Stäng

Dokument från norska UD: ”Europa är i en allvarlig situation. Vi kan inom ett halvår se en ny migrationskris…”

INVANDRING. Det norska utrikesministeriet (MFA), målar en mörk och dramatisk bild av hur flyktingkrisen kan utvecklas i framtiden.

”Europa och EU / Schengensamarbetet är i en allvarlig situation. Vi kan under de kommande sex månaderna få en omfattande kris, där migrationskrisen och flera andra ogynnsamma förhållanden kan utlösa betydande politiska och institutionella bakslag. ”

Läs hela dokumentet på norska VG…

norska-ud

16 reaktioner på “Dokument från norska UD: ”Europa är i en allvarlig situation. Vi kan inom ett halvår se en ny migrationskris…”

 1. mitt förslag (som 1:a åtgärd) till att börja med, är att
  Skandinavien sätter upp sina egna gränser igen
  För detta krävs att vi ”snabbt som ögat” lämnar
  det s.k. EU-samarbetet…borde vara enkelt fixat
  i samband med Engelsmännens utträde…sker
  detta samtidigt med nästa val, så finns en liten
  liten strimma av hopp

 2. Med tanke på at dette innslaget i VG er over 1 år gammelt kan man vel si at avdelingsdirektøren og seniorrådgiveren i Utenriksdepartementet (UD)
  som resten av den oppegåendfe befolkningen i Europa hadde helt rett, og værre skal det bli, Dessværre er det få lyspunkter i sikte..

 3. Norden och Europa har haft mer än nog av politiska och institutionella bakslag och har, trots avsaknad av erforderliga kapaciteter, åtagit sig större flyktingkvoter än vi rimligtvis äger någon humanitär skyldighet att ta emot, varför det enda rimliga alternativet för att rädda det som räddas kan i detta historiska kaos, vore att hermetiskt tillsluta gränserna och förhindra denna systematiserade invasion av våra territorier. Sunda förnuftet gör även gällande att vi aldrig från första början skulle ha tillåtit våra nationer att dräneras på samtliga resurser. Ett sådant folkfientligt agerande tyder på en djävulsk globalistagendas genomförande, där allt av normal nationell stolthet och sund självbevarelsedrift saknas.
  Andreas.

 4. Migrationskrisen pågår ju hela tiden!!!!!! Det väller in migranter i en takt av 24 000/år !!!!! + 70 000 !!!!!! Anhöriga PER ÅR !!!!

  VANSINNET PÅGÅR DAGLIGEN !!!!!! +
  INGEN RIKTIG KOLL PÅ ID-HANLINGARS ÄKTHET !!!!!!

 5. För att få bort tiggarna måste EU’s regel:”Det innebär att alla EU-medborgare har rätt att resa till och vistas i ett annat medlemsland i tre månader”. Med det snaraste ändras och innehålla.”Under förutsättning att de resande medför tillräckliga medel för sitt uppehälle för egen del och eventuellt medföljande”
  Då vet alla om de försöker tigga kan vi kasta ut dem!

 6. Det är ingen ”Flyktingkris” – det är en folkvandring. De flesta flyr inte – de invandrar. Men ja, räkna med att den kommer att leda till kriser inom både det ena och andra.

 7. Intressant, gissar att Stefan Löven kommer att hålla tal om att stå upp för asylrätten och döda som flyr för sina liv….!
  Sverige kan ta emot 1miljon till och naturligtvis bara unga muslimska män som ska ha allt gratis här eller hur Stefan Löven ??
  Inte tänker ni politiker avstå en krona eller bjuda hem dem till era bostäder utan ni ska påtvinga kommunerna detta och Sveriges etniska befolkning som ni inte anser finns!
  SOSSARNA SKA UTPLÅNAS SOM DET FÖRRÄDARPARTI DET ÄR!!!

 8. Är någon förvånad?
  Verkligheten kommer alltid i dagen till slut.
  Om vi bara kunde få dessa 87% av befolkningen, som har svag intelligens, att förstå så skulle vi kanske ha en chans att försvara oss mot muslimerna.
  Men tyvärr de går nog inte stt påverka. De kör med full gas mot stupet.
  Vi skulle behöva en Jimmi ”Trump” Åkesson vid rodret redan nu.

  Sitt gärna hemma vid TV:n medan båten, Sverige sjunker!
  Det kommer att kännas bekvämt ända tills vattnet tränger in i TV rummet.

  Alternativt: Samla dina grannar och diskutera räddningsplan!
  ”Grannsamverkan mot brott” är tillåtet.
  Gör Sverige svenskt igen, kan vara temat.
  ”Yes we can” sade Obama.

  1. Problemet är att mina grannar fortfarande påstår och tror att DN / Expressen / Aftonbladet / SVT m.fl är ”fakta”..
   När helvetet brakar loss vill jag helt ärligt att det är de som först blir halalslaktade / får sina fruar och döttrar brutalt våldtagna istället för jag och andra nationella. Och jag förstår inte varför jag som nationalsocialist som i decennier både förstått lögnerna, varit totalt j-medveten och förutspått utvecklingen och pratat för döva öron ska offra mitt liv för dem eller ens försöka rädda de som är orsaken till det h-e Sverige nu blivit. Jag slåss gärna mot fienden och rensar landet från dem och ser helst att förrädarna går samma öde till mötes.

  2. Läget är nu så allvarligt att det kan vara för sent 2018 !!!! Så mycket tok har vi då i landet, att det kommer att ställas till svåra upplopp om SD får makten. !!!!!!

   1. INGEMAR du har siat helt rätt 2018 är alltför långt bort .INBÖRDESKRIGETS start blir då , går inte längre att mota bort ondskan , med allas lika värde

 9. När allt kommer omkring, står Sverige störst igen som det första underkuvade landet bland andra europeiska stater. Då får denna humanitära stormakt lära ut islams ideologi och träna andra icke-nationer i protektionistisk slaverianda. Svenska modellen lever vidare som Svenska Islamrepubliken med Löfvén som president.
  Spikklubban Steffe får äntligen kommunicera med kärnkraften Trump på lika villkor.
  Mycket nöje !

  1. Och så, bloggens spion plockade blöjan som Steffe tappat på vägen ut. Blöjan dumpades här, känner ni inte dess illa lukt ?

 10. Tänk om Norska UD har rätt. Då får ju Trump rätt också och hela 7-klövern med vidhängande journalistkår och 87-klubben FEL. Hoppsan vilket öde !

  1. Även om Norska UD har RÄTT TILL 50% SÅ ÄR DET FÖR MYCKET ATT KLARA AV ………

   Varför har inte regeringen åkt till NORGE PÅ STUDIEBESÖK OCH UTBILDNING !!!!

   Verkar vara mera VAKNA I NORGE OCH INTE SÅ NAIVA ………

Kommentera

%d bloggare gillar detta: