SD:s bästa valarbetare har visat upp sig igen

VÄNSTEREXTREMISM. Det började som en stillsam manifestation mot Sverigedemokraternas möte i kulturhuset Väven i Umeå, men slutade med våld, larm och att en demonstrant greps och en omhändertogs. Efter flera timmars protesterande tvingades Sverigedemokraternas möte att ställas in. Ända sedan det blev känt att Sverigedemokraterna bokat möteslokalen i Väven för ett möte under torsdagen har reaktionerna varit många och starka. Och gruppen Umeås kultur mot rasism sa tidigt att de tänkte genomföra en manifestation.

-Pettersson läser på SVT:s hemsida om den stilla manifestationen som slutade med våld och larm, men tyvärr nämner inte SVT att det var de som höll en lugn och stillsam manifestation som även oprovocerat stod för våldet och larmet. Men det kan man inte förvänta sig av ”opartiska” SVT som är på samma sida som den antidemokratiska våldsvänster. En av organisationerna som hindrade SD att hålla att demokratiskt möte var #vi står inte ut, det är samma organisation som larmat om de ”ensamkommande barnens” tillstånd.

Varför SD ska råka ut för deras vrede är obegripligt. SD har inte lockat hit ”barnen”, de har inte släppt in dem i landet och SD har inget inflytande över deras situation i Sverige eller om de ska få stanna eller skickas hem, men…

 

26 thoughts on “SD:s bästa valarbetare har visat upp sig igen

  1. Det är både pinsamt och ledsamt att detta vänsterslödder får hålla på med sina idiotiska aktiviteter.
    Man ser ju på tv-bilder vad det är för klientel, det är unga människor som säkerligen inte har mycket erfarenhet av livet och ännu inte bidragit med något vettigt i samhället. Slödder var ordet !
    J.Sjöstedt som ju annars brukar vara kvick med att kritisera sina politiska motståndare borde ta itu med sina egna lärljungar och lära dem att respektera demokratin, som han trots sitt förflutna ändå emellanåt hänvisar till.

  2. Dessa korkade ärthjärnor som inte begriper att SD bara tjänar på deras aktioner. Umeå är ju känt för att vara ett riktigt kommunistfäste.

  3. Hur skall vi få bukt med den terrororganisation som heter 7-klövern i Sverige, där vi har en oduglig svetsare som ledare???????

  4. Babbe trenden verkar vara att med hjälp av tok vänster aktivister starta diverse föreningar för stöd, råd och dåd till asylturistparasiter vilka känner sig förfördelade och förbisedda av det svenska samhället! Det är allt ifrån vägra kliva av bussen till för lite i bidrag och allt däremellan! För att inte tala om dessa asylavslagsöverklaganden! Vad fan har de här att göra överhuvudtaget, ut härifrån omgående utan möjlighet till överklagan!

    Det här är föreningar som absolut inte har något existensberättigande överhuvudtaget! De får statsbidrag, de får media utrymme och de främjar och värnar inte landet Sveriges intressen! Föreningar som anordnar och stör ut demokratiskt valda partiers offentliga möten!

    Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning, innan du stänger dörren till regeringskansliet utifrån för absolut sista gången! Sverige ut ur EU nu!

  5. Skandal är bara förnamnet på att skatteförsörjda organisationer tillåts aggera så här odemokratiskt. Tänk vad mycket pengar som kunde använts vettigare än till att bekosta de här synbarligen vuxna individernas fritidsverksamheter, då dessa personer ändå bara otacksamt missbrukar syftet med organisationerna. Det är beklämmande att konstatera att de som försökte hålla mötet också var med och bidrog till mot dem protesterande föreningars existens.

    ABF är en av de värsta bidragsförsörjda skurkorganisationerna i det sammanhanget, när det gäller att sno åt sig skattepengar.
    De är b.l.a en av orsakerna till att polisen inte kan bli av med svartklubbarna på den beryktade skattesmitargatan N. Gränesbergsgatan i Malmö. När kommunen stoppar bidragen så fortsätter ABF och skyffla in pengar i lönn bakvägen. En av sossarnas valstrategier kan tänkas.

  6. ”Journalistik är inte politisk aktivism”

    Är rubriken på Aleksandra Boscanins ledare i GP.

    Citerar det viktiga, i avslutet på ledaren.

    ”När såväl medier som myndigheter agerar på detta sätt får etablissemangskritiker vatten på sin kvarn. Bilden av att media ”mörkar” cementeras.

    Känslan av ett ”vi och dom” förstärks.

    Men vad som verkligen är upprörande är inte att dessa institutioner faktiskt spelat SD i händerna, utan att de svikit sina uppdrag.

    Journalister och tjänstemän kan inte agera som om de vore politiska aktivister”.

    Mycket bra Aleksandra.

    http://www.gp.se/ledare/journalistik-%C3%A4r-inte-politisk-aktivism-1.4159205

  7. Det är ytterst pinsamt.

    Dessa människor vet tydligen inte vad begreppet demokrati står för.

    Ännu pinsammare är majoriteten av medias rapportering och rubriksättning, av det som hände vid kulturhuset Väven i Umeå.

    De formulerar, vinklar och skriver sina artiklar som om det ska se ut som, att det är SD, som är de som är ansvariga för bråket och tokigheterna.

  8. Jag är djupt konfunderad.
    Var kommer alla dessa galna vänsteraktivister ifrån?
    Får vänsteraktivisterna betalt?
    Om de får betalt, är det med våra skattepengar som makteliten älskar att dela ut till sattyg?
    Vad vill dessa våldsälskande sk aktivister?
    Vem är deras uppdragsgivare?
    Hur står dessa vänsterextrema våldsverkare ut med att se sig själva i spegeln utan att skämmas. Eller förstår de vad de är och skäms djupt inom sig, i hemlighet.

  9. Någon ordning måste det bli !
    Kriminella vänsterns bråkmakare borde bli av med sina pass på 10 år likaså dom som fuskar på skolproven och kriminella invandrare.
    Bara ett utresepass är vad dom kan få.

    • Kommer polisen att ga vidare och forsoka lagfora terroisterna for deras brottsliga beteende genom att stora ut en demokratisk politisk sammankomst. Manga av de meat aktiva terroisterna har sakert fangats pa film.

  10. Det fanns en gång inrättningar där man spärrade in asociala element och lät dem knacka sten till grus sida vid sida med deras muslimska kaos blatter. 12 timmar arbetspass, tro inte att de kommer ha någon energi kvar
    utfodrad med fläsklägg och ärtsoppa.

  11. Dax för Norrlänningar som inte lever på bidrag och är Sossar att resa på sig och visa att ni finns!

    Sopa banan med Sosseriet!

  12. Den kriminella radikalvänsterns militanta bråkmakare missar aldrig ett tillfälle att ställa till med kaotiska scener. Dessa provokativa manifestationer mot yttrandefriheten, den ordinära rättsstaten och den allmänna ordningen utgör deras livselixir och existensberättigande. De rödimpregnerade avarterna struntar blankt i alla demokratiska regler, och endast under de minuter de får möjlighet att utöva sin ideologiskt förblindade pennalism, känner de sig tillfreds med tillvaron. Mindervärdeskomplex och ressentiment som kanaliseras genom utåtagerande verksamhet är lika gammalt som gatan…
    Andreas.

    • Man antar att dessa organisationer subventioneras genom skattepengar.
      SHAME ON YOU, VULTURES, DISHONEST LACKEYS !
      HONTE !
      SCHMACH !
      IGNOMINIA !
      OPROBIO !
      RUSINE !
      FY SKAM !
      INFAMIA !
      HÄBI !
      HÄPEA !
      KAUNS !
      SCHAMTE !
      WSTYD !
      REZALET !
      SZÉGYEN !

  13. Stilla manifestation, våld, larm = ’antirasistiska’ Sverige !!

    Mitt djupaste förakt för arroganta, ignoranta, inkuranta, ej paranta sverigevänner som sitter med armarna i kors och hoppas på ’hjälp’ från SD:s fiender – ’SD:s bästa valarbetare’.
    En chockerande särart av humor – det heter svensk ’burdus humor’.

  14. Nu får vi hoppas att PK-sekten står upp för yttrandefriheten och demokratin och kraftigt fördömer angreppen i Umeå. Gör inte dessa politiker och journalister detta så är deras ord om demokrati och floskler om alla likas värde intet värt.

  15. Svenskarna är ett smart folk men det finns undantag –
    eller kanske skrikvänstern består av utlänningar?

    • Nja, ett folk som röstade fram ZOGialDemonkraterna med Palme kan inte anses smarta som folk betraktat. Däremot i ett renodlat meritokratiskt samhälle där rödtomtar och oduglingar hamnar var deras förmågor motsvarar, toalettstädare, gatsopare, skräp och bajsplockare, etc istället för som nu på statsministerposter, i regeringen, polischefer etc och de smarta hamnar där deras förmågor medger istället för som nu, maskar på kontor, sagt upp sig och garvar åt eländet, flyttat utomlands, eller blir marginaliserade genom utpekade som ”extremister”, ”hatare”, alkoholiserade etc
      Herregud, jag känner folk som är civil ekonomer och ingenjörer som inte jobbar längre utan grillar, fixar med båten, njuter på landet, snickrar hemma i vedboden, bygger cool elektronik för hemmabruk osv och fullständigt gett upp detta samhälle.

Kommentera