Allt Peter Springare säger är sant

Från Katta Svensson kommer detta

Vill bara berätta att allt Peter Springare säger är sant. Jag jobbar på Migrationsverket och har gjort i 27 år. Människor får uppehållstillstånd som flyktingar, dröjer inte en månad förrän de åker skytteltrafik till landet de fått asyl ifrån. Jag mår verkligen inte bra av att vara med om allt det här. Har samtal från polis, åklagare och andra dagligen. Vet att det är en förskräcklig mängd människor som bara kommer hit för att skapa terrorceller. Vettskrämd med tanke på barn och barnbarn.

11 thoughts on “Allt Peter Springare säger är sant

  1. En vidrig verklighet som vid närmare påseende kan beskrivas som ett veritabelt skräckscenario, iscensatt av en samvetslös och totalt globalistorienterad politikerelit med ett enda framför ögonen – att behålla och förstärka sina högavlönade positioner som finanselitens marionetter. Emellertid skall vi icke ge tappt och nu börjar allt fler krypa till korset och berätta ett och annat som tidigare vilat i det fördolda. En ny era har sett dagens och offentlighetens förklarade ljus och den nationsfientliga värdegrundsagendan har genomlysts och bedömts vara otjänlig som människoföda.
    Regeringen Löfvén har i Reinfeldts genomfalska anda gjort allt för att tvinga Sverige ned på knä och det är en mycket farlig situation dessa förövare till statskonstnärer uppsåtligt åsamkat nationen. Det finns, nota bene, nämligen ingen ursäkt för att svika sitt land.
    Andreas 🙁

  2. Sossarna lyckas ställa till med fullständigt kaos under den här mandatperioden, vi har bara sett början på vad de ställer till med..

    Vi måste få bort Socialdemokraterna från beslutsfattande poster, vi måste göra ALLT vi kan för att motarbeta sossarna och LO.

  3. Ja vi har politiker som redan konverterat till islam för att sverige saknar kultur ”midsommarstång ”fy vad löjligt eller vad hon nu sa ,hon har nyligen erkänt brott (osant intygande ) mao att hon har ljugit grovt och erkänt det för att slippa en rättegång där hon med 100%skulle blivit fälld annars skulle hon aldrig ha erkänt någonting,hon har även sagt att det är ballt att betala hög skatt men har ännu en gång kronofogden efter sig pga av att hon smitit från skatten ca 350000 denna gång ,,är det Bosses fel denna gång också?
    och hur mycket mera hon försnillat vet bara hon själv men det blir nog en hel del .Mona Sthalin,är en av de ivrigaste blatte ivrarna och har föreslagit gratis körkort lägenheter ,höga bidrag och andra fördelar som svenne bara kunna drömma om till terrorister som utfört terrorhandlingar ,halshuggningar summariska avrättningar med IS
    och det rysligaste är att det finns 100 talet med politiker som har samma agenda som hon ,,kan man någonsin lita på deras omdöme ?
    SVAR NEJ ;;;ALDRIG
    Byt regering nu

  4. Ingen nyhet…har pågått lång tid, och inget stopp i sikte.
    Våra stackars pensionärer och barn är de som lider och kommer lida.
    Men som sagts….VI FÅR SE PÅ SIKT, DET KOMMER BLI SÅ BRA, NÄR VI FÅR HIT HÖGUTBILDADE KIRURGER OCH RAKETFORSKARE, (SKÄGGBARN).
    Det första kirurgerna kan ju prov operera på dessa figurer som säger att det inte finns några problem.

  5. Varningar från en före detta vänsterextremist

    http://www.informationskriget.se/2016/05/31/varningar-fran-en-fore-detta-vansterextremist/

    Mycket intressant intervju med Juri Bezmenov.Väl värd att se hela och rekommenderar även att se flera intervjuer med honom.Samma som han beskriver pågår i allra högsta grad även i Sverige och är nu inne i sin slutfas.Hjärntvätten av våra barn/unga i flera generationer ser vi den fasansfulla effekten av nu och betänk då att finansminister Andersson nyligt gått ut och sagt att de skall indoktrinera barnen/ ungdomarna ännu mer nu med deras fakta.Man ryser av obehag.

    ”This is G. Edward Griffin’s shocking video interview, Soviet Subversion of the Free-World Press (1984), where he interviews ex-KGB officer and Soviet defector Yuri Bezmenov who decided to openly reveal KGB’s subversive tactics against western society as a whole. ”

  6. Som man bäddar få man ligger, tackar Svenska folket för det, självförvållad. Jag ha inte set till dags dato Svenne gå ut på gatan och kräver Regeringens avgång!

    • Du kan ju börja med det själv istället för att kräva det av alla andra. Vem vet, om du går ut och demonstrerar så kanske andra följer efter.

Kommentera