Donald Twittrar igen


Kommer Utrikesblondinen att få spunk ? Kommer PK fånarna med Malaena i spetsen att få dåndimpen?

dt-twitt

Eller kommer sanningen att så småningom segra?


37 responses to “Donald Twittrar igen

 • Swedish psycho

  Trump gör Fröken Åkessons jobb åt oss.

  Gilla

 • Malmöbo

  Jaaaaaaaadå!

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Touché, Mr President! Killen är verkligen värd allt beröm. Nu smids det för fullt i de kulturrelativistiska tankesmedjorna avseende hur man skall kunna blamera den mäktige fienden som straff för dennes senaste uttalanden. Att omvärlden nu har den goda smaken att använda Sverige som avskräckande exempel, är något vi politiska motståndare endast har gagn och glädje av. Låt informationen sprida sig universellt och exponera den förnedrande nationella katastrofen våra yrkeskriminella politiker åsamkat!

  Twitter, såframt man klokt väljer sina sfärer, kan vara ett alldeles utmärkt instrument och diskussionsforum i den oppositionella kampen mot globalismen och det multikulturella förtrycket.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Nils Dacke

  Hur var det nu amerikanska diplomater skrev om Carl Bildt, ” a medium size dog with a big size dog attitude”‘ stämmer bra eller hur?

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Nils, Tänkte samma. Igår kväll, SVt, har C.B. ändrat tonen, från pårökt till nyanserad. Orsaken är hans baksmälla efter berusningen av att få hyckla POTUS.

   Nåja, – I ärlighetens namn, som inte är äkta fakta, kan jag själv känna mig euforisk att få häckla, Löfven och hans s-gäng, Fridolin och hans mp-gäng, Schyman och hennes fem-fjollor, med flera, med flera.

   Nu är lilla jag inte han, den f.d. utrikesminister, (som jag HADE höga tankar om) utan jag är musen som piper. Om vi möss förökar oss, typ pippande, som möss är bra på, blir vi en arme (accenten saknas på qwert-en) med röster som med björnens kraft ryter, – Nu är det slut och ett nytt ide ska byggas på nya ideer.

   Redan nu hörs pipandet i vita huset. Jag vore förvånad om inte hans och andra länders underrättelsetjänster noterar vad som pips på altermedia. Fortsätt pip! Pipa extra starkt och högt idag, när efterträderskan ska fika med kaffe och dopp. Något annat kan hon inte erbjuda än ett pip. I så motto är både hennes och mitt pip lika små. Skillnaden är att hennes päls är röd och falsk men min är vit.

   Men varningens ord till dig, om du är en mus med mus. Sov aldrig med fienden. De använder boken inlindad i en tygtrasa att tysta ditt pip och dina avkommas pip. De blir inte fria möss utan muppar i snören i ett medeltida skådespel ”Förvirrade tankar sprungna ur en grotta”.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Fejknjus media hittar tre personer som intygar att allt är bra i sverige och presidenten är galen? Samma grävande journalist som menade att terrorister inte tar sig in i länder samma väg som alla andra eftersom de har egna vägar? Tunnelseende?

  Gilla

 • Ingemar

  Det är nästan för bra för att vara sant! Att President Donald Trump står på SVENSKA folkets sida!! Precis detta önskade jag mig efter Trumps seger, verkar ha blivit bönhörd!!!! Det är tragiskt att höra i Censurmedia att hans stöd till SVENSKA FOLKET kallas för en”attack mot Sverige”. Det här är verkligen allvarligt!!! Vi lever i ett parallellsamhälle till Nordkorea!!!
  Det enda som fattas i propagandan är som sagt den stötiga och arga intonationen!!!!

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Apropå vem som styr och försöker hindra debatten i Sverige………..

  Teodorescu: ”Censur hör inte hemma på biblioteken.”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-censur-h%C3%B6r-inte-hemma-p%C3%A5-biblioteken-1.4165434

  Gilla

 • Tony

  Tänk att Svensk kloakmedia får på nosen av självaste USA s
  president ha ha, ja i vilket fall en välförtjänt snyting.

  Sen håller Media på och lotsas som man inte förstår
  vad D.T menade. Ja nog för att dom är korkade och
  gör sig dumma, men dom förstår nog budskapet!

