Stefan Löfven: Sverige håller på att gå sönder

INVANDRING. Ni vet att många i vänster-etablissemanget är upprörda efter att Donald Trump sagt att Sverige har enorma problem med invandringen. Att det är sant och att Barack Obama och många andra sagt det tidigare verkar ingen bry sig om. 

screenshot_20170221-174951

Till och med vår nuvarande statsminister Stefan Löfven sade en gång, givetvis innan han själv hade makten, i september 2014 att Sverige håller på att gå sönder.

– Sverige är ett fantastiskt land, men Sverige håller på att gå sönder, sade Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven när han tillsammans med Magdalena Andersson, Mikael Damberg och Carin Jämtin presenterade partiets valmanifest.

– Vi prioriterar investeringar i skolan och välfärden. Vi kan uträtta mycket mer än regeringen (Alliansen) och vi ser till att skapa större utrymmen, sade Löfven.

-Pettersson konstaterar att Löfven inte var eller är mannen att laga Sverige, som är ännu mer trasigt nu och att Stefan Löfven ljög. Visserligen kom migrationskrisen hösten 2015 men den är självförvållad, han hade kunnat stängt gränsen tidigare…

Läs mer på SVT…

Alla ungdomar ska ha jobb och kunna flytta hemifrån till en egen lägenhet…

19 thoughts on “Stefan Löfven: Sverige håller på att gå sönder

  1. Att kalla Steffe för statsminister är inte lämpligt. Ja, han är i särklass den sämsta ”statsminister” Sverige haft.
    Enda rimliga förklaringen på den här ansvarslösa idiotens demolering av vårt land är att ”någon” satt en åsna på posten och att ”någon annan” styr. Ja, en konspirationsteori men vem har en bättre förklaring? Vi får hoppas han håller sig på rummet, det är pinsamt att se åsnan uttala sig internationellt. Man skäms över att vara Svensk.
    Avgå nu din pajas!

  2. Sverige håller på att gå sönder är detsamma som att en verklig kollaps närmar sig. Sverige och Grekland snart i samma sits och bankirerna gnuggar nävarna snart äger de två länder utan att ha gjort ett ärligt dagsverke. Tryck mer pengar Löven. En skottkärra fylld med pengar för att betala för en liter mjölk.

  3. Maktgalna dårar till politiker är vad de är. Ytligt sett har väl svetsaren lyckats med sin klassresa och högt över förväntan, minst sagt. Makten framförallt. Några bestående, positiva förändringar för de trogna gräsrötterna, lyser med sin frånvaro. Ibland önskar jag att allt bara var en mardröm som försvinner på morgonen, eller ett dåligt skämt. Det är inte klokt detta, det borde vara ren fiktion. 🙁

    • Tangenterna vill inte lyda, trötta på ’demokrati’ och dess sjuka budbärare. bättre att ta en paus med vännerna i rummet intill.

    • Och hans händer ! De är små som platta teskedar. han envisas att visa dem för alla och fäktar med med dem i luften som en galen tapir viftar på snabeln på jakt efter föda.

  4. Vi har en Svetsare till Statsminister!

    Gick 2-årig ekonomisk på gymnasiumet och därefter 48 veckors svetskurs på Hägglunds!

    Inte mycket att skryta med, och också i paritet med utfallet på hur han klarar jobbet som statsminister!

    Utan konkurrens den sämsta Statsminister i modern tid!

  5. En liten karamell ur den godispåse vi alla fått ta del av genom åren:

    ”När jag träffar utländska kollegor säger de att Sverige är ett udda land i asyl frågor. Nej, säger jag då, det är ni som är udda. Ni alla.
    -Anders Danielsson, Migrationsverkets generaldirektör, 2015”

    (Ur boken Massutmaning av Tino Sanandaji)

    ”Jämna” Anders har kostat vårt land en rejäl slant?

  6. Märklig man, han skryter titt som tätt över att Sverige är på
    rätt väg alla signaler pekar på rätt håll?? och nu håller det
    påatt gå sönder?

  7. Spyr när jag ser, hör, tänker på rikspajasen. Han är djupt, oärlig, imbecill, inkompetent svetsare och passar rakt inte för den roll som ”statsman” som han försöker spela. Kan ingen lyfta bort den otäcka karlen och hans inkompetenta regering som så svårt sargat Sverige och som satt demokratin ur spel!

Kommentera