SD rusar i opinionsmätning

INRIKES. Sverigedemokraterna ökar med 4,7 procent till 26,9 procent. Förändringen är statistiskt säkerställd. Samtidigt når Moderaterna sina sämsta siffror någonsin i en Sentiomätning med endast 16,7 procent stöd.

Även Centerpartiet går bra men fortfarande har otroligt många S, MP och V.

-Pettersson säger att det är en opinionsmätning och det enda vi kan vara säkra på när det gäller mätningar från Sentio och Yougov är att PK-media inte kommer att nämna dem trots att det är de opinionsinstitut som brukar komma närmast valresultatet när det gäller SD.

Bilden från Thoralf…

sentio_2017_februari

34 thoughts on “SD rusar i opinionsmätning

  1. Apropå sammanställning av de viktigaste opinionsmätningarna. Sentio är bara vikt med 4 % i denna sammanställning, annars hade SD:s siffror blivit högre.

    http://www.dagenssamhalle.se/sites/default/files/tabell_104.jpg

    Uppdaterad 24 februari 2017 med data från Sentio, vikt 4 %. Totalt antal intervjuade 18 473. 75 procent av rösterna härstammar från telefonintervjuer baserade på obundna slumpmässiga urval (OSU).

    Dagens Samhälle Poll of polls är en löpande sammanvägning av de 7–9 senaste opinionsundersökningarna. De institut som tas med är Demoskop, Ipsos, Novus, SCB, Sentio (webbpanel), Sifo, Skop, Inizio (webbpanel) samt YouGov (webbpanel).

    http://www.dagenssamhalle.se/sites/default/files/partier_76.jpg

  2. Om det nu är kvinnor som hoppar från M till C hade det
    varit intressant att veta hur fan dom tänker, eller ifall
    dom tänker överhuvudtaget? Vi har idag jättestora problem
    med den invandrade kriminaliteten, Annie Lööf från Centern
    tycker att Sverige ska kunna ta emot ytterligare 30 Miljoner
    människor från dysfunktionella länder, och en stor del asv
    dessa är adrenalinstinna män? Det har utförts våldtäkter
    och gruppvåldtäkter av dom mest bestialiska slag, till
    och med på handikappade rullstolsbundna kvinnor.

    Och då kan man undra tror dessa kvinnor, både dom
    som redan finns i C och dom som hoppar över från M
    att det kommer att bli färre övergrepp med 30 miljoner
    nya invånare när vi inte klarar av att bemästra övergreppen
    som sker idag??

    • visst ere så, idag ere bara en indikation om åt
      vilket håll vinden blåser i morgon…väderprognos
      för de som inte törs gå ut utan långkalsingar, typ

  3. Att sossarna klarar 4% spärren är för mig en gåta?

    De som röstar på dem måste vara blinda, döva och dumma.

    • Sossarna klarar 4% en stund till eftersom gamla människor felaktigt tror att de röster på Olof Palmes nationella demokratiska och socialistiska hederliga parti.

      De gamla människorna tror ofta även att Aftonbladet är en socialdemokratisk tidning även om den ägs av utlandslojala giriga intressen. Men efterhand som de gamla sossarna dör av går det utför med den politiken givetvis.

      Så finns det religiöst indoktrinerade människor givetvis som röstar på sossarna fastän de vet att partiet är för det monopolkapitalistiska EU och därmed är orsaken till ökade klassklyftor, men indoktrineringen in i sekten gör ändå att de inte kan bryta med sekten.

      Sektmedlemmarna ber till Demiurgen och hoppas och tror att just denna uppfunna gud ska få mutkolvarna i toppen att frälsas från ondo… Demiurgen verkar dock inte lyssna och ondskan får fortsätta… Då tror de att Demiurgen ändå har en plan med ondskan…

      Å vet-i-fan om de inte har rätt? Demiurgens plan är kanske att dum-arslena och deras barn och barnbarn ska bli analpenetrerade av monopolkapitalismen ända tills den dag de vaknar upp ur sitt dyrkande av den falska Mammon-guden som heter ”Socialdemokraterna”.

      • Inte alls. På Palmes tid träffade jag torterade människor från Chile som fått asyl på verkliga grunder, folk som fruktade Pinochets USA-stödda diktatur. Vi hade utmärkta Jugoslaver som arbetade. Vi hade låg arbetslöshet och vi delade broderligt och systerligt på jobben. De var heller inte så väldigt många. Många av dem har flyttat tillbaka. Visserligen hade vi en rabiat liten turk på gården, men det var väl ändå bara ett dåligt undantag. Nu flyr många av dessa, de som är intelligenta, till andra europeiska länder. Förfallet började först på allvar November 1990 och med EU-medlemskapet. sv.wikipedia.org/wiki/Novemberrevolutionen_(Sverige)

        youtube.com/watch?v=Z95xH9Svq3k

        …vilket monopolkapitalets sossar och Alliansen var ansvariga för.

      • …minns så väl, både i Bagarmossen och ute i Bollis… Chileenarna vill säga, de va dåtidens paralellfall till (vissa) invällare idag, alla va deffinitivt inga änglar då som nu…vet ej om de är kvar och blivit acklimatiserade Svennar idag (med pension?)…det räcker med att 10% av dem å dagens ”flyktingar” inte är anpassningsbara, för att hela konkarongen skall bli misstänkliggjord…skylla på EU går bra, men undrar om inte dagens 87:or gett
        Muslimer ”fritt uppehälle” idag (utan EU) iaf?…daltet med dessa 10% har inga gränser…om inte annat, ett litet snack med Putin så bemannar han åter nga Arkipilager (mot betalning) i Sibirien åt Europas missanpassade mussar…även
        utträde ur EU grundkrav och stenkoll vid vårt Lands gränser, är ett måste (hårda nypor)…å givetvis enledigande av de ”sittande” fjollorna, å ge dem den fattigpension de är värda…mao ingen alls…blir mer å mer förbannad, måste sussa nu!.,)
        vänl. hälsn//Eugene

      • torterade å torterade, va e å föredra…psykiskt glömmer du, mga Svennar är släpade i skiten…struntar så smått i andra…tycker vi kan värna om vårt, så länge de går!..Capisce ?.,)

      • Vi lider fortfarande svårligen utav arvet efter Palme!
        Alltså importen av de vänsterterrorister som motsatte sig den älskvärde store ledaren Pinochet!
        Förövrigt den typ av ledare Sverige är i så akut behov utav!

        För att återknyta till utlandsägda, giriga intressen, du är väl medveten om Palmes eget arv från släkten von Knieriem?

      • Har jag förstått saken rätt?

        Du försvarar tortyr och mordisk statskupp mot demokratin i Chile och du försvarar USA:s stöd av den?

        Dessutom vill du ha en stark diktatorisk ledare som gör samma sak i Sverige?

        Yttermera anser du att Olof Palme som gjorde Sverige mer jämlikt och skapade låg arbetslöshet gjorde det av giriga intressen?

  4. Tänk om även denna ”dröm” går i uppfyllelse !!!! Först Brexit, sedan Trump, och vi kan hoppas på SD o Åkesson, och sluligen Swexit o STÄNGD gräns !!!!!!
    Då blir det firande, kan jag lova!!!!!!

  5. Per-Erik Muskos galna idé har just presenterats på RTV som redan en ’fait accompli’ och därför är svenskarna världens lyckligaste nation som jobbar endast (lite drygt) 1400 timmar om året och har flera raster varje arbetsdag. Det var minsann ingen ironi i nyhetsläsarens röst. Magdalena Anderssons lögnprogram håller på att spridas i Europa….

  6. Nu mår vänsterterroristerna, Wolodarski, Lindberg, Lindström m.m. skitdåligt och det känns väldigt bra.

  7. Som vanligt i svensk skit och lögnmedia inte ett ord om denna mest tillförlitliga mätning, men alla lögn och fuskmätningar rapporterar dom glatt. Glad att man inte spenderar en krona på detta dravel.

      • skitan så svåt inte dega skatt, möjligen då
        bo mitt ute i buchen utan vare sig el.de ena
        andra…på god väg (lovar) uppfylla detta…vaför
        i fan skall man gynna dessa jävlar som sätter
        all världens patrask före oss själva?…även vi
        har folk som behöver ”ett handtag”…men det
        skiter ni Halv-sossar uti!.,(

  8. Man undrar om inte SD funnits har Sverige redan varit ett muslimsk land jag tror det när man ser hur 7klövern agerar. Tack SD att ni finns hoppas att vi kan återta svenskheten i förut vårt fina land och sända hem alla muslimer där dom hör hemma……..

Kommentera