Etablerad media och ”fake news”

GP:s nöjesredaktion skriver idag om modeskaparen Philipp Plein’s modevisning under New York Fashion Week.

Modevisningen i sig är ointressant. Desto intressantare är GP:s infallsvinkel och den fortsatta hatpropagandan mot Donald Trump och hans familj.

”Ingen vill sitta bredvid Donald Trumps dotter” lyder rubriken till GP:s artikel.

Hela artikeln i denna liberala dagstidning bygger på några tweets som skrivits av modekrönikörer och chefredaktörer på en rad modetidningar. GP:s artikel bygger alltså på samma faktorer som etablerade medier klandrar alternativa för att göra. Lösa rykten, förvanskad fakta och upplevelser andra förmedlar och inget man själv upplevt.

Den här bilden pryder artikeln och sägs föreställa Tiffany Trump där hon sitter övergiven på plats under modevisningen.

skarmklipp

Bilden har lagts upp på twitter av Wall Street Journals modekrönikör, vars namn ni ser ovan.

Jag vet inte vad som är sant eftersom jag inte heller befann mig på plats, men så här såg det också ut.

skarmklipp

Det gäller att välja rätt tillfällen och rätt vinklar.

 

 

4 thoughts on “Etablerad media och ”fake news”

  1. Det hela är barockt och dårhusmässigt, emellertid utgör detta ett mycket signifikativt exempel på den skamlöst muslimjuckande vänstermaffians och kulturelitens modus operandum i förtalskampanjen. Greppen antar en alltmer infantil nivå och man anar en äkta femimarxists hand bakom denna fåniga desinformation. En sak skall antagonisterna ha alldeles förbannat klart för sig, och det är att presidentens häpnadsväckande vackra dotter ALDRIG behöver sitta ensam!
    Andreas 🙂

  2. Mer läsvärt om maktelitens hatkampanj mot Trump; http://everykindapeople.blogspot.se/2017/02/darfor-hatar-de-trump.html
    Skrivet igår av Berit (”batikhäxan”) som själv bor i USA.
    …”Vi ser ett växande, fult och våldsamt krig som utkämpas mot Trumps administration och konservativa i allmänhet. Merparten av detta krig är iscensatt och finansierats av en massiv elit inom en allmän rörelse, som under flera decennier strävat efter en aggressivt sekulär, gränslös New World Order och världsregering. (Soros, Bill Gates, Apple, Michael Bloomberg, Warren Buffet, Mark Zuckerberg, Justin Trudeau, Angela Merkel…)”…

  3. Inte nog med att det är lögn i vanlig ordning. Dessutom är själva grundkonceptet att ge sig på Trumps barn.

Kommentera