Grovt kriminell zigenare utvisad från Danmark till Kroatien – nu bor han i Sverige

ZIGENARE. Levakovic-klanen har varit en följetong på bloggen och i det danska rättssystemet samt i media. Zigenarklanen är känd som “Danmarks mest kriminella familj”. År 2015 utvisades bröderna Django och Stefano Levakovic från Danmark till Kroatien där de har sitt ursprung men nu uppger danska EkstraBladet att Django Levakovic bor i Sverige. 

Om det är sant att Django Levakovic bor i Sverige så hoppas jag att det är slut med det nu. För inte ens svenska myndigheter kan väl vara så dumma så han fått permanent uppehållstillstånd med sin meritlista. Men man vet aldrig, han kanske har sökt asyl…

Levakovic-klanen, är en romsk släkt där nästan samtliga medlemmar är tungt kriminellt belastade. I generationer har föräldrarna lärt barnen att begå brott och plundra välfärdssystemen. Många i släkten har kroatiska medborgarskap men de verkar som de flesta håller till i Danmark men de har även gjort ”utflykter till Malmö.

Den sjuke, folkskygge Gimi vid pilen
Vid pilen Gimi Levakovic, bror till Django och Stefano, som säger att han har ångest och astma så han inte kan arbeta medan kommunen påstår att han är arbetsskygg.

Danska åklagare har vid ett stort antal rättegångar yrkat på att medlemmar i klanen ska utvisas ur landet. Man har dock bara lyckats vid tre tillfällen. Ett av dessa tillfällen var i juni 2014. Då dömdes bröderna Django och Stefano Levakovic för ett brutalt rån mot en äldre man, då domstolen slog fast att båda bröderna skulle utvisas till Kroatien efter avtjänade straff.

Pettersson är lite imponerad av den här löpsedeln. Det är skillnad mot svenska snyftartiklar om kriminella.
Pettersson är lite imponerad av den här löpsedeln. Det är skillnad mot svenska snyftartiklar om kriminella.

I torsdags greps den ene av de båda utvisade bröderna, 43-årige Django Levakovic, av dansk polis. Han befann sig då i en klädbutik i Köpenhamn. Butikspersonalen hade tillkallat polis eftersom 43-åringen misstänktes för stöld/snatteri. Poliserna som ryckte ut till klädbutiken trodde att de skulle omhänderta en vanlig snattare eller småtjuv, men det visade sig alltså vara en välkänd yrkesbrottsling.

Django Levakovic har nu ett kortare fängelsestraff att vänta för att han överträtt förbudet mot att resa in i Danmark. I dansk media uppges nämligen att den grovt kriminelle 43-åringen i förhör berättat att han numera är permanent bosatt i Sverige.

Läs gärna om Levakovics öden och äventyr på bloggen…

-Pettersson skrev 2011 om familjen, då hade de kostat 89 miljoner i socialbidrag, kriminal- och institutionsvård för den kriminella zigenarfamiljen Levakovic.

MEN, i denna kostnad är inte medtaget alla miljoner de stulit, ej kostnader för socialarbetare, polisutredningar och rättegångar med offentliga försvarare eller det mänskliga lidande de utsätter andra för.

Samtliga 14 medlemmar i familjen som är över 18 år har någon form av socialbidrag och samtliga av dessa myndiga familjemedlemmar är också fällda för någon typ av brott.

21 thoughts on “Grovt kriminell zigenare utvisad från Danmark till Kroatien – nu bor han i Sverige

  1. Fattar inte varfor dessa valfardssamhallen prompt skall harbargera allskons kriminella istallet for det man behover..lakare och ingenjorer?

  2. Vidriga jävla svin, jävla idioter, jävla verklighets frånvarande. Vakna för i helvete.

    Pettersson har raderat ungefär halva kommentaren, men sparade svordomarna. Kommentaren hade fungerat bättre ut utan orden ovan.

  3. Detta är bara en grupp som ska integreras men efterfrågan saknas på arbetsmarknaden och därför ska Stefan Löven och Socialdemokraterna skapa ”ENKLA JOBB” till vilka kostnader som helst eftersom man inbillar sig att man är ”godhjärtade” och en humanitär supermakt! Socialdemokraterna ser alla dessa folkgrupper som Afghaner, Somalier, Etiopier, araber, muslimer som nya väljare och man är beredd att fortsätta massinvandringen av dessa grupper som ingen efterfrågar till vilket pris som helst! TYVÄRR GÅR SVERIGES ARBETARKLASS PÅ DETTA OCH SOCIALDEMOKRATERNA HAR KONSTANT 25% AV LO:S MEDLEMMAR MED SIG I VAL EFTER VAL!!
    Varning för Socialdemokraterna – de förstör vårt Sverige och vill byta ut vårt folk mot negrer, araber, muslimer, vi blir en minoritet inom 10-20 år och Sverige går mot undergång och inbördeskrig!

