Efter upploppen i Rinkeby är en person misstänkt för brott – polisen som sköt mot angriparna

INVANDRARVÅLD. I måndags kväll attackerade en vild flock babbar polisen i Rinkeby med sparkar, slag, stenkastning, glas och flaskor. En polis kände sig hotad och sköt verkanseld. I går inledde åklagaren en förundersökning mot polisen om misstänkt misstänkt tjänstefel.

– Jag kan inte säga så mycket eftersom förundersökningen är i inledningsskedet. Men det är skottet från polisen som det gäller, säger Elisabeth Brandt, kammaråklagare vid Särskilda åklagarkammaren som utreder misstankar mot poliser.

-Pettersson är inte förvånad, det är flathetens land Babbelonien det handlar om och där har babbarna makten…

Om Rinkeby på bloggen…

Bilden från Politikfakta

politikfakta-upplopp

49 thoughts on “Efter upploppen i Rinkeby är en person misstänkt för brott – polisen som sköt mot angriparna

 1. Jag tycker att denna idiot till åklagare skulle tvingas att dra på en polisuniform och deltaga i polisens arbete med att få ordning på blattrana. Jag gissar att det finns mycket mer och allvarligare saker hon kunde lägga sin tid på. Men som sagt det är i Sverige det händer och det förklarar ju saken.

 2. Jag måste ju tillstå att det retar mig så ini h-e när jag läser vad TT skriver (givetsvis utan något namn) om Rinkeby:

  ”Bland annat har Dagens nyheter rapporterat om om ett stort missnöje bland Rinkebyborna med polisens passivitet”

  Den förhatliga alternativa median har förstås inte ens nämnt detta, och ifall de har gjort det, så var det ”Fake news” (enligt PK-media)

 3. Jajamän, tjänstefel för att poliserna inte använde sina vapen, gjorde processen kort med den odefinierbara anhopningen av mänsklig biomassa.

  Vadå, det är ju vi vanliga medborgare som blir attackerade av apskallarna. Det finns ingen anledning att hålla igen längre.
  Kasta ut dem eller skjut dem. Det är upp till dem, valet är fritt.

 4. Får man inte som polis försvara sig med vapen när de blir attackerade? En sten som en tennisboll spräcker ju huvudet vid direkt träff.

 5. Jag har för mig att det finns en dom i tingsrätten att en polis ska tåla oförskämdheter, hot, spott, kränkning, slag, bett och nog också stenar. Ingen rikspolischef eller minister har reagerat mot detta. Men politikerna tål inte ens att bli motsagda på nätet. Då är det hat och ska lagföras och då finns det massor med resurser för att åtgärda.

 6. Sätt han i fängelse, han är den hemskaste människan på jorden.
  Kände sig hotad och ville få ordning på situationen. Så hemsk polis. Förstår inte att polisen får bära såna hemska vapen, nån kriminell barnvåldtäktsman kan ju bli skjuten.
  Ta bort alla vapen från polisen och ge dom sparken, FÖR VI HAR INGA PROBLEM I SVERIGE, för det säger pk, och media nickar
  instämmande.

 7. ………..och nu kommer en journalist att bli anhållen.

  ”Reporterteam från NA blev attackerade.2

  ”I samband med att Nerikes Allehanda bevakade en brand i Vivalla attackerades två utsända av ett ungdomsgäng.

  När teamet kom till Vivalla centrum omringades de av ett gäng tonåringar som började ropa saker som ”Fuck NA” och ”ni svartmålar vårt område”. Sedan kastar de snöbollar mot reportrarna, skriver NA.se.

  En av journalisterna träffades av isblock i bakhuvudet.
  Teamet valde att avbryta rapporteringen och sökte sig till en polisbil i närheten.

  Tidningen har gjort en polisanmälan, och Anders Uddling, tillförordnad ansvarig utgivare på Nerikes Allehanda, säger att han är både upprörd och sorgsen över att NAs medarbetare attackeras och hindras att fullgöra sina jobb.

  ”I en sådan situation kommer säkerheten först, och vi får hitta andra sätt att rapportera,” säger Anders Uddling till NA.se.”

  http://www.journalisten.se/nyheter/reporterteam-fran-na-blev-attackerade

 8. Varje sådan här händelse visar och bekräftar att Sverige redan är ockuperat.
  Buset styr och ingen kan, eller får göra något.
  Hela Sveriges befolkning ska bli skräckslagna och paralyserade. Då är hela maktövertagandet ett faktum!
  => Modern (eller gammal ) krigföring.

  Förresten, den där Shakarabi, eller vad han heter, är han muslim?
  Finns det i så fall risk att vi får en muslimsk statsminister?
  Då är det hela klart:= Sverige är muslimskt och sharialagar gäller!

  Ett normalt land skulle utlyst undantagstillstånd, postat ut militär, inventerat alla skrymslen – även moskéer + skapat ordning i landet.

  ::: Vi har en regering som inte representerar Sverige!
  ::: Vi har inget försvar som försvarar Sverige!
  ::: Vi har ingen polis som försvara folket i Sverige!
  SVERIGE ÄR REDAN OCKUPERAT!

 9. Det är helt rätt att polisen blir misstänkt för brott.
  Kriminellt dåligt skjutet!
  Den jäveln borde låsas in i skjutsalen med tusentals skott, mat och dryck och släppas ut först då skotten börjar sitta där de ska.
  Övning ger färdighet.

 10. BB i Sollefteå stängde för 4 dagar sen och nu har redan den första stackaren fått föda bilen!

  Inte konstigt att barnafödandet minskar i Sverige!

  Nu väntar vi bara på nästa steg i Sverigeistan,
  att dom blir rånade medan dom föder på en parkeringsplats!

  • Sossarna stängde ned BB i Sollefteå, samtidigt kastar de gigantiska resurser på invandrarna..

   Om man hade ställt krav på länderna i närområdet att ta sitt ansvar hade Sverige haft kvar fungerande sjukvård och BB, man hade haft gigantiskt mycket mindre kriminalitet, våra gamla på ålderdomshemmen hade fått omsorg, skolan hade fungerat.

   Mm mm mm mm.

   Sossarna förstör vårt land, de islamiserar och skapar större klyftor. Det kommer att bli ohållbart att bo kvar i Sverige om vi inte får bort sossarna…

 11. Det görs alltid en egen utredning av polisen när en polisman har skjutit en person.
  Nu träffades ingen, men eftersom han sköt in i en folkhop så var det kanske tjänstefel.

  Eller också var det inte det, det får utredningen visa.

  • Ja skjuter idioten rakt in i en folksamling och inte träffar så är det ta mig fan tjänstefel och det grövsta och ska utredas.
   Tårgas och kraftiga vattenkanoner men också verkanseld skulle nog få svinen på andra tankar.
   PS: Du glömmer väl inte din medicin.?!!!

  • Mja

   ” . . . . . . . . . . . . it is a tale
   Told by an idiot, full of sound and fury,
   Signifying nothing”.

   William Shakespeare: Macbeth – act V, scene 5

  • Mia:
   Var du där också ??? Var de kanske ” de stackars barnen från Bantorget” som ställde till kravaller ?

 12. Alla poliser eller andra beväpnade svenskar skall få åtalsimmunitet i fall dom åker till gettona. Alternativet att dom blir benådade i förväg.

 13. Men har ni inte förstått att Stefan Löven är en STOR STATSMAN precis som Fredrik Reinfeld besöker andra STORA STATSMÄN runtom på jorden, de har ju talat om det i SVT och i hatmedia (METRO, Expressen, Aftonbladet med flera.)
  Vad har Ni missat av detta ? Den andra i regeringen heter Shabadabi och kan komma att ersätta den STORE STATSMANNEN!!
  De har en värdegrund som delas av SVT….

  • Tillägg, citat av Stefan…..” Som framgår av betyget från svetsarkursen på AMU gick jag inte klart den, betyget/intyget är inte fullständigt, jag är ingen riktig svetsare, men det har Ricke redan fattat!”
   ”Både mina föräldrar som skickade ut mig med badvattnet var aktiva nazister, det kan jag heller inte bortförklara!” Stefan Löven, fackboss.

 14. Det skulle inte förvåna mig om Dan Eliasson ser till att avväpna poliserna och utrusta dem med musikinstrument i stället så kunde de åka ut och spela en trudelutt för de busiga invandrarna, det vore väl ett bra komplement till armband och kafferep???

  Det vore helt i linje med Dannes sätt att tackla brottsligheten..

  Ska vi få ordning på Sverige måste sossarna bort, vi måste motarbeta Socialdemokraterna och LO så mycket vi kan…………………..

 15. Det är rätt Elisabeth, sätt åt den rasistiska poliser stenhårt, så att ingen polis mer ens kommer på tanken att begå kränkande rasistbrott mot vår nya adel. DO känner lukten av ett skadestånd flera ggr högre än en handskakning och en mördad svensk.
  För förresten poliser teckna livförsäkringar?

 16. Föreställ er att ni själva vore polis och att detta var eran arbetsmiljö och även att eran högsta chef var Eliasson. Hur motiverade skulle ni då vara att gå rakt in i något som liknar en krigszon. Och att ni även visste att det antal kollegor som är normalt vid dessa situationer är indraget till endast en bråkdel av vad som är minimum för deras säkerhet och allt detta för att polismyndigheten har havererat totalt.
  Enkel logik desstå mindre poliser som understöd, desto mer beroende av pistolen för sin egen säkerhet.
  Jag beundrar dom poliser som fortfarande finns kvar och med sina egna liv som insats försöker göra livet lite tryggare för oss medborgare. Och det förstår väl alla att det finns en gräns för hur stora risker en polis väljer att ta. Och den polisen som nu granskas av åklagare för att han skjutit ett varnings skott för att värna sin egen säkerhet. Kan inget annat än att ses som ett väldigt stort hån mot polisen och inte bara han, utan alla svenska medborgare som jobbar och gör rätt för sig. För dom signaler man får av detta är att terroristerna kan i princip göra vad som helst mot samhället och hedligt folk utan att riskera något straff, men om samhället försöker försvara sig, ja då åtalas samhället.
  Vem är det som står bakom att hela rättsväsendet i princip mer eller mindre framstår som ett ända stort skämt. Jag undrar bara vem?????

 17. Jag bara skrattar, för det är det enda man kan göra i denna ankdamm till land, det har gått så lång att jag fan hoppas polisen blir fälld och får fängelse och kraftiga böter så att omvärlden ser vad det är för jävla pack som styr detta landet och dirigerar om samtliga affärer man har med Sverige och på så sett dränerar landet på arbete och pengar.

  • Är det förbjudet att försvara sig som polis? Tro 17 de har svårt att fylla platserna på utbildningen! Vem vill bli levande slagpåse för buset?

 18. Ja, det visar väl ungefär hur vrickat detta landet är?
  Varför bär Polisen pistol egentligen? kanske kan
  Tönt Morgan svara på det?
  Anmälaren är väl troligtvis en knäppgök från vänsterpartiet?

 19. Sossarna uppmuntrar kriminalitet och straffar strävan och ordning.

  Sverige borde byta namn till Absurdistan!

 20. Ja, herregud !! Se till att Trump och amerikanska folket får veta detta !!!! i stället för att de bara ska matas med ”svenska” Regimens planerade propagandakampanj !!!!!!

  • I den nya utbildningen för Kling o Klang ingår inte pitoler, utan man ropar Pang Pang, för att skrämma skiten ur våldsverkarna! Lycka till

 21. Kulturen, som odlas i områdena, som Rinkeby är väl den kultur, som speglas. Man kan inte skylla på att de människor, som sällan finns omkring påverkar. Den omgivning man tumlas om, formas och stöts med dagligen i vardagen är den som oftast präglar människornas betéende. Sverige skulle förstås alltid ha behållit kraftigt reglerad invandring och tillåtit endast de med dokumenterad förföljelse eller försörjning ordnad. Att låta såna här relativt stora områden av mer eller mindre laglöshet bildas är ansvarslös och livsfarlig politik. De negativa verkningarna kan småningom förgifta vida omkring. Kanske polisen, skall vägra rycka in i såna områden, de tycks ha allt att förlora med osäkert rättsskydd och garanterad kritik?

  • Det tar säkert ”Lågvattenmärket” med i sin motartikel som han hoppas få in i New York Times.

 22. Kan bara hända i Absurdistan, landet där kriminellt slödder kan kasta sten, plundra butiker och grilla bilar utan konsekvenser. När en attackad polis försvarar sig och sina kolleger så blir det omgående utredning. Man tappar ju totalt respekten för rättssamhället och våra lagar. Var skall detta sluta???

  • BLM kampanjen i USA var snarlik. Media och Soros sponsrade NGOisar hetsade mot poliser och förvred polisingripenden till oigenkänlighet. Tills polisen inte vågade göra sitt jobb.

  • Det kommer gå fullständigt åt helvete och det mest otroliga är att PK offrar sig själva, sina nära o kära och Sverige som nation allt för att inte kränka vår nya adel, grattis PK.

  • Var skall det sluta undrar du. Man kan ju vända på saken och undra när inbördeskriget sätter i gång på allvar.

Kommentera