Rånad man – satans muslimer säger jag nu

2017-02-18 06:23, Rån, HelsingborgPolisen
Personrån, Knutpunkten.

Polis och ambulans åker till Knutpunkten med anledning av ett personrån i närheten av pressbyrån. Två okända gärningsmän gav sig på en man född -56 som skall ha blivit skadad i samband med händelsen och förs till sjukhus med ambulans.

Uppdatering: Mannen är född -56 och blev av med sitt halsband i samband med rånet. Han fick skador i form av sår på huvudet samt smärta i kroppen.

Polisen Skåne

-Pettersson säger att rapporter som den ovan, ordagrant från polisen, är vardagsmat bland polisens händelserapporter.

För dem som drabbas är det dock allt annat än vardagsmat, kanske Henrik Schyffert kan skicka en biljett till sin föreställning ”Var inte rädda” och lyssna på Jerzy Sarneckei, ”Sverige har aldrig varit tryggare”…

satans-muslimer2

satans_muslimer3

26 thoughts on “Rånad man – satans muslimer säger jag nu

  1. Visst är det otäckt med misshandeln av den äldre mannen.
    Vore det två vanliga svenskar ,skulle man väl inte skriva två kristna rånare.

  2. ser allvarligt ut, viktigt att röntga huvudet och se så att det inte finns inre blödningar, det ser ut att ha varit mycket våld mot huvudet men mannen ser ut att vara pigg och vid medvetande så det kanske gick bra. Äldre man, c:a 60, hårt slag mot huvudet, han kunde mycket väl ha AVLIDIT! Vad hade då hänt tror ni OM de tagit gärningsmännen ? De hade blivit dömda för dråp och troligen knappt fått ett straff värt namnet….!!!
    VI MÅSTE ÄNDRA PÅ DET NÄR VI RÖSTAR 2018, SOCIALDEMOKRATERNA SKA BORT FRÅN KÖTTGRYTORNA!!!

  3. Bara en lite fråga till dig som blev utsatt för detta groteska brott, kan du bevisa vad du röstade på i senaste valet så jag kan bilda mig en uppfattning om dig, jag vet ju liksom inte hur inblandad du är i detta själv för du kan ju lika gärna ha dig själv att skylla, det var ju trots allt 89% av folket som röstade för detta …fram tills dess tar jag det säkra före det osäkra.

  4. Min enda undran. Hur kan han veta att rånarna var muslimer? Eller varje utläning per automatik muslim??

  5. Vad slog de han med? En yxa!? Är väl bättre de hotar med pistol så vederbörande inte behöver få skallen inslagen!?! Eller har vi ickemuslimer så lågt människovärde att de slår en halvt ihjäl för några hundra? Tack reinfeldt,löfven den store landsfadern som styr en stormakt gällande invandring.

  6. Fy faan vad han ser ut.om det varit några sverigedemokrater som uträttade samma dåd emot en babbe.hade det fått mer uppmärksamhet än i detta fallet?vill ju inte önska någon tråkigheter,men det kunde varit shyffert som drabbades.men han rör väl sig bara i fina bostadsområden

  7. Frågan är nu närmast hur många fler blivande brottsoffer kommer få sin lekamen och vardag söndertrasad, medan etablissemanget väljer att vända bort blicken för att engagera sig i fortlöpande kritik mot den amerikanske presidenten? Hur många fler skall komma att våldtas och rånas innan de ansvariga för detta helveteskaos skall förmås reagera?
    För varje brott som begås står en ansvarig svensk regeringsmedlem, vars politiska ingenjörskap dagligen trycker nationen allt djupare ned i den multikulturella dyn som utmärker den ”feministiska stormakten”.
    Hur många fler offer krävs för att regimen skall bli riktigt nöjd? Är det inte tillräckligt många oskyldiga som fått lida för den förda vansinnespolitiken?

    Skam vidlåder regeringen Löfvén! Världen skakar på huvudet och skrattar åt oss – detta är vad du som statsminister gjort för ditt fosterland.
    Fy fan, rent ut sagt!
    Andreas.

  8. Jag flyttar hit detta, satt och skrev utan att se de nya rubrikerna. Här passar det bäst.

    Mirror-mirror on the wall,
    Who’s the stupidest of all:
    Stefan, Anders, Batra, Dan,
    Fridolin, hans mentor Kaplan
    Snigeln Margot, räkan Morgan
    Hultqvist, Bunke, Ardalan
    Alla stryper Moder Svea,
    Islam får henne på rea.

  9. Indirekt är den brunrödgröna regeringssörjan indirekt ansvariga för varenda kriminellhandling som utförs av asylturistparasiter!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    • Det hjälper inte hur mycket muskler du än har om du inte har en hjärna, det enda som fungerar i detta läget är hjärna och vapen …inte muskler.

  10. Stackars människa! Invandringen har gått fullständigt åt helvete! Våra politiker har blod på sina händer. Hur f*n kan politiker och folk som röstat på dem vilja ha in ett dysfunktionellt IQ-befriat ”folk” som hatar oss och vill ha ihjäl oss och förstöra vårt samhälle! Dock duger våra pengar till dem.

    • Det är organiserat och planerat, att vi skulle betala för det är nog en stor bonus för ……………..ingen kan ju tro att någon är sååå korkad !

  11. Fy fan vilken avsky man känner för dessa människor!

    De visar ingen respekt och tacksamhet för att vi tagit mot dem, tvärt om beter de sig som svin och begår kriminella handlingar, alla muslimer är för att vi ”otrogna” ska plågas och terroriseras, inga muslimer går ut och fördömer..

    Ska vi kunna mota den demokratifientliga våldsideologin Islam måste vi först få bort muslimpartiet Socialdemokraterna…..

    För all framtid!

  12. Blir tjatigt, men enda lösningen är livstids utvisningar och STÄNGD Gräns!!!!!! för asylmigration!!!!!! Regimerna vi har nu och har haft struntar i SVENSKARNAS hälsa och säkerhet.

Kommentera