”Fler poliser hjälper inte arbetarklassens vardag” säger Showan

INVANDRING. Debatten om våldsvågen i Malmö fokuserar bara på symptomen och inte de bakomliggande orsakerna. Det skriver aktivisten Showan Shattak i en text på SVT Opinion. Att föreslå fler poliser och hårdare straff är populistiskt och kortsiktigt. Den bakomliggande orsaken till våldet är de stora klyftorna, skriver Shattak och tillägger att det är dags att ”ta den långa vägen för att få Malmö på fötter”.

svt_showan

”Vad ska fler poliser göra, när vi inte har tak över huvudet, mat för dagen, inga jobb, inga behöriga lärare? Hur hjälper det arbetarklassens vardag i Malmö?”

-Pettersson tycker att Showan Shattak är väldigt fräck. Att kalla sig och polarna arbetarklass borde vara kriminellt, jag kan inte tänka mig att de har arbetat många dagar i sina liv utan ägnat tiden till jävelskap samt skylla på andra.

Börja jobba Showan och sluta skyll på andra, öppna eget för jag tror ingen vill anställa någon som tycker att alla arbetsgivare är utsugare…

Läs om Showan Shattack på bloggen… 

På filmen är Showan pojken i glasögon och tvärrandig tröja

Två filmer med Showans polare – det han kallar arbetarklass, undrar hur mycket de betalar av det de förstör…

 

15 thoughts on “”Fler poliser hjälper inte arbetarklassens vardag” säger Showan

    • Om han menar med den ”långa vägen” att sådana som han åker ditt de ha kommit ifrån då kan sparris Tarzan ha rätt.

  1. Sverige har haft fattigt folk förr, aldrig har de fört sin talan genomatt våldta, mörda, mordbränna, angripa polisen, ambulans och brandkår. Det är de nya raserna och kulturerna som gör det, och de har inget i detta land att göra!!!!

  2. Marxistmaffians radikala aktivister och professionella estradörer förnekar sig inte. Hoppas den upplänning som i klippet ombads försvinna, senare gav samhällsomstörtaren en duktig dagsedel på den fula extremisthakan. Undertecknad har mycket svårt för att inbilla sig att individen med det patetiska namnet Showan skulle ha ägnat en enda dag i sitt erbarmliga liv åt att utföra ett rejält dagsverke, och skall därför enbart tiga med sitt påstådda engagemang för det han benämner som arbetarklass.
    Löjligt, sade horan när det vek sig!
    Andreas.

  3. Islam resp. den mentalitet asylmigranterna och deras anhöriga har tagit med sig från sina muslimska hemländer är nära nog den enda orsaken till så gott dom alla verkligt stora problem i Sverige, Europa, …
    Hur skall man kunna lösa eller lindra problem som är orsakade av något som sedan länge mot allt bättre vetande har tabuiserats/ignorerats.
    Vad hade Sverige för verkligt stora problem innan islam började sitt intåg?

  4. Dom flesta blattar vill ju inte jobba verkar det som ,utan vill spätta omkring i kostym, åka omkring en svart BMW och göra svarta skumma affärer samt råna och våldta folk. Sedan har vi det med religionen som inte gör saken bättre, utan dom som är muslimer hoppas på att kunna ta över och införa sharialagar och skära halsen av oss Svenskar . Det är deras huvuduppgift verkar det som ,inte konstigt att våld och kriminalitet ökar i detta land .
    Det ser inte ljust ut i Sverige för det behövs 25000 poliser och det behöver utvisas 250 000 blattar som inte har här att göra.

    🙁

  5. Det vore väl en dröm för alla kriminella blattar att inte ha polisen där som stör deras verksamhet.

  6. Ni behöver gendarmer, vältränade, långa och bredaxlade gendarmer att ta itu med arabiska freaks som ni inte kan hantera.
    Vikingarnas ättlingar …. hmmmm

      • Håller med Skåningen, Mimi N. håll rent för egen dörr och ta hand om era Zigenare och slutar exportera ert skit över övriga Europa. Varför sitter du här och klaga på Sverige åk hem till ditt kära Rumänien.

  7. Showan Shattak är en ”arbetarteoretiker”, som det finns alldeles för många av inom den s.k. ”arbetarklassen”. Som då sympatiserar med vänstersidan.

    Dessa ”arbetsteoretiker” är ett direkt hån mot den riktiga arbetarklassen och de har ingen samhörighet med den överhuvudtaget.

    Hur mycket Showan Shattak vill och påstår det.

    Pinsam filur, som har svårt med att 1+1 är lika med 2, i samhällsdebatten.

  8. Proffsaktivist! Visst har han som alla rätt att dansa och uppträda mm, dock känner jag mig mindre sugen på att han ska ha det som heltidssyssla. Fixa ett kneg och egen försörjning och du stiger i mina ögon.

Kommentera