir på bloggen

44 reaktioner på “Ikea-mördaren vill avtjäna sitt livstidsstraff i Eritrea

 1. Dt här djuret mördade dr. Carola Herlin och sonen Emil Herlin – R.I.P. Stefan löven var i Västerås samma dag detta hände på IKEA i staden! Steffan sa inte ett ord eller beklagade händelsen, tvärtom kort efter detta pratade han om ”allas rätt att komma till Sverige” och att ”stå upp för rätten till asyl!”. GLÖM aldrig vad dessa gjort Sverige till och FÖRLÅT dem aldrig!

  1. Den här kan vi gott behålla i Sverige så att vi är säkra på att han får sitta av ett livstidsstraff!!

 2. Måste planet landa eller få han hoppa av själva? Ge han lite kat och öppna rampen ge flera chansen så kan dom på väg när göra en Speedstar

  1. De var mor och son, båda svenska läkare, människor av enormt värde. Löfvén och kamarilla skändade begreppet ’värde’ genom att associera det med sådana de kallar för människor – lågt under apornas utvecklingsstadium. De passar inte som försökskaniner ens. De är grunkor.

 3. Han fick avslag på sin asylansökan, därför mördade han. Han skulle ha låsts in och skickats ut omedelbart så hade inte detta hemska mord hänt!
  Låt Eritrea ta hand om avskummet!

  1. Behandla honom utifrån den ras han tillhör.
   = En igensvetsad bur!
   = Ställ buren på torget i Västerås!
   = Problemet är snart avslutat!

 4. Nåt konstigt är det! Räknar han med att bli frisläppt i Eritrea, kanske genom kontakter, det är ju aldrig dom fattiga som kommer hit, eller är det helt enkelt inte så illa i Eritrea som landsförrädarna i Sverige vill få oss att tro!

 5. ”Pettersson tycker att vi ska skicka iväg honom bums, innan han ångrar sig och gärna betala en liten slant för att bli av med rasisten. Vi kanske kan skicka i väg fler eritreaner samtidigt, vi har gott om dem, och det borde vara enkelt att fylla några Hercules plan, givetvis av humanitära skäl…”

  Håller med! Öppna lastrampen just när planet kommit över territorialgränsen och låt samtliga osvenskar få komma hem till landet Afrika. Utan fallskärm, det blir för dyrt.
  De slantarna skall vi ha till mat till våra pensionärer.
  Dessutom: Vad osvenskarna gör när de lämnat planet, det angår inte oss det minsta.

  1. Det bästa jag läst idag 🙂 .)

   GLÖM INTE ATT TA HANS FINGERAVTRYCK OCH DNA att spara till arkiven !!!!!

 6. Om han inte hade för avsikt att döda någon ”enligt han själv”, varför avlägsnade han då huvudet från kroppen på Carola Herlin?!.
  Sverige bör införa avrättning av samtliga fångar omedelbart, vi har inte råd med detta och risken är att skiten åter släpps ut på gatan bland vanligt hederligt folk, och ingen kan garantera att fanskapet fortsättningsvis straffas i hemlandet och släpps fri och sedan återvänder hit för att begå nya halshuggningar.

  1. Om man själv hade en anhörig som blivit mördad skulle man nog tycka att det vore mycket obehagligt att folk dessutom spridde otäcka och osanna rykten om avlägsnat huvud.

   1. Mia
    Vilken sorg att ha en anhörig som har blivit kallblodigt mördad inget som skrivs gör det bättre.
    Vi har en ”huvudlös” regering i landet !
    AVGÅ ert patrask !

   2. Lena, med offrens anhöriga känner Mia ingen
    samhörighet, hon andas inte ens någon kritik
    mot den fege Statsministern som befann sig i
    Västerås samma dag och plats då morden
    skedde, men gömde sig i över en vecka utan
    att uttala sig? Men när skolmorden skedde i
    nästan samma veva, då var han på plats efter
    någon timme, men enligt honom är det väl skillnad
    om ett par Svenskar blir avrättade, inte så noga,
    eller någon importerad, mycket noga att agera

    Han följer ju sin Sosse linje, och Mia är ju Sosse
    och måste försvara allt som idiotregeringen gör!

   3. Lena,
    Den här Mia-saken fär mitt djupa förakt, hen är löfvéns blöja, som så många svarta parasiter som nästlat sig i ditt land. Albin fick inte känna lika mycket förakt som hen fått. Ni kommer ihåg Albin den zoomaliska, allas skratt- och hånobjekt.

   4. Tony
    Jag känner mer för offrens anhöriga än vad du har en aning om, särskilt för pappan i familjen som också var med på resan från Norrland, men inte följde med in på Ikea. Likaså den andra sonen som plötsligt miste både mamma och bror.

    Om jag är sosse eller inte har inte med saken att göra

    Mimi
    Jag bryr mig inte om vad du skriver längre, det säger mycket mer om dig än om mig,

   5. Nej det skulle jag inte tycka eftersom detta är sant men tystades ner av höga polischefer som gav poliserna munkavel, man kan även se på bilderna från platsen att det inte ser normalt ut, dock framkom detta strax efter morden av en anonym polis som var på plats.
    Men ärligt talat så skiter jag fullständigt i vad du som troll tycker, ta du och kryp tillbaka under din vänster sten, för dina trollkrafter fungerar inte på mig och dom slutar successivt nu även att fungera på folk i allmänhet som nu sakta börjar vakna upp ur sin koma framför tv´n.

   6. Blöjgrunkan Mia:

    ”Let the birds fly, and, like the famous ape,
    To try conclusions, in the basket creep,
    And break your own neck down”.

    Shakespeare: Hamlet – act III, scene 4

  2. RäddSomFan
   Struntprat.
   Jag har läst förundersökningsprotokollet och vet hur hon dog.
   Men fakta är något man ska undvika för att inte vara ett troll.

   Osanna rykten priviligeras.

   1. Spelar det någon roll hur hon dog? Eller förnekar
    du även att dom blev mördade?

    Jo det spelar visst roll om du är Sosse, om man
    som du kategoriskt vägrar att kritisera allt som
    sossarna företar sig, det skadar inte att någon
    gång ta av sig skygglapparna och se verkligheten
    som den är. Själv litar jag mest på SD, men skulle
    aldrig tveka att kritisera dem om jag anser dom göra fel!

   2. För de anhöriga spelar det säkert en roll.
    De har ju dessutom vädjat om att slippa dessa skriverier .
    Du verkar tro att man känner mer för de anhöriga om man ger sig på Löfvén. De som gör det gör det mest i politiskt syfte som man för övrigt har överanvänt dessa mord för.
    Skulle Löfvén åkt dit samma dag när allt var kaos? Man visste inte ens om det var en eller två mördare, två var anhållna.

    ”Skulle aldrig tveka att kritisera SD”, vilket skämt.
    Har man bara den rätta tron så får man göra vad man vill. Likaså kan man skriva vad man vill här och aldrig ifrågasättas om man bara är tillräckligt negativ till allt som inte är SD.

   3. Du är och förblir ett troll, det kan du aldrig tvätta bort.
    Samtliga protokoll i detta fallet är hemligstämplade så du kan inte ha läst ett skit, så ta du och kryp tillbaka under stenen igen, för du kan aldrig tysta ner denna halshuggningen på Carola och Emil Herlin på IKEA i Västerås …hur gärna du än vill.

   4. Förundersökningsprotokollen blir alltid offentliga när fallet går till åtal och då brukar jag läsa om de fall som fått stor spridning.
    Att det skulle vara hemligt i det här fallet är lika osant som det du skriver om mamman i familjen.
    Om det roar dig att kalla mig troll så varsågod.

    Nu upptäckte jag förresten att du påstår att bägge blivit halshuggna. Otroligt hur du kan få till det.

   5. ”Nej” jag skrev inte att bägge blev halshuggna, utan det var enbart Carola!.

    Vad det gäller protokollet så kom kravet uppifrån polisledningen att det skulle hemligstämplas pga att gärningsmannen avlägsnat huvudet från kroppen, då dom inte ville att folket skulle få veta sanningen, att folket inte skulle klara av sanningen.

    Du är och förblir ett troll och du och dina jämlikar kommer få ett bryskt uppvaknande i sinom tid vilket glädjer mig, för det är ni jävlar i mig värda med er hemska rasistiska människosyn, för ni fattar inte att ni skadar generationer av genuina svenskar & även då dom hederliga ”äkta” flyktingarna som kommer hit.

    Ämnet är nu slutdiskuterat med dig ditt troll, jag har viktigare saker för mig än att förklara hur verkligheten ser ut för du bry dig ju ändå inte.

 7. Det blir väl som det brukar…han får en fin bostad i Sverige, bidrag resten av livet, och kan sen fortsätta med sin terrorverksamhet och skapa ett fortsatt helvete för hederliga svenskar.
  Det finns inga problem i Sverige…hallå!!!

 8. Varför ’herculisera’ hem en mördare ? Låt skiten kvar i finkan – inte isolerad. Han blir ihjälslagen inom kort och liket bör kastas för att ruttna bort på en asylmottagning, antingen migrationsverket eller något hus som ’goda’ svenskar hyr ut för pengar.

 9. Ja, och i Eritrea kommer de bry sig om ett mord på två personer i ett främmande land exakt hur mycket? Skulle inte förvåna mig om han är här igen om tio år.

  1. Tror att du är väldigt RÄTT ute där !!!! Det är något mysko när han tycks vilja komma till ett Eritreanskt fängelse !!!! Det är svårt att lita på Eritrea !!!!
   Vi vill inte se detta fula tryne i detta land igen !!!!!! Så mitt råd är i detta fall: NEKA honom !!!!!

   1. Om igen: En igensvetsad bur på torget i Västerås och problemet är löst på några dagar.

 10. Det ska bli intressant att se vilka människorättskämpar som vill förhindra detta?
  De pengar vi sparar kan vi bygga ett nytt BB i sollefte

  1. Sollefteå för?
   100 miljoner

   Om han åker (givet att inte Morgan förhindrar flytten) kan det knappast finnas anledning att övriga eritreaner får fortsatt asyl i vårt land?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: