Alexandra Pascalidou angriper Hanif Bali för hat, det är den rätta…

MEDIA. Alexandra Pascalidou har fått nog efter att riksdagsledamoten Hanif Bali (M). I ett Facebook-inlägg anklagar hon riksdagsmannen för systematisk mobbning och trakasserier. – Jag tycker att det är intressant att när jag i en tweet ifrågasätter Fox News, SVT, Pascalidou och Nils Bildt så ser hon det som hat. Jag vet inte om jag delar den analysen, säger Hanif Bali.

Nu gråter Alexandra Pascalidou ut i media och kallar Hanif Bali för ”ett hot mot yttrandefriheten”. Alexandra är nog inte rätt person att diskutera att diskutera yttrandefrihet. Hon har åtskilliga gånger visat att hon är för envägs yttrandefrihet. Läs om damens eskapader på bloggen, sedan får Hanif Bali svara för sig själv, det är han full kapabel till…

23 thoughts on “Alexandra Pascalidou angriper Hanif Bali för hat, det är den rätta…

  1. Jag erkänner att jag mycket hellre skulle ge min röst till Hanif än Alexandra. Och hur kan någon som gör uttalanden vara ett hot mot yttrandefriheten? Om det råder yttrandefrihet vill säga.

  2. Det kan väl inte vara möjligt att det finns någon i vårat avlånga land som kan ta Pasclidou på allvar fortfarande, för enligt min mening så har hon bränt alla broar som skulle kunna leda henne till den sidan där man har förtroende, vilket betyder att hon kommer aldrig någonsin nå fram till förtroendet där man respekteras och blir hörd.
    Hon har visat alla att hon är en människa som man inte ska ta på allvar och det finns inte ens en anledning att lyssna på henne, för det som kommer ut ur hålet i ansiktet, kunde lika gärna ha kommit från dom lägre nivåerna på människor kroppen och det vill säga baksidan, då tror jag att alla vet vad jag menar.

  3. Nu diskuterar vi inte en kvinnas utseende utan hennes oförmåga att se verkligheten och inte kunna förstå en oskyldig liknelse. Det var väl inte farligt att jämföra som Bali gjorde. Det blev verkligen helt fel av denna oskyldiga fjäder som hon själv förvandlade till ett vildvittratroll. Kändisar ”hatar”mest på nätet och skyller sedan på…..???

  4. Pascal kommer från easter (påsk)
    Idou betyder se, skåda

    Pascalidou borde då betyda ”skåda påsken”?
    Påskalidou?

  5. https://smab.imgix.net/2017/0209/566/566dbf81-95b7-4c1f-947b-33ce6c059dc5/1/170209-alexandrapascalidoukultur-409762-a001nl_preview.jpg

    Alexandra Pascalidou uppfattar jag som en genomfalsk och dubbelmoralisk donna, som jag har mycket svårt för av flera skäl. Ta bara detta.

    Hon har tjänat och tjänar fortfarande mycket pengar på sina böcker mm där hon gråter floder över fattigdomen som drabbat det grekiska folket och då särskilt efter Greklands kraschade ekonomi till följd av landets utdragna lånekris.

    Innan Greklands ekonomi kraschade så flödade enormt mycket upplånade pengar i landet och Pascalidou har berättat i sina böcker och även i svensk TV vilka feta erbjudanden hon erbjöds av TV-bolagschefer + andra arbetsgivare inom media som ville jobba med henne. Hon nappade naturligtvis på en hel del av dessa skyhögt betalda arbeten där pengarna ursprungligen kom från direktörernas och den grekiska statens upplånade pengar.

    När allt rasade i Grekland så satt Alexandra Pascalidou med massor av pengar hon tjänat. Pengarna som hennes arbetsgivarna skaffat fram kom mestadels från Greklands överbelåning utan täckning och var därmed på sikt omöjligt att återbetala till långivarna … ofta i utländsk valuta till utländska banker … men också i Greklands egen €uro-valuta gemensam med övriga €uro-länderna.

    Efter Greklands finanskrasch har större delen av Pascalidous landsmän och kvinnor rasat ner i avgrunden och många lever fortfarande i djup misär. Trots all ekonomiskt stöd utifrån är Greklands skuldbörda fortfarande mycket tung att bära för folket.

    Eftersom Pascalidou tjänat storkovan bl a genom att själv utnyttja Greklands pengar härrörande från landets överbelåningen före krisen … då borde hon nu moraliskt ställa upp massivt för sina grekiska landsmän, kvinnor och barn och massivt stötta dem med sina egna pengar.

    Vad som hänt skulle kunna beskrivas så här. Pascalidou har mottagit pengar som kommer från Greklands oegentliga & kriminella överupplåning. Att hon har tagit emot (befattat sig med) pengar som i princip har stulits från banker mm och där lånebördan i slutändan vältrats över på det grekiska folkets axlar … Ja, det borde betraktas som att Pascalidou varit insyltad i en variant av olaglig häleri.

    Alexandra Pascalidou vill ju ge sken av att stå till vänster politiskt och hon borde därmed visa sin solidaritet med det grekiska folket … inte bara med gråt och tomma ord … utan framförallt i konkret handling i hårdvaluta. Jag har aldrig någonsin hört henne säga att hon valt det senare generösa alternativet.

  6. Ett nytt lågvatten märke i Sverigeistan!

    http://www.hallandsposten.se/nyheter/laholm/ton%C3%A5ring-stal-telefon-fr%C3%A5n-%C3%A5tta%C3%A5rig-flicka-1.4175733

    Annars är allting naturligtvis precis som vanligt, ingenting om hudfärg eller liknande, polisen rubricerar brottet som grov stöld! Allt för att skydda brottslingarna och få ner straffet! Det är ett solklart rån när man tar något från en person när denna vet om det, stöld kan bara komma i fråga om det sker obemärkt!

    • Jag kan bara säga att även Laholm invaderats av sk ”ensamkommande”. Laholmsbor med självbevarelsedrift har ändrat beteendemönster och många vill t.ex. inte längre besöka simhallen dit de hittat till och som de besöker gratis med skattebetalarnas pengar. Sen har de sedan tidigare både turk, arab, alban och balkanplåga i både bygg, bilverkstads och krogbranschen som systematiskt fuskbygger, förstör bilar och lurar kommun och folk. Det har även varit skyhögt ökade villa och bostadsinbrott, gruppvåldtäkter på minderåriga mm. Att henfjollorna och byfånarna till ”män” som gladeligen suger omskuret som bor på orten inte gör något förstår ni säkert. Det är det sedvanliga ”Lets Dance”, Bingolotto och fredagsölen sen är Lalalalaholmsbon mer än nöjd.

  7. Intressent det nya Sverigeistan har blivit! Olika grupperingar av ockupanter bråkar om framtiden i vårt land!

    Stort tack till alla er som har tvingat mig att köpa detta vansinne!

  8. Ni skall ha klart för er att Pascalidou mer en en gång blivit påkommen med att hennes krönikor har varit plagiat, alltså hon har kopierat vad någon annan skrivit och skriver det som egen text!

    Hon fick lämna gratis blaskan Metro pga en sån skandal!

    Det är ovanligt med att kvinnor är psykopater, hon är en av få!

  9. Plaskalido är utrustad med en allt för stor käft för sin
    egen ringa betydelse, maken till uppblåst TANT får
    man leta efter,?

  10. Hon påminner väldigt mycket om de kvinnor som sitter utanför ICA och COOP och skramlar med pappmuggen ………..antar att skillnaden är socioekonomisk !

  11. Jag måste säga detta…Alexandra fick ett vackert utseende, men hjärnan glömde Gud av tydligen…..hoho, är det någon hemma!

    • Nåja, det ligger väl i betraktarens ögon om hon kan
      anses snygg, själv tycker jag att ansiktet oftast verkar
      vara en grimas?

  12. Hörde henne prata i radio en gång ! De räckte för mig..
    Var det mest pinsammaste jag fått höra på länge…

    En äldre blatte som BOR i Rosengård, ringer alltså in dit. Han försöker förklara vad som egentligen var problemet.. Men hon bara försökte avbryta honom , hon verka inte alls vara så sugen på att höra om dessa kriminella gäng..Hur vågar man kalla sig journalist egentligen ?!

Kommentera