Made in Israel – SodaStream kommer att märka sina produkter med Israels flagga

ISRAEL. SodaStream har under lång tid varit en måltavla för bojkottsextremisterna. Företagets vd Daniel Birnbaum säger nu att eftersom företaget redan varit så utsatt för BDS-påtryckningar och att det numer är allmän kunskap att SodaStream produceras i Israel så kan man lika gärna sätta en flagga på produkten.

made-in-israel-sodastream

Förutom flaggan och den vanliga texten MADE IN ISRAEL så kommer det att stå att ”denna produkt är gjord av araber och judar som sida vid sida arbetar i fred och harmoni”.

BDS-kampanjerna mot SodaStream intensifierades efter att filmstjärnan Scarlett Johansson blev en ambassadör för företaget och blev ansiktet utåt i reklamfilmer. Den brittiska intresseorganisationen Oxfam krävde att Johansson skulle klippa alla band till SodaStream på grund av att de hade en fabrik i Mishor Adumim. Fabriken hade hundratals palestinska araber anställda men på grund av tumultet flyttades fabriken till Negevöknen. På grund av BDS-rörelsen förlorade de palestinska araberna sitt arbete och SodaStream anställde istället hundratals israeliska beduiner som stormtrivs på sitt arbete. I ett senare skede uppgav Oxfam att de förlorade tusentals bidragsgivare på grund av sin kampanj mot Scarlett Johansson.

Läs mer på NoCamels

-Pettersson vet att Palestinagrupperna i Sverige, som mest består av svensk vänster löst folk tycker att man ska bojkotta israeliska produkter. Titta gärna in på deras sida och gör tvärtom. Se deras lista som en inköpslista och att sätta att stödja Mellanösterns enda demokrati och ett land där muslimska araber har det bättre än någon annanstans i världen…

Om Sodastream på bloggen

Ung arabisk kvinna – Israel är mitt hem

12 thoughts on “Made in Israel – SodaStream kommer att märka sina produkter med Israels flagga

  1. ett land som bombar sönder infarstruktur, går emot fn-konventioner, bygger murar på annans mark, blockerar hamnar, flygplats, e.t.c. lever på förintelsen till den grad att det inte finns utrymme för andra folkslag att ha blivit deporterade, internerade, torterade,mördade, skuldbelägger resten av europeer, från förintelsen till förföljelsen skulle jag aldrig köpa ngt. från israel eller deras koloni usrael där stjärnbaneret snart är utbytt mot en enda stjärna ” ser du stjärnan i det blå allt du önsk……….”

  2. @Ateisten m.fl.otroende

    Essensen med drycken är innehållet
    När den saknas påverkas smaken,
    När den sockras blir den äcklig,
    När den späs märks den inte,
    När den saltas kräks man,
    Köp inga läskande nyheter,
    Andra drycker gillas ej,
    Drick en svensk Akvavit,
    Njut av livets vatten,
    Efter ruset ser du essensen,
    Drycker är som politik,
    inget är sig likt.
    Absolut inte svenskt!
    Nyktra till!
    Välj bort röda, gröna, gula, blåa
    äckliga smaker
    Välj svenskt!
    Blott Sverige Svenska Drycker har.

    P.S. Med fördel kan starka drycker spädas med soda med tydlig varudeklaration, att arbetarna arbetar sida vid sida i en demokrati.
    I övrigt,
    Har du åsikter om (tumme ned) att Svenska Drycker inte ska drickas till förmån för importerade brunt är första villkoret, att du själv betalar en burk eller en sex-pack och testar om smaken varar livet ut i ditt hem.
    Dricker själv med fördel svenskt och vill inte ingå i någon idiotisk smakpanel där allt smakar lika oavsett ingridienserna.

  3. Hatar Soda Streams essenser till rävgift och alla andras med för den delen med som inte använder riktigt socker.

  4. Nå tror vi ikke dette vil få den store betydning da vi boikotter alle produkter #Zionistene i det okkuperte #Palestina produserer, dette har vi gjort i mange 10år og det vil bare øke på. Man finner produkter via EAN-kodene på varene, som Lipton osv.. En dag får vi svineriet ut dærfra, og muligens slipper vi at mange #Arabere rømmer hit.. Paradox. Jordens skamplett.

    A Brief History Of Jewish Terrorism
    https://www.youtube.com/watch?v=dVoTnitiaYQ

    Det er mange som ikke er klar over at #Jødene rundt i værden IKKE støtter okkupasjonen, de har sett at dette ikke har gagnet deres sak og vi ha den avsluttet,

    Axis Of Evil

  5. Gänget på vänsterkanten vill inte ha fred, de vill ha kvar judar som en av många måltavlor, de får sitt livselixir tillgodosett genom att hata!?

  6. Globus, rumänska cirkusen med internationella nummer presenterar strax en sista föreställning UTAN djur, enligt den senaste lagen om djursskydd.
    Ni är bjudna att komma och se dressyrnummer (tigrar, elefanter, hyenor, kameler, sälar, sjölejon (!) m m) för allra sista gången i Rumänien mellan 16 och 19 februari 2017. Efteråt skänks exotiska djuren till Zoo. Naturligtvis får ni tacka nej till förmån för era egna vilda djur från mellanöstern och Afrika. Ni kommer aldrig att kunna dressera dem. Kasta ut parasiterna och bödlarna. Försök inte att skicka dem till zoo. Ingen zoo tar emot era bestar.

    Circ & Variete Globus
    ro.circulglobus.ro/
    Översätt den här sidan
    Magia circului va cuprinde Bucurestiul in perioada 16 – 19 februarie 2017, cand 100 dintre cei mai importanti artisti de circ din tara si din strainatate, precum si …

    ‎Nästa bild – på cirkusbyggnaden.

    Circul de Stat din București – Wikipedia
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Circul_de_Stat_din_București
    Översätt den här sidan
    Circul de Stat este o clădire din București, Sector 2, sediul Circului Globus, construită în 1960–1961 după planurile arhitecților Nicolae Porumbescu, Nicolae …

    • Nytt på alla rumänska medier:
      St.Valentine’s: lots of nonsense, kisses, champagne, chocolate and stuff….

      • Rättelse: St.Valentine’s DAY.
        Oh, my god ! Vilka exorbitanta presenter fick Hollyoodstjärnorna, man har just sett på dumburken ….

    • Va de göra i Rumänien är lika viktig som en trasig glödlampa i Stockholm. Det enda som de bör göra är att ta hand om sina Zigenare, Tyskarna ha ju visat dem hur det skall göras.

  7. Det gör Israel rätt i, att visa på att man står för utveckling
    och framsteg är bara bra, motsvarigheterna har Israelerna
    runt omkring sig, som bara står för krig och elände

Kommentera