    • S.k. ENKLA JOBB har aldrig behövts i Sverige, inte ens för de grupper som stått längst från arbetsmarknaden! Dessa jävla dårar till politiker måste bort från köttgrytorna! Den som kan jobba skaffar ett jobb själv, de som ingen efterfrågar behövs inte på svensk arbetsmarknad och kan returneras med soporna tillbaka till Zoomalia, Afghanistan, Irak, Syrien m.fl. helveteshål och bygga upp sina egna länder….Dessa kriminella zigenare ska ut med soporna och steg ett är att förbjuda tiggeriet och begränsa den fria rörligheten för slödder, skit och avskum!!

  4. Alla är lika värda, vi ska stå upp för asylrätten, VÄLKOMMEN SÄGER SOCIALDEMOKRATERNA OCH STEFAN LÖVEN TILL DENNA IDIOT OCH TILL ALLA ANDRA INOVASIVA FOLKGRUPPER!!! ”ETIOPEN ÄR MITT ANDRA HEMLAD!” (STEFAN LÖVEN)

  5. Kolla kommentarerna tidigare på Pettersson, man behöver ingen kristallkula i dagens Sverigeistan!

    Nisse

    27 06 2014 at 15:59

    Kan vi inte ta hand om dom i Sverige.Vi tar ju hit allt kriminellt dregg. Tror
    att 7klövern gärna vill försörja dom stackarna.Och då kan dom även försörja några dyra advokater. Så att dom kanske kan få ett skadestånd
    för att vi kallar dom zigenare, tattare,……

    Svara

    Kalasbetalaren

    27 06 2014 at 20:56

    Bara lugn, dom kommer!

    https://petterssonsblogg.se/2014/06/27/en-bra-dag-i-domstolen-2-0-till-danmark-nar-zigenare-utvisas/

    https://petterssonsblogg.se/2015/08/07/zigenarbossen-ska-utvisas/

  6. ”Samtliga 14 medlemmar i familjen som är över 18 år har någon form av socialbidrag ”

    Tydligen är det OK med bidrag för att köpa Mercedes, BMW och andra skrytbilar.
    Detta medan vanligt folk får antingen gneta ihop pengarna själv, eller låna.

    Intressant också att denna typ av ”EU-migranter” alltid sägs (av PK) vilja integrera sig i samhället, och det är ju sååå synd om dem som är missförstådda och utsatta för fördomar.

  7. Mirror-mirror on the wall,
    Who’s the stupidest of all:
    Stefan, Anders, Batra, Dan,
    Hultqvist, Bunke, Ardalan,
    Snigeln Margot, räkan Morgan
    Fridolille saknar Kaplan.
    Alla stryper Moder Svea,
    Islam får henne på rea.

  8. ” Inte ens svenska myndigheter kan vara så dumma”

    JO TYVÄRR SVERIGE ÄR EN SOPTUNNA FÖR ALL VÄRLDENS
    AVSKRÄDE!

  9. Alla kriminella är välkomna till Sverige, ”vi” har släppt in väldigt många utan någon som helst kontroll viket visat sig vara ett gigantiskt misstag.

    Sveriges politiker saknar förmåga att beräkna orsak och verkan..

    Socialdemokraterna är Sveriges största hot!

    • Åhå har ni glömt Reinfeldts , öppna er hjärtan om jag inte minns fel var han moderat, han tyckte det fanns gott om plats i Sverige, men glömde bort att pengarna kanske inte riktigt räckte till

  10. Varför inte?

    Klart att Sverige skall vara godhjärtade och ta hand om denna stigmatiserande familj, säger vilken PK-kärring som helst!

  11. Det är inte möjligt….men det är det väl?
    I Sverige är ju allt möjligt och klanen kan förklaras med den socioekonomiska modellen enligt Sarnecki(och Ygeman).
    Vi måste ta hand om dom.Riktigt rå om dom.
    Gärna i Malmö.Som vanligt.

Kommentera