  Gillad av 1 person

  • Bosse

   Dom som kanske kommer att rädda Sverige innan Jimmy Åkesson träder in är Trump och Fox News. Bra jobbat. Fox News sa just nu att Sverige har hånat Trump tillräckligt, så nu kommer dom att granskas ordentligt. Löfven kommer att får göra många uttalanden i framtiden,såsom ”jag känner inte igen bilden”. Vem ska fåntratten skylla på?

   Gilla

   • Involuntarium

    Blir bra det! Ju mer granskning desto bättre! Tänk att Stefan Löfven Kommer att nagelfaras av jDonald Trump och hans administration för sin naiva, enfaldiga, svagbegåvade och fullständigt befängda frågeställning ”vad avser Trump med sitt uttalande i talet under lördagskvällen”

    Tänk att det bara var Stefan Löfven och hens brunrödgröna regeringssörja och representanterna i den brunblågröna opositionssörja som inte förstod vad Donald Trump avsåg i sitt tal under lördagskvällen!

    Det här visar me all tydlighet att verkligheten ska undanhållas både det svenska folket och världens övriga befolkning!

    Jojo nu kommer troligen Stefan Löfven att få känna på hur det känns att vara klädd i ””kejsarens nya kläder””! Tänk att det skulle behövas en Amerikansk president för att säga ””kejsaren är naken””! Bildlikt talat ””Stefan Löfven du går omkring i bara Adamskostymen””

    Hahahohaaaaaahoha nu kanske vi kan komma tillrätta med både undanhållandet och mörkandet av den asylturistparasit relaterad kriminalitet och brottslighet som just nu är Sveriges absolut värsta problem! MSM blir nog tvungna att börja tapportera det som händer i den verkliga världen där det händer! MSM får nog sluta med att agera den tredje statsmakten om de ska rädda något av sitt fullständigt förbrukade förtroende!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    Gilla

   • Hönsmamman

    Svenska folket som inte har sagt nåt?

    Satir

    Gilla

 • Lena

  OT
  Jag var på en riktigt trevlig långlunch idag, värdparet är indier och engelsk, gästerna italienska, spanjor, fransyska, och svensk.
  Förutom att vi åt en suveränt god måltid tillagad av indiern så hade vi spännande diskussioner om länder som vi hade besökt. Någon hade varit i ”belarush” och var trots politiken där helt frapperad över hur rent där är, samt att folk är mycket vänliga och mycket vackra. Ett land som kanske är intressant inför en kortare resa?
  När jag lyssnade så kom jag att tänka på Sverige för längesedan !
  Jag vet att de har en diktator vid makten, trots det så har de tydligen någon typ av fungerande välfärd. Intresserad blev jag i alla fall.

  Gilla

 • Hönsmamman

  CB ropar från sitt hål på twitter: sluta gräva där jag står?

  Gilla

 • Zorro

  I Sverige angriper man budbäraren och inte det underliggande problemet.

  Gilla

 • Mimi N.

  Polis-polis, potatis-gris… de är kvar, Peter Springare och några till är bara undantag.

  Intervjuade poliserna känner sig lurade | SVT Nyheter
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/intervjuade-poliserna-kanner-sig-lurade
  för 4 timmar sedan – I inslaget intervjuades de två svenska poliserna Jacob Ekström och Anders Göranzon. Men de två poliserna hävdar att de intervjuats på falska …

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk att majoriteten av svenska journalistkåren har fått ”tokspel”, på att skriva och nervärdera USA:s demokratiskt valda president.

  Bara för att det inte blev den som de själva önskade, och var så bergsäkra på skulle vinna. Snacka om trotsiga och tjurskalliga journalister.

  Ta er i kragen nu och skriv om verkligheten här i Sverige.

  Fast det kanske blir för jobbigt?

  Tänk alla dessa ”utmaningar”, som egentligen är riktigt stora problem i detta land.

  Det finns en riktig verklighet i Sverige, alla ni ”fasadjournalister”.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det som är av särskilt värde att titta på är den hastighet med vilken brottsligheten och våldet ökar i samhället. Hur snabbt frekvensen accelererar?

  Det är inte helt omöjligt att Sverige just nu slår ett historiskt världsrekord. Givet den tidigare låga brottsnivån i Sverige relativt dagens förekomst.

  Det är som att sitta på stranden och se tsunamin vågor först komma lite vagt för att öka och öka och kulminera i jättevågor som förstör allt i dess väg. Uppe i ett torn på berget sitter regeringen och säger att de som ser vågorna är sjuka och har tagit droger.

  Det finns inte mycket krismedvetande hos de politiker som styr i vårt land?

  Då är det av särskilt stort värde att kartlägga mönster bakom brottsligheten. Se samband och analysera tillgänglig data. Inte ens det händer från regeringens sida. De vill inte se vilka samband som den ökade brottsligheten har med den stora migrationsströmmen?

  (Så länge CB hittar någon ort i världen där våldtäktsfrekvensen är högre än i Sverige kommer han att förneka? Varför uttalar sig inte MW i st f CB – det är ju hon som är utrikesminister? Hur är det nu med feministerna syn på det?)

  Gilla

 • Truthfighter

  Jag säger som Tina Turner: ”You’re simply the best!!!” Äntligen finns en rejäl motkraft mot den sjuka vänsterpropagandan! En ny tid är här!!! Slut på 40 års(minst) vänsterristiskt terrorenvälde!!!

  Gillad av 1 person

 • Mimi N.

  Just hört och sett ett präktexemplar på ett lodjur filmat med speciella kameror i en skog. De är superba. I Rumänien finns det största antalet – 1.300 st.lodjur. De har varit fridlysta och övervakade sedan länge.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Vem vinklar?
  Haha svenska så kallade journalister vinklar och ljuger så det blir absurt.
  Att sanningen måste komma från utländsk media verkar göra dom ännu mera rabiata och desperata.
  Herregud vilka dårar!

  Gilla

 • Involuntarium

  Hahahohaaaaaahoha den feministiska brunrödgröna regeringen i den humanitära stormakten Sverige börjar likna en diktatur! Den brunrödgröna sörjan har fullständigt tappat både vett och sans, börjar tillrättavisa USA:s president för att han talar klarspråk och berättar det alla vi normalt funtade svenskar redan vet, visste och medvetandegjorts om genom alternativmedia! Donald kanske också läser och får info. Genom alternativ media, kanske han är inte intresserad av MSM som mörkar och undanhåller obekväma uppgifter och sanningar om asylturismen och dess biverkningar på det svenska civilsamhället!

  Hahahohaaaaaahoha den brunrödgröna sörjans representanter inbillar sig att de nu styr de Amerikanska medierna och dessutom inbillar de sig att USA:s president är intresserad av att få sin information genom den brunrödgröna sörjans representanter!

  Hahahohaaaaaahoha det här visar på framförallt en Socialdemokratisk stupiditet utan dess like!

  Eftersom Sveriges gränser står öppna på vidgavel är det ingen konst att få relevant information presenterad rakt över disk!tydligen ska de svenska gränserna fortsätta att stå på vidgavel för att jordens avskum ska få ett eget land!

  Sverige är ännu inte ett nytt Nordkorea men Sverige är en god bit på väg mot att bli jämförda med Nordkorea om de fortsätter på inslagen väg!

  Inget av det Donald sagt går inte att missuppfatta om man inte har ett enormt behov av att dölja sanningen! Tyvärr tål och klarar inte den feministiska brunrödgröna regeringssörjan att ta till sig verkligheten som den ser ut för gemeneman i det avlånga landet Sverige! Verkligheten skrämmer slag på representanterna för den brunrödgröna sörjan, de vill varken se eller ta till sig Sveriges problem med de invällande horderna av asylturistparasiter, de överutnyttjar de svenska välfärdssystemen och toppar vålds och brottsstatistiken!!

  Svenska pensionärer lever i armod medan asylturistparasiterna överöses med allahanda förmåner, enda gången de svenska pensionärerna kommer i närheten av förmånerna som delas ut till asylturistparasiterna är när förmånerna ska betalas! Ja då får hela det svenska skattekollektivet och framförallt de svenska pensionärerna och de nu levande generationerna och de ännu ofödda generationerna betala! De ofödda generationerna betalar genom att innan de ens är födda så har asylturistparasiterna levt upp deras ekonomiska tillgångar i förskott! Alla av den suveräna nationalstaten Sveriges upptagna lån ska ju betalas tillbaka med ränta!

  Det har konstaterats att delar av asylturistparasiterna fortfarande efter tjugo år i Sverige varken talar svenska och har därför bara förorsakat kostnader, alltså inte på något sätt bidragit till samhällets uppbyggnad och utveckling av de svenska välfärdssystemen! Inte betalt en krona i skatt!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning innan du för absolut sista gången stänger dörren till regeringskansliet utifrån!

  Gilla

 • Pica pica

  I många år nu har Sveriges regeringar med hjälp av etablerade media lyckats invagga sig själva i att vara en humanitär stormakt som alltid har rätt. De har kunnat tala om för svenska folket hur bra de är och media har hållit med. Men nu har storhetsvansinnet fått en knäpp på näsan av Trump och då går UD ut och ska lära honom vad han får säga?

  Börjar den rosa dimman att lätta?

  Gilla

 • Sven-Erik

  Heja Trump, Bra jobbat. Fortsätta klä av det Svenska feminististiska hyckleriet. Äkta hälfen konstaterar, när SVt målar över den vita lögnen med svart hyckleri;
  – Men allt han (Trump) säger är ju sant. Det brinner, det rånas, det mördas och om media inte visar att det är etniska svenskar måste det vara invandrare sen 90-talet.
  Så snälla POTUS, President Of The United States, avslöja mer om Sverige under täcket!

  Gilla

 • white lady

  Sverigevänner! Mejla ert stöd till USA-s President! Jag har gjort det.
  Här är adressen: http://www.whitehouse.gov/contact

  Gilla

 • putte

  Nu går nog Alvedonasken laget runt hos regeringen .

  Gillad av 1 person

  • Nils Dacke

   Jag tvivlar på det, vi talar ju trots allt om den humanistiska stormaktens feministiska regering. Det vore ju märkligt om inte presidenten i världens mäktigaste land lyssnar på våra galenpannor.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Ledarsidorna.se

  ”Although not trained as a psychiatrist, Ms. Ulvskog feels competent enough to diagnose Mr. Trump, stating that “he doesn’t act as if he’s mentally stable.”

  De går ut på ett smalt och vasst rakblad utan att fatta det?

  Mer och mer av hur vi hamnade där vi är idag kommer att förstås av en hel värld? Om Sveriges ledning, t ex Reinfeldt, har diagnosen mentalt stabil då är det inte ett hälsotecken eller värt att eftersträva?

  Gilla

 • Mimi N.

  Inte än, de håller sig vid makten med tänder och klor. Det behövs en omfattande massaktion typ jordskalv högt upp på Richterskalan som ska knyffa ned odjuren från tronstolarna. Glöm inte att härskarna har en armé muslimer. Svenska folket besitter inte viljan att offra livet i kampen. Svenskarnas ultimata hopp är 2018-val. Valet kommer med fusk och seger för fienderna.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Man/jag blir mer och mer full av beundran över amerikanarna goda smak i val av president. Han är smart, skärpt och har humor. Dessutom modig på ett avslappnat sätt. Han är tillräckligt erfaren för att utnyttja sin makt fullt ut och kommer inte att låta sig fördummas av låg nivå från svensk media och politiker?

  Jag tror att Sveriges regering kommer att hamna i ett fokus de aldrig ens kunnat mardrömma om? De har vant sig vid hur de har kunnat göra i regering och MSM? Och vi kommer att få en hjälp här vi aldrig kunnat drömma om?

  En så låg nivå på medias och regeringens översättningspotential? Värre än det låga pisatestet.

  Gilla

 • Johan

  Heja Donald!

  Gillad av 1 person

 • Moberg

  Nu när chefen är borta verkar det som att någon inom UD är rätt klar. UD tänker tydligen inte gå vidare med denna bagatell.

  Gilla

 • Gus

  Även CNBC tog upp detta och hade en intervju med en DN redaktör (som talade undermålig Engelska) live i sin sändning idag. The word is out! och ju mer PK gänget försöker ge sig på Trump desto mer skit får de tillbaka.

  Gillad av 1 person

 • perarvidsson

  De är ju underbart. Trump arbetar för oss.

  Nu ser vi hur hela västsfärens etablissemang får pyspunka. De är fullständigt rabiata och börjar det kända kommunistiska tricket att sinnesjukförklara de oppositionella.

  Och Alla regimtrogna tjallare och medlöpare rusar till undsättning.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: