Den som är först ska ställa sig sist

Black Coffee är en antirasistisk separatistisk svart afrikansvensk organisation. -Pettersson hade aldrig hört talas om organisationen och det är nog lika bra att de är tysta.

Grundaren till Black Coffee, Araia Ghirmai Sebhatu, har omfamnat vänsterns idé om ett samhälle där den som anstränger sig, som vi bli bättre, duktigare, smartare, snabbare ställs längst bak i kön men samtidigt tvingas betala för alla som står framför…med andra ord. Fullständigt raserar ett väl fungerande samhälle, ungefär som Löfven och de andra gör idag…

Mer på SVT…

9 thoughts on “Den som är först ska ställa sig sist

  1. När jag hör talas om gettona och vissa politiker kommer jag alltid att tänka på följande.

    ”Jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och han hade dödsriket i följe. De fick makt över en fjärdedel av jorden. Till att döda med svärd och med svält och med pest och genom vilda djur på jorden”

    — Uppenbarelseboken. 6:8

  2. Liten parentetisk minnesanteckning:
    Syfilis är en smittsam och huvudsakligen sexuellt överförd sjukdom med allvarliga följder. Det finns olika stadier där såväl de inre som yttre organen samt hjärnan angrips, med bl. a. balansrubbningar och starkt nedsatt omdöme som resultat. Denna grava veneriska åkomma är också ärftlig med påvisbar degenerationseffekt och sjukliga karaktärsegenskaper, där avkomman till smittade föräldrar uppvisar en betydande disposition för psykiska och fysiska defekter. Svårigheter att utföra tankearbete och förståndssysselsättningar samt anlag för aggressivitet, är andra faktorer som gör sig gällande i ovan beskrivna sammanhang.
    Andreas.

  3. Jag drömmer om ett samhälle där alla såna här odemokratiska dummskallar själva måste bekosta sina fritidsaktiviteter.
    Är man fullt frisk och kapabel till arbete, så är det ett allvarligt fel någonstans, om man inte själv betalar för sig. Har man ingen egen inkomst så är det till att be föräldrarna om medel för finansiering.

  4. Separatistisk organisation ? Logiken haltar, separatistiska rörelser är rörelser som vill avskilja geografiska regioner från stater, t.ex. ETA i Baskien. Dessa pajasar vill bara ha uppmärksamhet och pengar från staten och naturligtvis destabilisera Sverige men någon region representerar de inte och kommer aldrig att göra.

  5. Om Sebatu är särskilt kristen vet jag förstås inte men citatet kommer från Matteusevangeliet:
    29. Och var och en som har övergivit hus, eller bröder eller
    systrar, eller fader eller moder, eller barn, eller jordagods,
    för mitt namns (Jesus) skull, han skall få mångfaldigt igen, och skall
    få evigt liv till arvedel.
    30. Men många som äro de första skola bliva de sista, och många som
    äro de sista skola bliva de första.»

  6. Man tar sig för pannan!

    Det är märkligt att det alltid är folk av icke Svenskhärkomst som skall uttala sig!

    När fick en vanlig Svensk utanför Stockholm uttala sig i något av de större medierna?

Kommentera